Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkně rytířka!!!
  • Jsem zvedav, jestli Blizzard je jeste schopen jednou se nekam posunout...
    • VereWolf271
      No když mu koupíš židli na kolečkách, tak proč ne? :-D
  • Jsem Dotař zkoušel jsem ale bez item buildů mi to přijde takové suché . prostě jsem už asi moc let zavislý na dotě . Ale vylepšovat jen seplly ? mi přijde hodně málo :( mohli vymslet něco originalního a podobnost některých hrdinu s Dotou je jen čistě nahodná :D *1* *1*
    • Kedaro
      Dota je původně mod z Warcraftu, Warcraft je Blizzardu, čí asi ti hrdinové budou?
      • Tvůrců módu? (Duh)
    • Originalni je právě to, že máš různé variace skillů a hlavně máš rozdílné strategie na mapách, ty tu hru posunuli jiným směrem než jsou běžné Dota hry. A hlavně to udělali přístupnější pro skupinu lidí, kteří nechtějí v jedné hře trávit hodinu času. Trvání je přibližně od 15-30 minut, pokud je to delší tak se jedná skutečně o vyrovnaný boj.
    • Jack1947
      Vidíš mně to naopak vyhovuje, nemusím se o nic starat nikdo mi nenadává že mám troll build atp ( z mé zkušenosti mluvím o SMITE) akorát mně dojímají ti spoluhráči jasně nechci hrát proti noobům/trollům ale můj tým je... ehm nezpůsobilý plnit jednoduché příkazy? ano fakt to je nuda. *7*
  • To je naprosto normalni zacatek kazdy MOBA hry lidem bude trvat nez to pochopej pripadne nejakej cas zabere nez lolkarsky decka zacnout rvat TO JE BLBOST pote co po 10 wipnou svuj team.... a konecne odejdou

dej tomu cas a do pul roka to bude hratelny na nejaky +- urovni. Tet to budou sami zacatecnici co nemaj poneti co maj delat a vy HYPOWANY LOLKARI co neznaj slovo TEAM PLAY

Vse se casem poda
    • h0p3
      LoLko jsem hrál 3 roky od bety. Dotu 2 cca rok. HotS cca měsíc než mě to omrzelo.
      A nemáš pravdu. V HotS jsem byl schopnej, např. s Thrallem/Tychusem vyřezat celý, enemy team solo.
      Dota je podle mě porád nejtěžší moba na trhu, ale když jste se do toho dostali. Byli jste taky sami, se správnými itemy, schopný utáhnout hru. (Pokud váš team zbytečně nefeedoval.)

V LoLku ať jsi byl nafeedovanej sám sebevíc, naprosto bez šance. Ta hra je tak heavy team-based. Že když se z ní stal fenomén co z ní je teď a nahrnula se tam miliarda noobů, co tohle nechápali a hráli to jen proto, protože to hraje každej. Já s tím prostě musel seknout.

Jasný LoLko je plný dětí a toxickejch smradů, ale porád hrajou mobu kde bez spolupráce nemáte šanci. Což je zároveň jejich největší problém, protože tohle nechápou. A když jo, tak se vám na HotS/Dotu vykašlou protože LoLko přece hraje celá třída.

Moji pointou je, že v HotS jsou teď jen noobové kteří nemají s mobama zkušenosti. Protože kdyby ti tam naběhli ty tvoje vyhypovaný LoL děti, principy by pochopili za dva dny a hráli by tak, že bys nepoznal, že to nainstalovali předevčírem.
      • Hloupost to srovnavat. HoTs neni moba. je to kooperativni akce. Nevim jak ted ale ani tvurci nechteli pouzivat tohle oznaceni a misto toho pouzivali oznaceni Hero Brawler. Plno zakladich mechanik je proste jinych. Je to oddychovka na 15 minut. To uz bych ji srovnaval vic s Golden axe.
        • Jack1947
          Dobré "HOTS není MOBA" kooperativní ano ale moba to je lool. Oddychovka která dokáže i pěkně naštvat... no nevím no.
        • Tvůrci nechtějí používat termín MOBA, protože s ním přišel Riot. Je to Blizzard, ten jak nemá monopol, tak si musí vymyslet žánr, aby ho měl. Nic víc za tím nehledej.
      • solomon.short
        zapomnel jsi dodat ze od zacatku lolka jsi byl uber moba player a nemusel ses ucit :D

taky jsem byl v mladi namysleny, dikybohu dnes uz jsem naprosto dokonaly *3*
        • h0p3
          Nevim co ti k tomu mám říct, protože kdybys to přečetl celý a né jen půlku. Pochopil bys co jsem měl na mysli a nenapsal bys takovouhle kravinu.

Ale že se divím. Tady běžně lidi píšou pytloviny, který nemají nic společnýho s tím na co reagují.
    • Jam97
      Až na tu gramatiku, tak nemohu než souhlasit. V HOtS je tým všechno, jeden slabej článek a vše je v řiti. Taky společnej cíl na každý mapě dává hře jinej rozdíl, což LOLkaři nepochopíjou
    • A ty očividně neznáš gramatiku. Každopádně všechny moby jsou na tom stejně.
      • Jack1947
        Bohužel... *7* Tjn, určitě budu psát v anonymu lool... ještě bez interpunkce. Dobrej for ale z a snahu dávám plus. *3*
        • no vidis malem to vypadalo ze nejsi zas takovej idi°t a von to psal nekdo jinej *3* *15*
    • Ehm, JáTy, polární samohaná, rozdvojená osobnosť? Každopádne ti dávam plus *2*
  • Jack1947
    Joan of ARC lol. Skončil jsem za tím na 15 levelu, nevím no vždycky když chci začít hru ... vzpomenu si "áá co když budeš mít zas úplně dementy... v týmu, nebo trolla nebo..." není to však úděl MOBA her? být neustále ve frustraci. *7*

Mount super - díky.
    • tak uz to chodi u chudaku co nemaj ani ty virtualni kamarady a zbude jim jen nahodnej vyber
    • Tak jednoho máš v týmu vždycky.
      • Jack1947
        Ne pokaždé... ale to je jedno.
        • jakubc
          Prosimtě pochopils aspoň, že tě nazval dementem? Jacku, jestli se jim snažíš rozkazovat a v angličtině formuluješ stejně jako v češtině, tak bych možná viděl problém i někde jinde, než ve spoluhráčích. :-)
    • dostat takového Jacka do teamu,tak hned leavuju pomocí ALT+F4. *11*
      • Vidlec
        Vytrhnout napájecí kabel ze zdroje pro jistotu *1*
        • A ustřihnout pevnou Linku od internetu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit