Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podívejte se na WOW to se X let nezměnilo. Ani graficky a kolik lidí to hraje. Ta hra je zmého pohledu nezáživná. Ale tudle myšlenku nikomu netlačím A tvrdím každý má hrát hry které ho bavý a chválit je a né flusat po hrách které hrál tím způsobem že je zapl řekl to je blbost a vypl
  • No máte hezké názory to se musí nechat.Jde vědět ,že jste to hrály skoro všichni.
    Call of duty už dlouho není o kampani .Kampaň jsem hrával v 1 a 2 ale další díly Pouze online
    .Vždy jsem si koupil originál abych měl neomezené možnosti.Call of duty je Srdcová záležitost.Single player je na jedno zahrání a né, že budete prolézat jednotlivé lokace kde je jaká moucha.Fascinuje mě jak dokážete poflusat věc ,která je svým způsobe průlomová.Když se podíváte co se od call of duty 1 změnilo tak si myslím ,že to krok dopředu.
  • tahle serie je mrtva uz ted.
  • Jednoduse rekl "nic proto nedelame, protoze toto a tamto", coz je spatny. Ta serie nezaznamenala postupny vzestup, nybrz sestup. Nebyt MW, tak to uz malokdo hraje. Staci se zeptat, kolik lidi hralo COD5 a kolika se libilo.
    Osobne si myslim, ze je ceka zanik. Proste prijde jina strilecka (aaa, na konkurenci v tom proslovu zapomel) a tim to cely skonci. Jednoduchy jak facka. Neni nad to, kdyz lide zacnou hrat neco atraktivnejsiho.
    • Ja treba COD5 mam a moc se me libila, hraji teda vytrvale a stale 4ku ale 5ka byla nahodou vyborna, zaroven byla posledni ktera byla vyvijena primarne pro PC po te uz to byly a jsou konverze z konzoli....
  • Me prijde,ze cod je na tom stejne jako guitar hero uz ted,pouze s jedinym rozdilem a to,ze se to prodava cim dal vic.Ale krom toho je to stejne jako GH nastavovana kase bez spetky invence.
    Na kvalite u tehle hry uz stejne nezalezi,lidi to kupuji kvuli znacce a ze setrvacnosti,protoze starsi dily za neco staly.
    Dokud si lidi neuvedomi,ze activision z nich taha kazdy rok slusny penize za porad tu stejnou hru ,tak se bude cod prodavat porad dobre.
    A nebo druha moznost,ze ty lidi tahle brecka opravdu jeste porad bavi a v tom pripade mi nad (ne)vkusem vetsiny hracu zustava rozum stat.
    Faktem je,ze fps zanr preslapuje na miste a tezce vzpominam na nejake kvalitni fps hry z posledni doby snad krom stalkera,metro a portalu
  • activision ma na konte hodne originalnich serii ale vsechny z nich dopadli stejne jako guitar hero kdy prvni dil byl ve sve dobe neco noveho,originalniho a bohuzel vsechny dalsi dili uz byli uplne stejne jako ten prvni vcetne stejne grafiky(krom novych konzoli kde ten poskok grafiky byl samozdrejmi ,ale i v te generaci pouzivali jediny engine) a activision z toho jednoho napadu tezil dokud se to dobre prodavalo napr. tenchu,spider man,tony hawk,cabelas,guitar hero ci ted call of duty.
    a to je jeden z duvodu proc activision nemam rad
  • Nedávno jsem si znovu zahrál CoD 1 a musím říct, že ani tehdy to nebylo nic moc. Já vím, některé naskriptované části mohly tehdy vypadat skvěle, ale samotný gameplay, kde se neustále spawnují vojáci za rohem, debilní AI protivníků i soudruhů a nalajnovaný postup mě rychle přestaly bavit.

Call of Duty nebylo nikdy žádný zázrak, jen se to postupně stále zjednodušovalo a osekávalo.
    • zx_spektrum
      Zato multiplayer v CoD1 byl hodně nad kterýmkoliv dalším CoD co přišlo potom...
    • ono to prave muze byt tim, ze si to hral nedavno...
      ja to taky nedavno hral a taky sem nechapal jak jsem to mohl tenkrat povazovat za tak skvelou hru, ale musite brat v uvahu ze v tu dobu AI temer neexistovalo, vojaci se spawnuji za rohem i dneska.. (akorat k vam jako bonus 3s bezi)...
      jde o to ze pred X lety to na tebe mohlo pusobit jinak.. ja to ted taky povazuju za slabotu, ale tenkrat me to ohrome bavilo.. a krome moh.. nic v tom zanru ani moc nebylo..
      resp. snazim se tim rici, ze hra ktera te bavila pred 10-9 lety.. te zakonite nebude bavit ted, protoze ted mas uz tolik her o 20 svetelnych let ve predu v porovnani s cod1
      • Stará hra mě klidně může bavit i dnes, např. Mafii jsem taky nedávno znovu rozehrál a bavím se skvěle.
        • to jsou ale hry, ktere mohou zaujmout pribehem.. cod 1 zaujme pribehem tezko.. zrovna v FPS zanru bych rekl, ze je tak velky odskok ze pokud by si ted polovina z vas zahrala cod1 .. rekne si ze je to blbost :)
          • nic proti :) asi som stary alebo neviem co ale ja som nedavno dosiel Doom1 a jazz rabbit a poviem vam bavilo ma to viac ako vacsina hier co su dnes :) tam neslo o nejaku grafiku ci nejake AI ale o tu zabavu :)
      • Tak právě jsi vypustil další (dle mně) blbovinu. CoD byl skvělý, dvojka ještě lepší a pak už to bylo strašný, vyjma MW, MW2 možná taky. Pochybuju, že dneska dá někdo dohromady tak skvělou hru jako Baldursgate 2, Falltou (1+2), Half-life - jsem zvědavý na Black messa project, Deus Ex atd. A jsou lidi, co to hrají. Já si half-life prošel loni, stejně tak Deus Ex. Bohužel, hry se na pc neprodávají tak dobře jako na konzole a konzolisti by něco tak náročného nezvládli. Myslím, že právě před těmi deseti lety (a v četně titulu CoD) byla ta "zlatá éra pc her". Kdo ví, třeba se jednou vrátí, jako dnes zažívá druhé výlunní slávy Hollywood.
    • tohle nemůže říct někdo, kdo si prošel herní historií
  • Bliss
    Už aby se z něj stalo. *7*
    • ucho
      je až překvapivé, jak některým lidem leží některé hry v žaludku. nejen, že je nemusí kupovat, nemusí je ani hrát. přesto by jim s klidem na duši přáli zánik a tedy firmě nesnáze. žijeme ve zvláštní době, kdy skoro nikdo nehledí na jiné, pouze na sebe... *11*
      • Jenže díky prodejnímu úspěchu CoD se v něm hodně nových her inspiruje a tím pádem ovlivňuje celý žánr FPS. Já už jsem opravdu hodně dlouho nezaznamenal FPS, která by měla originální hratelnost a neobsahovala prvky CoD (poslední takové hry byly Portal a Crysis). Pokud by další CoD propadlo, tak by to mohlo znamenat upuštění od zavedených šablon a vývojáři by možná opět začali trochu experimentovat.
      • Bliss
        Máš to trochu špatně....mám koupeny všechny CoD kromě 3,WaW a BO. Jsem typ člověka "Nesuď knihu podle obalu". *3* A musim říct, že CoD by mohli už začít ukončovat. Nevim co si vymýšlíš, že si přeji zánik firmy. *7* Naopak si přeji aby Infinity Wards měli úspěch, ale aby vymysleli taky už něco jiného a já vím, že na to mají.
  • máš recht *3*
  • podle mě je v pádu od druhého dílu kdy byl zaveden debilní autoheal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit