Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cNNk

Nevim no, nejvic me sere asi Bethesda ... cekat na pokracovani Elder Scrolls vic jak 15 let je proste smesny ... to uz pak nema ta serier pomalu smysl. To same bude Fallout. Drzi velke znacky, ale vydava je po dekadach a jeste ne v dokonalem stavu. Mozna by bylo lepsi tu znacku obcas nekomu pujcit jako u New Vegas.

• Bethesda nedělala Fallout 1 a 2. Ta jen koupila práva. Obě hry vydával a dělal Interplay.

• Navíc, lidi z Interplay pak odešli většinově do Obsidianu.

• Dobré téma. Docela by mě zajímalo, jak v Ubisoftu stíhali reagovat mezi díly AC na kritiku v tom jednom roce (třeba mezi AC3 a Black Flag)

Do tabulek bych přidal i jméno vývojářů, aby to lépe korespondovalo s některými částmi textu.

HOMAM jako taktické RPG je velmi zajímavý názor, především pro ty zmíněné první tři díly.

• A taky to tak neuspechat napr Resident Evil 3 Remake, kde diky tomu fanda ostrouha a prisel o cerva na hrbitove :(

• Inquisitor

To jsem si nikdy neuvědomil, že Skyrim je jen rok od New Vegas:)

• radim.zaty

Mě se libí, že podle tabulky Ultima 8 vyšla před Ultimou 7. Asi cestování časem :)

• Cestování časem není v sérii Ultima novinkou ;-) Ultima 8 vyšla samozřejmě 1994. Těch chyb je tam víc, ale na takto obsáhlý článek dobré.

Zajímavé je, že chybí Wizardry 8, které jsou perfektním příkladem pokračování, na které se hodně dlouho čekalo (9 let). Příběhově v podstatě navazují na sedmičku, což se o prvních dílech (ani o prvních dílech série Ultima) říct nedá. A jsou dobrou hrou (což se zase nedá moc říct o posledních singlových Ultimách).

Za sebe musím zmínit případ nejhoršího cliffhangeru, co jsem zažil. Bylo to ve hře Dreamfall: The Longest Journey (druhý díl série vydaný v roce 2006), která vysloveně končila ve stylu "Tohle přece nemůže být konec!" Přes osm let trvalo, než se autor vyvázal z Funcomu, založil vlastní studio a vydal pokračování, které příběh tak nějak uzavřelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit