Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rytmus je nejlepší zpěvák na světě a taky borec,je to KRÁL!!!
    Like it *4*
    • Až začne recenzovat hry, tak se ozvi znovu, budu čekat.
  • Neví někdo jak se jmenuje písnička ve videu?
    • Invanders must die-Prodigi. A neptejte se nikdo znovu prosím. *7*
      • No tak to napiš správně *1* Prodigy
  • OMG, Invandeři jsou provařený jak babiččiny spodky, co kdyby tam dali aspoň něco k tématu?
    http://www.youtube.com/watch?v=BFGlRI-SV8k
  • Víš, že schvalování kriminálního činu je taky kriminální čin?
    • Měli bysme začít přemýšlet o místě na koncentraci naší páté kolony...hehehehe :D :D
  • navrhuji zde minutu ticha za hrdinneho bojovnika proti USA Usamu.
    • Koukám, že se najde ještě mnoho lidí, kteří američanům tu komedii kolem 11.9. a Ladena žerou...
      • Ježiš běžte si tohle řešit na novinky hovada rádobykonspirátoský. Kšic odsuď, všiváci, běěěěž číst něco o novinářích co si na obědě s Usamem povídali, jak je nevinný a američani mu křivdí a jak den před 11. září balil s Bushem na obchodních centrech RURku a on se prokec jak to odpálí, dobrý dobrý, řekl jsem to za tebe a teď vypadni, tady hrajem. *7*
        • Já tady nemluvím o podobných sračkách, ale třeba o tom, jak můžou spadnout dvě budovy, které byly stavěné s tím, že by do nich mohlo narazit letadlo (díky Empire State Building, do kterého narazil bombardér), a ony se složej jako domeček z karet? Že samotní hasiči říkali, že slyšeli výbuchy bomb? Nebo tu díru velikosti dodávky v Pentagonu, kterou tam zanechal Boeing... Promiň, tohle už není "rádobykonspirační" teorie... A když už to tady někteří nahodili...
          • No ja bych to proste nechal bejt... Muzu Te tady presvedcovat, ze tak jak jsi napsal to neni.... Muzu Ti rict, at si sezenes informace, protoze je to celkem snadne dnes uz,ale asi by to nepomohlo ani me, ani Tobe.. jen je zvlastni , ze kdyz se v USA zacalo provalovat, ze Bushova vlada ma nejspis neco spolecnyho s 9/11 , tak se vynorila zahadna planeta X a kecy o konci sveta 2012 ktery zamestnali spoustu lidi ktery nemeli do ceho rejpat.. Tak se jim hodilo neco na hrani.. Vis jak zakrejt jednu velkou konspiraci?? Rozhodis do obehu dalsich deset mensich... Pak se nevi co je to pravda.. A kdo se prikloni k jakykoliv, je automacky branej za blazna... A je po problemu.. pro jistotu se neveri zadne... Kazdopadne s Tebou souhlasim, ze tohle neni forum , kde by jsme to meli resit...a stejne i kdyby jsme to vyresili(jasne ze ne) levnejsi hry nebudou :D .. Tak se na to asi vyserem ne?
            • sry .. to bylo pro asdf...
          • re:asdf-oficialne neni duvodem roztaveni(az takove teploty tam nebyly),ale dostatecne vysoke teploty na to,aby ocelova nosna kce povolila.Ocelove kce takovych budov jsou chraneny ruznymi nastriky,penami apod,ktere se po urcite dobe musi obnovovat a u wtc to udajne bylo zanedbavano.To by mohlo vysvetlit fakt,ze veze nevydrzeli teploty,jake jine vyskove budovy prestaly i po nekolik dni.Ale porad to nevysvetluje zpusob zhrouceni obou budov.
            Nebyt toho ,jakym zpusobem se zhroutily,tak bych tu konspiracni teorii nebral vubec vazne,ale to byla prvni vec,co me trkla do oci ,kdyz jsem ty zabery videl poprve.
            Tech nesrovnalosti by se naslo vice,ale kde je pravda se muzeme jen domnivat.
          • Ale mě to vůbec nezajímá, piš si tohle někde na blogíšek kde si to tobě podobní budou vyhledávat, říkám ti, že tady chodím číst o hrách. Tohle mě vůbec nezajímá, navíc kdybys alespoň nepsal tak neuvěřitelný hovadiny, vždyť B 25 váží prázdná 9 000 - 10 000 kg (cca nechce se mi gůglit), Boeing 767 váží prázdnej 90 000 kg!!!! Co to vůbec srovnáváš?! A to si ještě vezmi, že do WTC narazil rychlostí 900+ km, B 25 vytáhne takový 4 stovky, vždyť to vůbec nedává smysl jak by to proti takové velké kurvě mohli chránit xD Aaaa uuuplně si dokážu představit, jak takovej haisič rozezná výbuch bomby od výbuchů letadla, vždyť je to uplně stejný, oni totiž ještě viděli z té budovy běhat pyrotehcnicky že netrefili drát ne..ä ta tvoje díra o velikosti dodávky je tohle http://blog.oregonlive.com/oregonatwar/2008/09/pentagon_snap.jpg ? :D :D Tak, tímto můžeme diskuzi utnout, nevíš moc co povídáš, tak se vrátíme k tématům her v roce 2010, sewas.
            • @...
              Ja nevim. Ja jsem to napsal protoze ten typek nademnou mlel blbosti ktere se ani neslucovali s oficialni nekonspiracni verzi, a ta zni tak, jak jsem ji napsal. Myslim si ze zrovna tezko se da podrejt teorie o tom roztaveni tim, ze tydle vyskovy budovy jsou na zar pripravene. Treba jsou, ale wtc nebylo. Materialu ktestovani si myslim ze je az az. Nadruhou stranu je jasny, ze dodatecne vybuchy tomu mohli pomoci, nebo zcela zapricinit pad budov a nevyhovujici konstrukce to cele zakrejt.
            • re:asdf Do kazde budovy narazilo letadlo v jine casti.Nosnou funkci melo hlavne jadro a zatimco do prvni budovy narazilo letadlo do stredu fasady a nejspis se k te centralni casti dostalo ,tak v druhem pripade letadlo budovu temer minulo a trefilo jen roh budovy a vetsina paliva se vznitila mimo budovu.Potom je zvlastni,ze obe budovy spadly naprosto stejnym zpusobem a navic hezky do sveho pudorysu(tedy zadny velky skody v okoli),jako rizena demolice.I lide,co se rizenymi demolicemi zivi,rikali,ze to vypadalo jako ucebnicova prace.
              Navic nosne konstrukce vyskovych budov jsou na vysoke teploty navrhovany a zadna nikdy vlivem pozaru nespadla,a to ani pripad kdy pozar trval nekolik dni a teploty dosahovaly podobnych hodnot jako se predpoklada u dvojcat.
              Pokud ti tyhle veci neprijdou minimalne podezrele,tak nevim no.
              Jinak nechapu co to ma spolecneho s tematem *1* ,ten kdo to zacal by si mel dat facku *1*
            • Proc se chces vracet po tom co jsi vyblil totalni nesmyls??? Vracej se tedy bez vybliti nesmyslu... Tzn : Tvuj nazor mel znit jen : Vratme se ke hram v roce 2010.. A ne ty Tvoje zblebty radoby profi... Jen tak namatkou... Vis, on hasic celkem pozna, jestli trisklo do budovy letadlo(do vrsku budovy) a kvuli tomu ta budova spadla, nebo jestli byli nosniky odstreleny termitem, v prvnich nadzemnich patrech..(nehlede na to , ze konstrukteri kteri staveli tyhle budovi, pocitali s podobnym utokem a navrhovali budovu tak,aby vydrzela priblizne 4 takovy) Nerikam , ze o tom neco vim... vim o tom uplne stejny hovno jako Ty. jen mi lezou prdeli podobny experti jako jsi Ty!
            • ovy
            • Ty budovi ten naraz doopravdy vydrzet mely a taky ze vydrzely. Zhroutily se, protoze zar roztavil konstrukci. Sam USAma nemohl uverit ze se zritily. Teroristi mysleli, ze vemou par pater.
          • Dle mě se USA hroutila ekonomika a válka je parádní cesta ven z krize.
            • ucho
              copak to nevíte, někdo k tomu udělal novou analýzu a vše je vysvětleno:
              http://www.youtube.com/watch?v=4AbPBBirVZs
            • :D :D :D Když už konspirace, tak pořádný, válka je cestou ven z krize leda nějaké firmě na výrobu rakví či něčemu, rozhodně ne státu kterej ji vede, naopak to stojí OBROVSKÝ peníze, kor když nevedou dobyvačnou válku (jo, ropný pole si rezeberou ruský a britský společnosti :D)
            • Když vezmeš v potaz velikost americké armády, tak rozhodně. A oni stále cpou obrovské peníze do nových a nových věcí pro armádu.
    • Tu už jsem držel včera když jsem se dozvěděl tuhle hroznou zprávu.
    • Yep 11 září byl vskutku hrdinej utok přeci jen je hrdinství vybrat si za cíl nevinný lidi místo vojenskej či politickejch cílů.
      • ehm BTW: oni poslali letadlo i na Pentagon jenže to letadlo tam jaksi nedoletělo.
        • na pentagon doletelo a vrazilo do nej. Spise mas na mysli letadlo urcene pro bilej dum
          • a ty tomu vazne veris?
            • asdf: Pár jich je, letadlo se nevaporizuje, a kdyby mělo narazit do Pentagonu tak jak prý narazilo, tak nechápu, jaktože na té fotce, co zde Jerry tak mile postnul, není po letadlu ani památky - a ať mi nikdo netvrdí, že dvě cca 7 tunové turbíny vysublimovaly. Další věc, to letadlo mělo být velké, což ta díra v Pentagonu je stále malá - ten Pentagon mi přijde, jako kdyby někdo četl "Executive orders" (Z rozkazu prezidenta) od Clancyho a řekl si, že to zkusej napodobit, ale bez letadla...
            • no je nejakej duvod domnivat se, ze to bylo sehrane, a ve skutecnosti zadne letadlo do pentagonu nenarazilo?:D asi ne..
            • asdf-ja mel spis na mysli ten pentagon
            • Cemu? ze terorisi planovali narvat jedno z letadel do bileho domu? co je na tom k neuvereni?
          • Vrazilo do něj, zanechalo díru jako po dodávce a celý několikatunový kolos se vaporizoval... Takže leda ve snu do něj letadlo narazilo.
            • To je prece jasny,ty trosky prece vzali na palubu sveho letajiciho talire nacisti,co maji zakladnu na odvracene strane mesice ne.S usamou meli dohodu,ze usama pripravi pudu pro velkolepy navrat nacistu,kteri ovladnou svet.
  • Pěkně zpracovaný videjko,přestože přichází už trochu s křížkem po funuse,resp. takovéto statistiky a ohlížení se za minulým rokem se většinou objevují v lednu-unoru a ne v květnu...
  • And the U. S. National Debt grew by 18 000 000... Šetřit? Proč? Vytiskneme...
  • Stylove video?? :D
  • Drom
    uz vidim video pro tento rok: Sony ztrata 100 000 000 dolaru diky hackerum
  • ucho
    "120,000 Shots were fired in Online First-Person Shooters"

Není to trochu málo? (trochu hodně málo...)
    • No, obecně za tři minuty CS vystřelí hráč cca 5-120 nábojů
      Za tři minuty COD4/6/7 podle zbraně/hry hráč vystřelí 15-500 nábojů. Za tři minuty mi to příjde málo...hodně málo...online fps shooters - do Quakelive a Battlefield Live, přes COD, CS, TF, HF až po Metro.
    • "During the course of this presentation"

coz znamena, ze 120k za tie tri minutky co trvalo video...
      • ucho
        no jo, to mi uniklo :)
        no to taky moc není, když má člověk počítat všechny, ale už ok.
        • Chlape, ale oni většinou lidi chodí spát, do práce apod... Všude se nehraje nonstop... 120 000 za 3 min mi příjde pohoda...
          • ucho
            tak znovu, řeč je počítám o průměru, tedy hraje pořád někdo. kolik podle tebe sedí za den průměrně lidí u nějaké fps na netu? schválně odhadni to číslo, kolik lidí něco hraje online. když řekneš číslo, které si myslíš, můžeme se dostat dál :D
            a pro informaci. CoD:BO se prodalo něco přes 13 miliónů kusů. doma má tuhle hru poměrně dost lidí a je to hra zaměřená na multiplayer. kolik lidí z toho počtu myslíš, že ji za den průměrně hraje? (a to je řeč o jedné hře). schválně, řekni číslo :)
        • tobě přijde za 3min 120K výstřelů málo???
          • ucho
            ano, jestli se nepletu, třeba CoD: BO měl v listopadu rekord milión hráčů online. ano, teď to bude patrně méně, ale online fps stříleček je dost. kolik hráčů odhadem hraje nějaké FPS teď? nebál bych se říct, že bez problému klidně ten milión (troufl bych si říct mnohem víc). kolik kulek vystřelí za tři minuty milión hráčů? jestli 120 tisíc, tak to pořád moc není...
            ano, ten milión je můj odhad (osobně bych ale tipoval ke dvěma miliónům :) ). tak i kdybych to hodně podsadil a řekl, že teď nějakou FPS hraje online 50 tisíc lidí... (je to hodně nebo málo? :) ). kolik tito lidé vystřílejí za 3 minuty nábojů? jestli 120 tisíc, je to pořád hodně málo (ve FPS se celkem dost střílí :) ). a když udělám další střízlivý odhad, že průměrný hráč za 3 minuty v nějaké online FPS vystřelí 60 střel (20 střel za minutu, já v L4D2 dám mnohem víc :D), tak by to znamenalo, že teď hraje nějakou hru na internetu 2 tisíce lidí. nevím no, je to prostě málo :)
            kolik podle tebe teď hraje lidí na internetu nějakou FPS? myslíš, že je to pod 10 tisíc?
            • ucho
              nebo počítají s tím, že teď všichni hrají Portal 2 a tam se nestřílí :)
            • No to je slušný číslo *1* ale tak my nevíme kdy oni dělali tohle video třeba to dělali o vánocích když skoro nikdo nehrál *1*
            • ucho
              já uvažoval jen online... jinak našel jsem statistiky za první měsíc (necelý) v CoD:BO.
              vystřeleno za tu dobu bylo 218 miliard kulek. to je v průměru za tři minuty 15 miliónů kulek...
              takže když budu uvažovat pokles zájmu o hru, ale připočtu do toho i jiné online fps, je to trochu nevyvážené... :)
            • No oni asi počítali jen výstřely v MP ikdyž to čislo může bejt o 5 000 vetší/menší taky mi to přijde celkem málo.
    • třeba to mysleli v pruměru za sekundu. *1* to by mi přišlo realnější

edit. ten nápis za 3 minuty jsem taky přehlídl ;)
    • Ethy
      Taky jsem si říkal jestli mu tam nechybí napsáno million

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit