Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radim.zaty

Caves of Qud

Shadow of the Erdtree

Animal Well

Balatro

Minishoot Adventures

• Derp_1337

Caves of Qud a Animal Well mají až moc pixel artovou grafiku. To osloví málo lidí.

Ale Minishoot Adventures vypadá zajímavě.

• Corvus

Tak přiznejte se, kdo to byl? Zklamání roku: Ko*oti z Games.cz 0,66 %! Kdo to napsal a ponese zodpovědnost?

• vonTossis

Indiana Jones, Astro Bot, Satisfactory jako top tři v libovolném pořadí. Ale vyšlo vícero pecek. Stalkera jsem si docela užil, ale asi je pro mě zároveň největším zklamáním. Nějak jsem čekal ještě více. 

• Asi už fakt stárnu, jediné co jsem z celého výběru hrál bylo Songs of Conquest a i u toho jsem se vrátil k HoMAM III s HD modem (pro neznalé neplést s HD verzí)

• Derp_1337

Co na to říct? Občas to chce vylézt ze své "komfortní zóny" a vyzkoušet něco nového či originálního. Pak zjistíš, že pořád vycházejí neskutečně dobré a zábavné hry.

Jinak musím říct, že jsem dlouho váhal, co zvolit za Zklamání Roku. Letos si tu kategorii zasloužilo hodně her. 😂 

Např. DA: The Failguard, Skull & Bones, Suicide Squad, SW: Outlaws, atd.

• Inquisitor

Těžko někoho vybrat, protože zklamaný může člověk být jenom, když očekává něco lepšího:)

• Derp_1337

Jo, pravda. To byl třeba příklad Concordu. Tam většina lidí nic nečekala a dopředu věděla, že to bude fail. 😂

Ale mrzí mě, jak dopadla série Dragon Age. Tam jsem nějaké očekávání měl. I u Star Wars jsem tajně doufal.

• BooBee

nevím jestli to je záměrné, ale po hlasování, jsem zatím viděl "průběžné výsledky" Např. nejlepší hra roku zatím drtivě vede Indy.

Předpokládám, ale že to asi nebyl záměr redakce to vidět, nebo se pletu?

• Veskoslav

Naopak je to super. A ano, vidíš to.

• aspa

1)Rebirth, 2) Metaphor 3) Silent Hill 2) 4) DD2 5) Indiana. 

Indianovi úspěch přeji, kdyby vyšel dříve, tak je celosvětově na tom určitě lépe, jen škoda že Sony má dlouhé pracky a je těžké přes ně uspět v rámci těchto cen. 

• Derp_1337

Jo, máš pravdu. Problém s Indym byl ten, že vyšel fakt hodně pozdě. 

A za to bych nevinil Sony, to je problém vývojářů, že to nestihli vydat dřív. Když to vyjde tak pozdě, tak je pochopitelné, že to nemůže uspět třeba na The Game Awards, když ty nominace už byly dávno uzavřené.

• Marines

V loni jsem byl z mnoha her více, či méně zklamán velice často....😠

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit