Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi je trochu zbytečný tohle řešit ale zajímalo by mě proč by ta válečná hra měla být ze sovětské invaze v Afghánistánu. Vybavení vojáka sice může odpovídat ale takovejhle transportér rusáci určitě neměli (leda že by to měla být nějaká fantasy), spíš to vypadá na modernu.
    • ales.smutny
      Podle mě už AK 74 (nebo dokonce 47, moc toho vidět není) už nepatří ke standardní výbavě...ale to je fakt jen odhad, diskusi jest dán prostor:)
      • jindra.veliky
        mozna to je muslimskej terrorista *4*
      • Záleží na tom čí ta standardní výbava je ale například i ruská armáda má stále jako hlavní zbraň AK-74M.
  • vy si predavate admin prava za peniaze ?
    • ano
  • Ja su starej rybar. Celej zivot sem delal rybare v Olomovci.Moc sem se neucil,
    ale uz od maliho kluciny mne tahali hry s otevzenym prostorem.
    Hideo Kojimu znam dobre, delas pokut se nemylim i nejake hry jako : Lego a Harry Pother.
    Ja sem si koupil na stare kolena GTX 590 , je to nejlepsi karta nad kartama,
    dokonce s tim souhlasili i moji kamaradickove ze Sumperku /Kaja,Laďa,Milos,Jarda/ ,dokonce i muj kamarad Menchik .Vcera sem urabarcil 3 sumce, tak je prodam a koupim si novej procak.Uvazuju na Intel i3 , sak je to super styr-jadro.No jinak se mam moc fajn.Jo a co do boducna ?No budu Adminovat na foru battlefield.sk, a budu banovat lidi co maj jiny nazor jako ja,uz mne nebavy nekomu vysvietlovat ,ze je to moje forum a basta!A co dal ?
    Budu hledat na systemu Google.cz nejaky fotecky ze fry od Hideo Kojimu.Mozna najdu uz i nejaky demo *5* dneska sem byl moc mrzutej.Koupil sem si cigarety a u rybniku mi upadli do vody, ach jo,no holt smula *8* Ale k veci, detka hrajem i Battlefield 3,mrte skvela gameska.Ja ji ukazal i Tomdovy z Olomouci, Ty vole cumnel na mne ja na neho on na LCD a zika ,Hej pane Briloshi moc skvela gameska *3* A tak sem byl spokojen,moc,moc,a ubalil sem si malickeho jonticka a koukal na lesni porost u potoka.Ja vim mam uz na krku 60 let, a kluciny se mi smejou ze sem starej paprda, ale pokut deda Brilant bude sedet u jazera a chytat rybicka a poverich hrat gamesy tak to bude moc dobrel.Jinak aby nam sluzilo zdravicko, aby nam pracky slouzili, hlavne ta prava *14* ,Ja vam preju kamart moji Krasni Vanocni svatky, i novej rok, ste moje opora, kdyz se mnou souhlasite na foru.Vite ze ja davam takove prispevky aby sem se libil vsem. Chci pozdravyt kluky od nas s hospudky,take stareho pritele Vaclava havela, ktery odletel do neba, jako velikej clovek a mne jen zajima kdo bude dedit ti miliardy.Strejda Tubar zikal ze je s nim nejaka rodina, no uvidime, co na to zekne i moje Maňa.Jo Maňa to je zenska, furt jen hraje Quake 3 arena,ty ta j dobra, No musim jet chytat kapri, tak se jeste vratim, Caute A ahojte *4*
    • Asi nejdu na kapri, je tam nejak moc zima, no.Tak si vzpominam , kdyz sem davno hral BF2.To byli casi.Tak sem si chodil jako čap se zelvou v drzce a s medikem, jo stara Maňa na mne cumnela a mrte mne chvalila ze sem sice starej dedek ale s G36 to umim.Jednou si pamatuju i na kluky s antiku, jo no to byly casi,sem tam sem i cheatoval ale byli to koupeny cheaty,jakoze
      original.No a tetkou sem se dohodnul ze zabanujeme blahouše,Krakundaka,a h4wka,sou to mladi kluci a nebudou nam kecat do fora,ani nemuzou mi sme admini fora, jen mi mame, pravdu,jen jen jen mi!!!!To pochopil je andy,poslal mi 850 KČ a dal sem mu prava admina.Docela vyhodne,ze jo *3* Podminka byla taka ze proste nedovoli lidem projevit jinej nazor jak mam ja i moji kamarati,Holt je to nase forum, hahaha. Tam to vypada ze na nase forum chodi jen 10 lidi ale nam to nevadi, hlavne ze tam chodi Mench a Andy, na slovo vzaty odbornici, co se tyce veci jako softwares a hurdwares a games a chateres.Pockejte du na cigarko
      • mam brecet nebo se smat ? *1*
      • Tak si sedim s cafickem a spominam na jednu akci BMK, je mi do placi, ze pak mi kamarati cetl
        PM mich byvalich kamaratu a zikali jakej se ve skutecnosti sprostej chuj.Sem chuj ale sem i cloviek,jak se se asi citil kdyz sem nacapal Maňu ve stodole jak se libala s Drtičem.Je ji 62 let a ma stale malo, jo no brecim v koutku duse. Ale jiskricka mi vzdy se vrati v mem srdicku, kdyz si ctu nejaky ty cenniky hardware na netu. Tak si spocitejte vazeni lidicky. Beru duchot+minulej mnesic sem nachytal kapri za 16 489 KČ , podotykaťi musim , ze Vlaďovy sem dal jenom 2500 KČ, takze mi zbyte na novy hardware+ jeste andy mi slibyl dalsich 200 KČ za to ze je admin na foru. Jo tetkou si daval lahvace svetlyho lezaku, panove ta pena, ten buket ta jiskziva chut je bajecna.Vzdy vecir mne chyta exploze spominek na stary casi.Mnel sem kalkulacku znacky Sharp, a jak sme se divily , kdyz sme dali spocitat sumy napriklad : 99999 + 99999 a ono to naozaj umnelo !!!neuvezitelne, panove.A tetkou muzete dat spocitat takove udaje napr. u procaku i7 az osum krat !
        dama to smysel?ne?Jo no a lezacek do mne vtika, mrte dobreee. A tak se zase koukam na Maňu a dam si asi i pulku, ja nevim , ona je asi hezka jenom ve tme *10* Ale mi myslenky se ubiraj i na nezbedne kluky jako ricco, byl moc dobrej, museli sme ho zabanovat.A musim dat ban i H4wkovy lebo ma lepsi PC jako ja !A ja sem se zaprisahal ze pristi mesic vylovim hoci vsecky sumce v cechach a prodam je , a koupim si 3SLI GTX 590, ja starej deda budu furt nejlepsejsi hardwurovej the Kings, vite jako v ty reklamne na Maxi King, co tam spiva nejaka cernoska holka, v tem zmyslu : I am a maxi king, ou jea šubi-duby ejkej-ejdžej mastna pata kus korbača *4*
        • Briloši poslal som ti 205 KČ mesacny poplatok za to ze mozem byt admin *3*
      • Tak takovejhle koment jsme tu, soudruhu, snad ještě neměli *8*
  • ja mam Nvidia 6600 GT /max. overclocikging/+Intel Puntium 3+ 768 Ram/taktovane na hight/, dufam ze na
    1280x1024 to bude ist *7*
  • Pujde to i na Ati karte ?
  • Pujde to i na moji Ati karte ? nebo na mojim HTC ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit