Přejít na výpis diskuzí
Hitman: Absolution vyjde v listopadu a láká vás extra hrou
10.5.2012 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=1SJ0WF6PqAI&feature=related *1*
-
kdysi se všichni pohoršovali na hitmanem codename 47, ted vydaji misi kde jen tak strilite lidem do hlavy, všude krev... tohle mi už prijde zvraceny
-
-
Koukáme se na stejné video?
-
-
ty tam nevidíš ty zásahy do hlavy a jak to ostríka zed krví?
-
-
doporučuju, si zahrát Sniper Elite V2
-
No a? Pust si jedno z milionu videi na kterych uvidis opravdovi zasah do hlavy, pochopis proc to lidi neresi, je to proste pritazeny za vlasy...
-
-
-
-
Na jakem ceskem webu si to teda muzu predobjednat na PS3? Sniper Challenge je supr "predehra" :)
-
no to si snad dělaj pr***. Věc, pro kterou mě Hitmen nadchl byla právě tak, jak těžký bylo střílet s odstřelovačkou. Poslouchat dech, namířit si a čekat, než se nám 47 uklidní a nebude mířit široko daleko. Chtělo to kumšt, bylo to zábavné....byl to hitman.
Já tu vidim další CoD (super brutální, super smrtící, super zabiják...super truper).
Taková degradace legendární hry... -
-
Presne!A kazdy kto kedy strielal z akejkolvek zbrane aspon na 200m vie ze naboj po case vlimom gravitacie klesa!
-
-
- naboj klesá, to je fakt ... ak ho pustíš na zem :)
- keďže nevieš či to mal zkorigované na puškohlade tak nevieš ani posúdiť, či v hre je alebo nie je prítomný vplyv gravitácie :) -
no.. a? chceš další simulátor, kterej by byl těžce zkritizovanej za to, že jako simulátor stojí za hovno?
-
-
co to tu meleš? každej Hitman nějak "simuloval" střelu, která klesala a musela k cíly doletět, tohle video jasně ukázalo, že nic takovýho tam neni.
Vezmou něco, co fungovalo, zmrvěj to a tady jim tisíce lidí ještě zatleskaj
-
-
-
By mě zajímalo, kdo ze skutečných fandů (a tím myslím ty, co začali s codename 47 a ne Blood money) si to koupí?
-
-
Ja, ale ne kuli tomuhle, ale kuli prvnimu videu -tech 17 minut gameplaye... Ale ne z duvodu ze chci noveho Hitmana, ale protoze to vypada na zajimavou hru. Druha polovina videa, kdy byl prevlecen za policistu, byla velmi, velmi atmosfericka a uz jen ta mala cast mise by me zajimalo jak by mohla jinak probihat :)
-
-
najlepšie keď sa tam objavil nápis "controlled breathing unlocked" :)
-
-
ani bych se nedivil, kdyby si mohl 47 třeba odemknout neviditelnost, nebo by pohlcoval zvuky a byl by naprosto tichej....proč ne, když to měl i Deus Ex a prodávalo se to dobře, že jo?
-
-
-
Zlálo se mi to nebo je na konci traileru vtípek na AC?
-
-
Já bych řek, že dost okatě. Vždyť už jen ty trailery, který o hitmanovi hlásaj "the - ORIGINAL - ASSASSIN", jsou dost výmluvný *3*
-
Nezdálo, to na tom bylo to nejlepší :D
-
-
Na chvíli mě trochu zmátlo, že úvodní obrázek toho videa v kombinaci s tlačítkem play evokuje při letmém pohledu logo Score :).
-
-
Jo, máš recht, jsem na tom uplně stejně. První co sem viděl, bylo logo Score. Jinak se obávám, že pokud má hra vyjít 20. listopadu na všechny platformy a už nyní je ta bonus hra pro PC oddálena o 2 měsíce, že se plnohodnotné verze Absolution PC dočkáme až v roce 2013.
-
-
A to by bylo podle tebe lepší než to zdarma vydat půl roku před vydáním hry ? *7*
-
Ak by to vyslo o 10 rokov skor tak ten challenge sa nam odomkne po ukonceni kampane...