Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    tato série mě nezajímá, ale přeji fanouškům značky, aby se tvůrci při vývoji zaměřili i na skutečně důležité věci a neprezentovali se jen skrz tady toto, jako to až do svého konce zkoušelo kdysi slavné bioware

  • No tak z velmi bulvárního titulku to vyznělo výrazně jinak než z článku, takže uvidíme, jak to dopadne. Přinejhorším vznikne velmi rychle mod, který to vypne. 

  • honcka

    Jestli vám tohle chybí, tak celkem sranda je k původní hře mod Dark World Reborn, kde přibyly nějaké parametry velikostí určitých částí těla u postav a kromě těhle legrací jsou tam shemale trpaslíci, succuby a tentacle monstra :D

  • Tak ve dvojce byla možnost homosexuál a celibát, takže přidali jenom bisexuála? Nejsem si jistý jestli asexuální = celibát a googlovat to nebudu, protože bych to pak stejně zapomněl.

  • Houdini

    No konečne na toto hráči čakali už veľmi dlho! Vidieť aký bol Bioware nadčasový. Jediné, na čo ešte vývojári nedozreli je, že v RPG pri tvorbe postavy vnucujú zvoliť si pohlavie. Kedy túto zastaralú a zvrátenú mechaniku obmedzujúcu slobodu odstránia?

    • Volba pohlaví je důležitá, ale jsem pro to, abys ho moh kdykoliv v průběhu hry změnit. A hlavně nesmí bejt nikomu divný, že se ten dvoumetrovej týpek nechává oslovovat Amálko.

  • Marines

    No, nevím, homo, bi, či trans hrátky nijak určitě hru zásadně neovlivní, ale spíše, než další herní možnost, to vypadá na novou politiku, která musí být nacpána do každého a všeho....!? Ale třeba z nové politiky lidstvo vysvobodí koronavirus.! Je ale i brzo na závěry, ...

    • danny_the_hound

      No povedal by som, že ak sa z tvojho následníka trónu vykľuje (ako by povedali súčasníci) sodomita a ty zhodou okolností vládneš silne kresťanskej krajine, tak to môže celkom hru ovplyvniť. Obzvlášť ak by mal mať synáčik vo všetkých ostatných smeroch veľmi sľubné parametre (alebo je to dokonca jedináčik). Budeš sa ho snažiť zbaviť a riskovať, že kráľovstvo pôjde do kelu? Alebo sa budeš modliť, aby na to náhodou nikto neprišiel? Čisto teoreticky by to mohlo vyeskalovať až do exkomunikácie či prípadne križiackých výprav, ak sa dotyčný svojej "úchylky" nebude  chcieť vzdať. Alebo naopak, ak to bude potláčať, môže dostať depresiu a spáchať samovraždu. Mám taký pocit, že trait "homosexualita" je už aj v CKII, ale tam má iba vplyv na plodnosť. Tu s tým práveže môže byť väčšia sranda.

  • Bylo jedno růžové království a tam vládl král s král...em

  • Tak to moje těžce vydělané peníze neuvidí :) 

    • Hidden

      Proc? Je to jen herni moznost, pokud tam nic takoveho nechces a chces se drzet historie, pravidla hry zasadne menit nemusis a pokud se u nekoho podobna "nekrestanska hrisna uchylka" cirou nahodou objevi, muzes ji nenapadne zamest pod koberecek nebo na hranici. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit