Přejít na výpis diskuzí
Hipoterapie pro arachnofobiky s MMO Neverwinter
4.3.2013 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
Soudě podle videa, tak ten kůň má nejreálnější animace co jsem zatím ve hře viděl.
-
-
Y?!
-
Nejlepší jsou prý v Red Dead Redemptio ale nehrál jsem,tak nevím.
-
-
ja bych rekl Argo ze SotC
-
-
pardon, Agro :)
-
-
Na ten jsem si třeba vzpoměl, no tam se při pohybu rýsují svaly na nohách.
-
-
Přesně tak *4* .
-
-
-
Doufám že žertuješ... přišlo mi to dost prkenné
-
-
200$ neni to krapet předražené ? :)
-
-
Mounty i ostatní blbinky bych oželel ale že obsahem balíčku je i nová rasa to už mi přijde přehnané.
-
-
Mě ani ne...stejně se mi ta rasa nelíbí :D (podle obrázku), takže bych si to kvůli tomu nekoupil.
-
-
Balik za dve ste jen pro lidi co to opravdu chteji hrat a utracet ve hre ve velkem.
Myslim ze dostanes astralni diamante v cene 500 usd nebo tak nejak.
I ten 60 usd balik mi prisel dost drahej, ale nastesti jsem toho nelitoval. -
-
Já taky ne...ale betu jsem ještě nehrál. Ale jak jsem psal už se těším až to vyzkouším...bál jsem se,že tam žádný češi nebudou :D abych to nehrál sám (s kámošema teda) ale víš jak to myslím.
-
-
Tak jsou tam 3 packy...Ten poslední ano je to dost přehnané podle mě. Ale za těch 60 to už je snesitelné. Jinak nemusíš to kupovat hra bude F2P. Zakoupit si ji můžeš jen aby jsi podpořil vývojáře a dostal se do bety + máš tam nějaké ty ingame bonusy.
-
-
Na tohle MMO se dost těšim.Ten soubojový systém (z TERA Online) mě bavil, ale bohužel TERA byla v moc Asijském stylu. Tohle je mi trochu bližší téma. Tento týden je Beta,takže se nemůžu dočkat až to vyzkouším. Zatím gamplaye vypadájí moc dobře.
Dalším hlavním lákadlem je nejspíš Foundry systém, kde může každý hráč přidávat svůj obsah. Tím jsou myšleny questy,dungeony a dobrodružství kde můžete psát své příběhy,které jsou pak ohodnoceny a vy budete mít nějaký ten ingame bonus pokud budete mít dobrý obsah. -
-
Ten combat ma s Terou podobnost jen castecnou (tera Te nezmakne do animace v momente, kde zmacknes bind, nebo alespon ne do vsech). Dalsi, znacny, rozdil, je kvalita animaci. To nikdo krom Blizzardu na zapade neumi rozanimovat postavy tak, aby to vypadalo dobre a ne prkenne? Tera, Vindictus, radost pohledet. Tohle? A to uz nezminuju samotny engine.
Nejsem fanda vychodnich MMO, anime, ani niceho podobneho, ale technicky rozdil mezi zapadem a Koreou je solidnich 5 let. Snad brzy prijde z vychodu MMO, ktere bude primarne cilene (z hlediska designu a mechanik) pro zapad, a nebude trpet post releasovymi "westernizacnimi" zasahy dementu jako je Knoxxer, a mozna se ty nase studia i neco priuci.
TL;DR - dalsi stock MMO, prumerne snad aboslutne vsim. Na DrD jsem vyrost, ale tohle snad proste ani nestoji za cas. -
-
*nezamkne
-
-
Já momentálně TERU hraju a celkem mě to baví:).. neni to špatný.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9Qb78SKxdFQ *1*
-
Mě to také bavilo...nic proti ní nemám. Bohužel přátelům se hra nelíbila jen kvůli Asia Stylu,takže jsem nechtěl hrát sám. Tím pádem zkusím Neverwinter
-
-
Mně třeba nevadí konkrétně asijskej styl, když to má grády. Bohužel pro mě nemá grády hra, kde pobíhaj 8mi letý holky pomalu v kalhotkách a do toho creepy roztomilý vraždící zvířata. Ten trend fakt nepochopim a přijde mi to jako úchylárna pro perverty tadyto. *15*
-
-
-