Přejít na výpis diskuzí
Herní půjčovna Frag.cz mění cenu a design
6.5.2011 | Petr Poláček
16 příspěvků
-
Tukana mám rád a za 99,- by to už i stálo za zvážení. Ale jelikož se na tom podílí i T-Mobile, tak do toho nejdu, protože mám s touto firmou velmi špatné zkušenosti. Zloděje a vychcané vydřiduchy podporovat nehodlám.
-
Tahle rozhodnuti nedela Tukan, ale T-mobile (nebo O2, ted nevim presne ktera z tehle dvou spolecnosti to zastresuje). Tukan je jen medialni tvar a propagator.
-
-
Tohle mela byt reakce na Frantu.. *4*
-
-
Jsem rád, že Mikoláš zareagoval na můj email, ostatně to bylo jediné možné řešení. Všude prudce padají tržby, ruší se obchody a krachují domácnosti, takže asi nemůže následovat nic jiného, než zlevnění na 99 Kč/měsíc na vše. Dnes již tedy nebudu nadávat, ale jen popřeji FRAGu, aby se udržel. Celkem by mě však zajímalo, proč jsem za své dobré nápady nedostal zaplaceno? Tradiiční: "Pro dobrotu, na žebrotu," platí stále.
-
Za 100,- měsíčně doufám, že Frag nekrachne do konce srpna/září, jelikož je tam vícero her, které bych si rád zahrál. Jak už někdo psal, může jich tam být tak 30, ale když si vezmu, že bych za tři/čtyři měsíce si mohl těch třicet her zkusit za 400, tak mi to přijde jako skvělá příležitost. Problém ale pro Frag je, že už prostě není motivace platit si to dál...
-
Ten system tam je uplně nesmyslný. Chci hru a k tomu mi cpou něaké další ktere mne nezajímají jen proto aby měli prachy. Každopadně k tomu většina her vyšla i u papirovych časopisu. Hold si Tučku trošku zaspal.
Pujčovna "indi" her a nebo par let starych asi nikoho moc zajímat nebude. Ikdyž i tak věřím že tento podnikatelsky zaměr je vydělečny. Ale vubec ne uživatelsky vyhodný. -
dneska to bude další debakl *3* *2*
-
Chtěl bych spíš ten jejich papírovej časák. Udělali jeden díl a prd.
-
-
Už vyšlo minimálně 10 čísel, první bylo z darma a ty ostatní už jsou myslím placené.
-
-
no som zvedavy ako dopadnu, slovensky tcom tiez nieco podobne robil a za par mesiacov to skoncil. v kazdom pripade mna to celkom zaujalo, na mesiac dva si to po skuskovom predplatim uz len koli par starsim kuskom, ktore som si chcel skusit zahrat, ale zase sa mi ich nechcelo kupovat(tropico, fable, soul reaver 2..). teda ak to bude pre mna ako slovaka mozne.
-
-
no...už môžeš predplácať
-
Jestli dneska vyhrajete hokej tak ne
-
-
sice tam je skoro 700 her, ale zahrál bych si jich tak 30...spíš bych uvítal možnost zapůjčit si třeba jenom jednu na týden za dejme tomu 40,- CZK.
-
Nemaj Fallout 1 a 2 a taky nemají Plnescape:Torment.
-
-
Tak vsechny tyhle hry jsou na gog.com za sest dolacu, proc by si je nekdo pujcoval????
-