Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě Homefront nebyla špatná hra. Singl byl sice K.u.r.e.v.s.k.y. krátký, ale bavil mě víc než MW2 a 3. Jako bylo to hnusný, až to bylo krásný. Žádné servítky po příběhové stránce a naturalistické scény byly podle mě špica. Ona shitoidní grafika s nádechem post-apo dotvářela celou atmosféru. Zvuky zbraní stály za prd, ale tak nějak mi to k tomu sedlo.
    Multiplayer hraju chvílemi do dnes a upřímně, strávil jsem v něm víc času než v MW2 a 3 dohromady.
    Prostě ta hra si u mě tu 7 zasloužila.
    • Presne, aj ja si myslim, že to bola dobra hra, mala napad, naboj, trochu umenia, škoda že bola taka kratka...
  • Veskoslav
    Obrovský problém Homefrontu byla jeho herní délka. Naopak bych vyzdvihl to, že jasně ukázal, že svinně jsou na obou stranách a válka není jenom to, co nám předvádí CoD. Zde jsou ukázány popravy bez soudu, masové hroby, internační tábory. Nějak tak si představuji ibsazení USA, ne tak, jak nám to servíruje CoD. Ale jak říkám, problémem byla herní doba, která byla slabé 4 hodiny, občas tupá AI.
    • Ještě bych dodal, že příběh "skončil" tak nečekaně, že se tomu ani nedalo říkat konec. Působilo to na mě, jak kdyby hru ve druhé třetině nkdo prostě naprosto necitlivě useknul.
  • God-of-War
    Spíš byl problém v tom, že ta hra byla šíleně nudná a s otřesnou grafikou.
    • spis naprostro otresny zvuky.... grafika byla celkem v pohode a s nudym gameplayem souhlasim.
    • Nebyla nejhezčí, ale rozhodně měla lepší grafiku než všechny Modern Warféry dohromady. Nemluvě o MP, který měl výborný herní režim, narozdíl od každý rok stejného vydřidušského céodéčka. Opět nemluvě o cenově přijatelných dlc apod apod...

Call of Duty v tom pravém slova smyslu zemřelo po prvním modern warfare.
      • tak tak
    • MP Homefront byl naprosto skvelej. SP byl dobrej, ale ultimátně kratkej.
    • lebo CoD je hra zabavna so super grafikou :)
      • CoD nemá špatnou grafiku ani neoslní, má ale výbornou a návykovou hratelnost, je přístupný jak začínajícím hráčům, kteří si chtějí večer jen tak zastřílet a podívat na nějaký ten filmeček a sekvenci, tak hráčům, kteří chtějí být deset hodin každý den v multiplayeru a likvidovat se navzájem.
        Co do multiplayerových map, řekl bych že se jedná o opravdovou špičku na trhu (zábavné, atraktivní mapy s tunou možností, výborný game design map). A v neposlední řadě, má neskutečný marketing a nese jméno nejsilnější IP na trhu, jak bylo trefně poukázáno, dokáže zapracovat i na občasných hráčích.
        Tohle je premisa té hry.
        • A já sem programátor grafických enginů a to, co používá COD ti napíšu za dva dny a ještě to bude vypadat líp.
        • Jehehehe hhahAAHAHAHAHA HAAA :D umírám :D xD xD
          • Nečekal jsem takový úspěch, super, jsem rád, že se líbí:)
        • Nejsi ty kravaťák od Activisionu?
          • Ne, jsem řadovej level designer, s managerama, PR nebo něčím pdoobným nemám co dočinění, ale dík za lichotku :)
            • Pěkný, palec nahoru :) Jen, jestli mě platíš, pak musím juknout na účet, asi jsem něco přehlídnul ;)
            • Prosím Vás človeče, za co Vás platím! Zpátky k rýsovacímu prknu a běda, jestli vynesete nějaké informace o našem CoD killeru na světlo světa *15*.
            • Tak špatný to zase nebude, neboj :) Ale díky za péči ;)
            • Vzhledem k tomu, že tvé názory jsou k vidění pouze na diskuzním fóru, to asi žádná sláva nebude. :)
        • ztratil jsi me u "Co do multiplayerových map, řekl bych že se jedná o opravdovou špičku..."
          • Čím ztrácím dech, pane kolego? A ano, samozřejmě se jedná o čistě subjektivní názor. Zároveň, podle prodejů a podle článku na games.tiscali o očekávání her, zjevně i názoru většiny :)
          • Divil by ses, ale je to tak. Sám jsem level designer a podobné MP mapy jsou opravdu na úrovni. Řekl bych že hned pod mapama od Valve (Portal 2 level design by zasloužil něco jako "Nobelovu cenu" :)). Dice má třeba v tomhle trochu problém, protože jejich snaha o obří bojiště s desítkama hráčů bohužel potom ztrácí dech v tom "máme dobrý nápad, komplikované zadání a kolidující prvky". Proto si myslím, že právě CoD jsou v MP mapách víš, znají svoje limity, znají svoje hráče a jejich profil a vědí, kam mají cílit a to taky dělají.
            • ZvacA
              Někde tu vidíš objektivní názor? Kolega - level designer - může mít třeba pozici vrchního inspektora, ale jeho názor je zcela subjektivní a srandovní zároveň aneb souvětí "Co do multiplayerových map, řekl bych že se jedná o opravdovou špičku na trhu (zábavné, atraktivní mapy s tunou možností, výborný game design map). A v neposlední řadě, má neskutečný marketing a nese jméno nejsilnější IP na trhu, jak bylo trefně poukázáno, dokáže zapracovat i na občasných hráčích. Tohle je premisa té hry.... " mluví za vše. Jeho další "objektivní" výpověd ke BF o mapách a s nimi spojeným komplikovaným zadáním, jenž ztrácí dech je vrcholem celé jeho analýzy. Nemám nic proti CoD, ale tento titul je představitelem trendu, který smrdí, není po chuti jiným hráčům a naopak nějak nemůže zakrýt plno otázek, proč by se mělo CoD neustále citovat jako modla herního průmyslu, byť to nevylučuje fakt, že může stále někoho bavit. Objektivně je však třeba přiznat, že značka Cod je momentálně nikoliv fatálním průserem a stále může být zábavná, ale spadla do podprůměrnosti a hráči to cítí zcela správně. Nehledě na skutečnost, že se zbytečně a nesmyslně stává insipirací pro řadu jiných studií, kteří mají pocit, že hráči jsou chujové, kterým stačí málo.
            • "V ČR se úspěch neodpouští, ale je tvrdě trestán! :)"

Ou, klasický to a snad už věčný argument do diskuzí. To je samozřejmě hloupost - taková série HL je taký velice úspěšná, ale nikdy jsem si nevšiml, že by na ni tolik lidí nadávalo. Řekl bych, že ta berlička s úspěchem není zrovna pevná.

A není pravda, že bych na CoD jen nadával, třeba marketing mají zmáknutý fakt skvěle.
            • Tohle je skvělí paradox, všichni cod hateři nadávají na fanoušky cod, že jsou ovce, ale jak mile někdo vystoupí z davu s objektivním názorem tak je hned zkrytizován
            • Dík, ale tohle asi nemá fakt smysl... Kdybych tu napsal, že to je blbost, budu super, takhle jsem špatnej, neházím špínu, snažím se vysvětlit druhou stranu. V ČR se úspěch neodpouští, ale je tvrdě trestán! :)
            • conflig
              Tady je člověk odsuzován jen proto, že pochválil COD *7* vždiť má pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit