Horizon Zero Dawn: Remastered – recenze zkrášleného neopravěku
-
PSN účet, ne, nestojí.
-
-
Ty nemáš účet všude? Je to jeden email, heslo, a ověření toho emailu v tom emailu :))
Robota na 5minut. Mail si udělej “herní” nemusíš si spamovat svůj
-
-
Co to je za logiku? PSN účet mám už hezkých pár let. Ale jedná se o debilní SONY....Klasická verze nevyžadovala PSN účet. Argument Sony, že se jedná o bezpečnost hráče a prostředí je ještě směšnější, protože Sony má pokaždé jednou za dva roky masivní únik dat.
Navíc další, co nepochopil, že nutnost PSN ti znemožňuje to koupit krapet i v některých zemích Evropy. A pokud hráči budou s prominutím stejně hloupí jako ty a řeknou si, je to jenom další účet, tak za pár let to dopadne nakonec tak, že si budeš muset na PC pořídit PS předplatné, abys mohl hrát jejich hry s jejich MP.... -
-
blabla bla Sony, blabla debilní, všichni jsou idioti, jen mě jde o vyšší principy.
Když už ten účet, máš to je takový problém se jím prostě přihlásit? 😀
Tak na co ho vlastně máš? Já myslel že jsi jen znilý ho založit.
-
-
blabla..sony je najlepsie blabla sony sa nemoze kritizovat, vsetko od nich je dokonale....
naco je pc hracovi ucet ktory, nevyuzije???? ucet ktory zabranuje alebo komplikuje ludom v mnohych krajinach hru vobec hrat? ucet pri ktorom je velka sanca ze ti ho niekto hackne??(osobne sa mi to stalo uz 2x). O to vtipnejsie ked sa ohanaju, ze ho vyzaduju koli bezpecnosti.
ale chaapem sony fanatizmus a kazdy kacir ktory si dovoli co i len krive slovko voci nim a ich hram by mal byt upaleny...neexistuje aby si nieco take niekto dovolil
-
-
Jednoduché doporučení, nedělej si účet a nehrej to.
Furt lepší než expert o pár postů vedle, ten PSN účet dávno má, jen se jím nechce přihlašovat 😀
-
-
Nepochopils. Pak budeš první, kdo bude fňukat, až Sony ve svých MP hrách bude mít placený MP, protože to je jediné, kde mu utíkají na PC peníze...
A na co ho mám? Protože mám konzoli...Na to ho mám. -
-
Nepochopils... To mluvíš sám se sebou?
Tvůj první post - """"PSN účet, ne, nestojí.""""
Takže na PC jsi na to alergický, ale PS to problém není a používáš to, chápu správně? Teď to tu píšeš.
-
-
Reakce na příspěvek:
Krapet dlouho ti trvalo než ti to došlo....Není absolutně žádný logický a ospravedlnitelný důvod mít spárovaný PS účet se Steamem na PC....A argumentace Sony o bezpečnosti to jenom potvrzuje.
-
-
Reakce na příspěvek:
Ano logický důvod k tomu není, ale pokud si chceš zahrát tu hru, musíš se přihlásit tím účtem.
Bud chceš hrát, nebo z nadhledem filozofa řešit tsypoviny.
PS: Mimochodem jak je to řešeno z verzí hry z GOG?
Tam si stáhneš instalačky do offline a instaluješ, žádné přihlašování, žádné párování účtů..
-
-
Reakce na příspěvek:
Na GOGu remaster ani upgrade na něj vůbec neseženeš - možná právě kvůli tý nemožnosti přihlašování, ale to už jenom spekuluju.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Generace PS5 SONY hodilo přes palubu, tlačí samý remake/remaster a to za cenu plně nové AAA hry, počet exkluzivit PS5 bychom spočítali na prstech jedné ruky. A to Forspoken či Rise of Ronin nemají české titulky, Na PS4 měla skoro každá exkluzivita češtinu.
-
-
Exkluzivity jsou zlo. Představ si, že bys doma musel mít třeba 3 TV, protože jen na jedné by fungoval Netflix, na druhé třeba HBO a na třetí zase něco jiného. Herní průmysl je v tomhle dost zvrácený.
-
-
Jako clovek co hral nedavno PC verzi, tak nechapu potrebu remastru u takto nejen dobre vypadajici hry. Je skoda, ze se nevenuje ten cas na hry jako Mafia, jejiz remaster/remake byl naprosto uzasny. Jeste bych pridal treba Diablo 2, ktere naopak ukazuje, ze neni potreba prekovapat celou hru a mechaniky a i tak dostanete vyborny zazitek ze stare hry v novem kabate ...
-
-
ps hraci ukazuju ze im remastre stacia a radi za ne zaplatia...tak naco sa snazit? este im za to tlieskaju a do krvi ich obhajuju
-
-
Herní vydavatelé budou dělat vše, jen ne nové hry 🙂
-
Kdyby tam radši dali češtinu ..
-
Nic proti Remasteru, ale poslední dobou je to jak rudý hadr.
-
Jo bezpochyby to vypadá lépe, hlavně xichty, nasvícení a barvičky. Původní hra je taková zašedlá.
bohužel, ale kdo hraje s MODy, tak nula, vše funguje pouze na původní hře. A zrovna se na tuhle hru chystám. Obávám se, že nakonec stejně odehraju původní verzi. Graficky rozhodně netrpí.
-
Hrál jsem jedničku nedávno a musím říct, že mě ani nenapadlo, že by hra byla graficky zastaralá.
Ale když už hlavní hrdinka dostala v pokračování chloupky na tváři, tak doufám, že hlavní záporák dostane ochlupení podpaží.
Vždycky mě praští do očí, jak si šílený fanatický warlord za každých okolností najde čas denně vyholit podpaží.
-
Zda tento update hráč potřebuje, to ať si přebere každý sám.
Každopádně z vývojářského hlediska mi dává smysl, přeleštit starší díl aktuálními assety, kdy technická znalost je v týmu stále čerstvá, tudíž to stálo celé méně zdrojů, než kdyby se do toho pouštěli s odstupem. Nemluvě otom, že je hra znovu skloňovaná v překlenovacím období kdy se nic neděje a na oznámení dalšího pokračování ještě nejsou připraveni.
-
Mocap, texutury atd. super, ale štve mě na tom to samé, co na HFW - oproti originálu to je přespříliš barvený a přesvícený. Má to úplně jinou atmosféru, která byla původně imho lepší 🤷♂️