Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    Lidi, já blb sem si otevřel nejdebilnější perk u Tigera "Slave of the wind"...udělal se mi strop u červené a zelené staty (max.9)...měl sem cca level 15 u nich, vše mi spadlo na 9, že ji nemohu presahnout, absolutně nechápu pointu....ted za boha nemuzu zabit toho posledního borce pred ostrovem, i kdyz modrou statu mam 28 (výše mi nejde)...nějaká rada??...skill strom nejde resetovat
  • Hral jsem na iOS a neustale grindovani me casem odradilo, ze jsem hru ani nedohral. Byla to skoda, pribeh i zpracovani se mi libilo, ale diky stale opakujicim se cinnostem jsem mohl hrat hru treba dve hodiny v kuse a v pribehu jsem se nikam nedostal.
  • Já to dohrál 2x a nikdy se mi nezdálo, že je to těžké. Naopak se mi líbilo, že musíte "taktizovat" a pořád na sobě tvrdě makat. Tím, že už nebudou ubývat skilly ze dne na den, tak to musí být nejen hodně lehké, ale dle mého i nudné a pohodlné. Lidi to dohrají rychleji.
    • Já to nedohrál přesně z tohoto důvodu.Staty padaly v jedné fázy tak rychle, že jsem buď stagnoval nebo šel dolů. A když jsem si šel koupit nějakej lepší posilovací stroj, tak mě vždycky někdo přepadl a okradl.Takže 3 dny pracování v háji. Nakonec jsem to vzdal i když mě to bavilo.
      Nejsem žádnej pořádnej taktik, to je pravda ale když vím o možnosti si jen takhle projet příběh, tak se k tomu určitě vrátím.Víc by mi vyhovovalo, kdyby staty padaly, ale výrazně pomaleji.To že nepadají je už zas až moc jednoduchý což je škoda.
    • maros.goc
      tak vieš, niekto nemá čas hrať každý deň hry, tých mohol tento systém odradiť
  • nová obtížnost je pro děti...Jenom ten název obtížnosti Super easy :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit