Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo, tak do tohodle asi půjdu. Homeworld je bomba!
  • Tyhle hry kde se v kampani přenáší jednotky z mise do mise jsou hrozný mor, mi to nikdy nedá a zkoušim to dokud tu misi nedám beze ztrát *1*
  • Prostě ta hra předběhla svou dobu... doufám ale, že budou možné modifikace, jako na starý HW.
  • Neodolal jsem... uz se tesim.
  • Ja sa asi poseriem, *14* *14* *14*
    Ako vzdy ked je nova informacia o HW serii,idem do kolien. Modlim sa,aby urobili remake aj Cataclysm. Uz sa tesim na 25.2. No a Homeworld Shipbreakers ako prequel to budu pre mna Vianoce.
  • To mě fascinuje, jak tam zlikvidujou cokoliv včetně nějakých těch mega-lodí a nezustane z nich nic. Postup likvidace tohoto typu, tedy loď je > loď stále je ale kolem ni se objevuje explodujici koule > explodujici koule zmizi a loď neni, troska neni nic neni. Strašně to bije do očí... v tomhle božská TA, nebo Haegemonie, tam byla ztráta battleship grandiozní podívaná na několik sekund. Navíc logická a uvěřitelná.
    • ví někdo co je to ta TA ? že bych se podival co to je ?
      • Blue.Shark
        V případě malé záliby ve starších hrách se podívej spíš na následovníka TA, tedy Supreme Commander, pokud jej neznáš. Nebudeš litovat *4* .
        • supreme commander je skvělý u toho jsem strávil mnoho hodin s partou....Ty velké mapy třeba v šesti lidech po lance...skvělý
      • walltar
        Řekl bych Total Anihilation...
    • A i tak jsem na to koukal tenkrat s otevrenou pusou. Navic mam pocit ze tady je tech trosek mnohem vic nez v puvodni verzi. Na tom je ale docela zasadni je ze v HW zustava ten "mrak" drobouckych trosek a taky ze ty vetsi kusy jdou vytezit.
  • No vidím to tak, že po remasteru nám naservírujou Homeworld:Shipbreakers *14*
    • kež by, do te strategie vkládám velke nadeje, ale reálne to asi nebude. o te hre je ticho po pešine
  • Kr.Pa
    Já chci i Cataclysm !

Hmm, to video je ze 2?
    • walltar
      Na začáthu videjko z jedničky a potom gameplay ze dvojky.

Taky chci Cataclysm... sem ho nikdy nehrál.

Ale prý nemůžou najít jeho kód... *9*
  • Za dobre veci rad zaplatim. Toto jsem sledoval uz nejakou dobu a po oznameni na Steamu koupil. Vim, ze kvalita remasteru neni vzdy odpovidajici puvodnimu zazitku (hry starnou a nostalgie z tehdejsi zabavy nekdy uz dnes neobsotji), ale tomuhle titulu verim.

A 27€ mi proste za 2 hry (4) prijde jako docela levne.
  • Zrovna HW má herní mechanismy, které podle mě obstojí v pohodě i dnes a v kombinaci s vylepšeným vizuálem (především první díl) by se klidně dala považovat za novodobou hru.
    A hlavně je zde vidět, že si s tim dali práci a nejde o pouhe "prodat 15 let starou hru za plnou cenu", jak zmínil někdo dole.
    TR:Anniversary, Halo 1a2 Anniversary a pár dalších, teď HW...tak má vypadat kvalitní remake/remaster.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit