Přejít na výpis diskuzí
Hodinka záběrů ze zrušené akce Star Wars: Battlefront III
4.7.2012 | Petr Poláček
21 příspěvků
-
Kdyby radsi udelali něco jako JK:Jedi Academy
-
Nemuže to být v tý stíhačce ještě víc rozmazaný ? *7*
-
hmm nevěděl jsem, že je to zrušené, velká škoda
-
blbosti ti tvorcovia vedia spravit, ohlasit nejake nove star wars s nejakym pribehom s pohladom tretej osoby ... ale spravit ozaj pokracovanie battlefrontu to nééé sak naco , a urcite by som skor bral toto ako nejaku linearnu po case nudnu stereotipnu hru so skriptami jak pes :D
-
Snad se toho někdo ujme,provést to ala Battlefield III + vesmírný souboje by bylo prostě *14*
-
-
A zabalené do grafiky na CE 3 (nebo by stačil i grafický kabát BF3:))
-
-
Já bych radši nějaké otevřenější pokračování Republic Commando.
-
-
Jo to je super hra *3*
-
Vzhledem ke knížkám by jsi už, ale nemohl hrát za starej dobrej Delta Squad *3*
-
-
to sice ne, ale kdo řiká že by to se to nemohlo jmenovat třeba Imperial Commando ;)
-
-
-
Nedivím se, že to zrušili, vypadá to hrozně ( a to beru na vědomí, že je to nějaká alpha verze).
-
-
Pro ty, co mi tady naklikaly mínuska - By mě zajímalo, co se vám na té hře tak líbí, jestli ty zdlouhavé loadingy, "design" levelů, animace postav, zbraně, které nevydávají zvuky, nebo ten dementní interface *13* ... o hratelnosti raději nebudu mluvit, protože i z pouhého videa jde poznat, že tam žádná není *15*
-
Alpha to nebude, na to to vypadá příliš dobře, to mi věř.
Viděl jsem hodně rozpracovaných her a tohle nevypadá špatně. Normální problémy, gameplay vyřešenej, anim engine implementovanej. Problém bych viděl jen v tom, že je to na chlup stejný jako předchozí... -
-
áno, nie je to alpha ... je to pre-alpha.
-
-
-
Ačkoli jsem fanda Star Wars myslím že jsme moc velkou stratu neutrpěly. *7*
-
Kdy bude nový fightclub?
-
-
Už byl. Dneska k obědu.
-
-
Jo, to vím, ale tady na webu. Resp. pokud tu je, tak kde. Díky za odpovědi.
-
-
Audio se musí nejdřív sestříhat a video... asi taky, takže vydrž, zatím není.
-
-
Ok, já jen, že mám na chvíli přítelkyni pryč z bytu, tak jsem se chtěl podívat. Asi to pak hodím klasicky do mp3ky na noc. :)
-
-
-
-
-
Škoda, myslím si že prostor na trhu by se našel protože třeba spojení takového Frostbite 2 enginu a Battlefrontu by mohlo být úžasné. A kdyby ještě hra zobrazovala realističtější zásahy a ragdoll tak by to bylo přímo bravůrní.