Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby radsi udelali něco jako JK:Jedi Academy
  • Shenkster
    Nemuže to být v tý stíhačce ještě víc rozmazaný ? *7*
  • hmm nevěděl jsem, že je to zrušené, velká škoda
  • michaliuz18
    blbosti ti tvorcovia vedia spravit, ohlasit nejake nove star wars s nejakym pribehom s pohladom tretej osoby ... ale spravit ozaj pokracovanie battlefrontu to nééé sak naco , a urcite by som skor bral toto ako nejaku linearnu po case nudnu stereotipnu hru so skriptami jak pes :D
  • Snad se toho někdo ujme,provést to ala Battlefield III + vesmírný souboje by bylo prostě *14*
    • Veskoslav
      A zabalené do grafiky na CE 3 (nebo by stačil i grafický kabát BF3:))
  • Ataker
    Já bych radši nějaké otevřenější pokračování Republic Commando.
    • BoB.2
      Jo to je super hra *3*
    • Vidlec
      Vzhledem ke knížkám by jsi už, ale nemohl hrát za starej dobrej Delta Squad *3*
      • Walldstein
        to sice ne, ale kdo řiká že by to se to nemohlo jmenovat třeba Imperial Commando ;)
  • Nedivím se, že to zrušili, vypadá to hrozně ( a to beru na vědomí, že je to nějaká alpha verze).
    • Pro ty, co mi tady naklikaly mínuska - By mě zajímalo, co se vám na té hře tak líbí, jestli ty zdlouhavé loadingy, "design" levelů, animace postav, zbraně, které nevydávají zvuky, nebo ten dementní interface *13* ... o hratelnosti raději nebudu mluvit, protože i z pouhého videa jde poznat, že tam žádná není *15*
    • Alpha to nebude, na to to vypadá příliš dobře, to mi věř.

Viděl jsem hodně rozpracovaných her a tohle nevypadá špatně. Normální problémy, gameplay vyřešenej, anim engine implementovanej. Problém bych viděl jen v tom, že je to na chlup stejný jako předchozí...
      • DangerousDave
        áno, nie je to alpha ... je to pre-alpha.
  • BoB.2
    Ačkoli jsem fanda Star Wars myslím že jsme moc velkou stratu neutrpěly. *7*
  • Kdy bude nový fightclub?
    • Už byl. Dneska k obědu.
      • Jo, to vím, ale tady na webu. Resp. pokud tu je, tak kde. Díky za odpovědi.
        • Audio se musí nejdřív sestříhat a video... asi taky, takže vydrž, zatím není.
          • Ok, já jen, že mám na chvíli přítelkyni pryč z bytu, tak jsem se chtěl podívat. Asi to pak hodím klasicky do mp3ky na noc. :)
  • Škoda, myslím si že prostor na trhu by se našel protože třeba spojení takového Frostbite 2 enginu a Battlefrontu by mohlo být úžasné. A kdyby ještě hra zobrazovala realističtější zásahy a ragdoll tak by to bylo přímo bravůrní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit