Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Třeba se lidi ve finále naučí správně vyvažovat tým a ne si brát jen něco co je baví (hrdiny) pak nemusela bejt pomalu každá hra o tom že jsem se snažil sám strkat payload ke konci - a obětovávat se aby jsme vůbec vyhráli. To my jako zábava nepříjde, prostě carrynoout team neschopnejch aby jsme vyhráli. Zároven není zábavné bojovat proti nšěkomu komu je evidetně úplně jedno jestli vyhraje nebo prohraje. Je to prostě styl hry víc MOBA než FPS možná podobné k TF2 v klasické fps je fuk jestli je někdo tank nebo sniper prostě vyhraje ten kdo dá víc fragů tady bez teamplay ani ránu.

    Dobře možná jsem hrál až moc za D.VA ale nevím proč vyhovovala mi nejvíc a si proto že byla tank. Ostatní jsem hrál jen minimálně.
  • Jack1947
    Já nevím, proč ale asi díky tomu že hraju MOBA hry (tohle bez urážky sice nemá miniony ani věže ale hoodně to má k nim blízko jsou tam 4 nebo kolik schopností z toho jedna ultimátní) čistokrevná fps to není ani omylem. To je tak možná COD.

    Baví, byt jsem zpočátku prohrával a to sem hrál asi 5nebio kolik hodin výhradně s boty. Matchmaking je klasicky ve váš neprospěch ale dá se tomu přizpůsobit. Tedy jak kdy. Ten model je asi dobrý no kdyby to bylo F2P byla by to asi další klasická hra ale člověk by si na hrdiny vydělal během hraní a skiny dostal nebo koupil ( dostal nějakou cestou jako třeba SMITE)

    Je to klidně hra na několik pár minut denně si myslím, 2-3 zápasy a vypnete atp... rozhodně to nemusí být nutně o tom aby ste u toho seděli od rána do večera. Ta cena krabicové verze je pravda trochu přepálená ale zase na druhou stranu asi to je základ a vše je jinak součástí takže žádná podpásovka ( asi by to hodně lidí naštvalo kdyby spadl z ničehonic Overwatch do F2p což se asi nestane noo). Vím že to je za tím beta ale snad tam bude víc modů ono - 2 mody - je docela málo a ze začátku beztak člověk hraje aby se naexpil. Víceméně. Ta hra potenciál má má možnost zaujmout větší publikum než předimenzované hyperbolické COD- skoro by se dalo říct žee komunita nakonec bude menší ale bude to hrát víceméně více hráčů co se vyznaj to je výhoda. F2p by mělo víc dřev. Nemuselo no, ale tak nějak to u těhle milionovejch komunitách bejvá.
    • Veskoslav
      Typická Jackovina plná hovadin.
      1. MOBA to není ani omylem, to že si diletant s prominutím, to se ví už nějaký ten pátek. Ale MOBA hry leveluješ hrdiny, získáváš lepší schopnosti nebo i nové schopnosti, máš jasně dané linky, kde ti chodí neustálé zástupy NPC chráněné věžemi a co je nejzásadnější nemůžeš během hraní měnit hrdiny za jiné. Toto je jako Team Fortress. Chceš tvrdit, že Team Fortress je MOBA? Mimoto se opět ukázalo, že jsi ještě větší nemehlo než jsem si myslel, když nejsi ani schopný si všimnout, že všichni hrdinové mají dvě schopnosti+hlavní schopnost, která se nabíjí časem, zabíjením či bonusy, co získáváš za podporu týmu.
      2. Matchmaking v neprospěch? Pravda, každý má nevýhodu, když musí hrát s tebou. Jinak většinou se přerozděluje na základě úspěšnosti tvého hrání, nikoliv odehrané herní doby jako to bylo v uzavřené betě.
      3. Krabicová verze stojí 60 euro/dollarů, protože je to edice. Klasická hra stojí 40 dollarů a zcela to odpovídá ceně titulů Blizzardu a oproti konkurenci stojí právě o těch 20 dollarů/euro méně. Blizzard nikdy nespadl z placené verze do F2P. Navíc pouze novináři psali kraviny o tom, že Overwatch bude F2P nebo s podobným modelem. Blizzard to nikdy neřekl včetně představení na Blizzconu.
      • Comparing MOBA Infused FPS: Battleborn, Overwatch, LawBreakers - http://www.gamasutra.com/blogs/JakeParmley/20160509/272263/Comparing_MOBA_Infused_FPS_Battleborn_Overwatch_LawBreakers.php

        ---

        MOBA infused. Kategorizace je velmi dulezita ;)
      • Jack1947
        Matchmaking je v neprospěch skoro pořád kdy jsem automaticky s týmem s kterým jsem už několikrát hrál a prohrál bud jsou to noobové nebo chtějí jen zabít vše možné vrchol je když dojde na výrazně vyšší lvl proti nižším. Z 55 her 25vyhráno - bych řekl celkem nic moc viděl jsem už profily kdy měli 80wins za 13-15hodin nebo kolik.

        Není to MOBa ale má to MOBA prvky nebo chceš říct že 3 schopnosti + ultimátka není tak trochu podobné MOBA skills... 60eur je beztak moc. Možná až jednou sleví jako všechno většinu hry mohli všichni odehrát už v betě.
  • Az jednou klesnou Activisionu prodeje u COD, bude mit problem. EA to kdysi vyresilo suprove, ze otevrelo dvere novym znackam (Dead Space, Mirrors Edge, Crysis), nakonec koupilo Chillingo. Podobny kroky udelal i Ubisoft. Docela by mne zajimalo, co bude delat Activision. Jedine co mne napada, ze udela nastavbu Starcraftu, Diablu a pod. Nemit Blizzard (kterej nevypada, ze by delal neco, co by slibovalo pokracovani) a neprichomejtnout se k Destiny, tak maji jen COD.
    • Veskoslav
      Activison není jenom CoD a Blizzard, navíc, který je partnerem Activison, ne jeho "poddaný":)

      Jinak hry, co má pod sebou A např.: Skylanders, Guitar Hero, různé Haunting simulátory, Transformers, Spiderman, Transformers, Želvy Ninža, Deadpool, tuny mobilních her, série Nascar nebo Chivalry atd. ¨

      Ty hry si s nimi nespojí člověk, ale má je na "starost" Activison Blizzard.
      • Partnerem je pouze na venek, vsichni ovsem vime ze je jeho poddanym, to uz kazdy kdo ma oci a mozek vi nekolik let, jelikoz to lze krasne videt.
      • jj. To vim. Ale nic z toho moc uspesne znacky nejsou, dokonce i Skylanders mi pripadne, ze ma nej leta za sebou. Deadpool se muze zdat jako dobra hra, ale po vydani propustili pulku studia. Navic ta postava je zalozena na humoru, hlaskach, nesmrtelnosti (do boju jde po hlave). Je otazka, zda by takovej koncept sel naroubovat na zaklad nejake inteligentni strilecky.
        • Tim nerikam, ze by to nebyly dobre hry. Treba jeden dil Transformeru byl super, stejne tak Chivalry. Ale nic, co by zaplatilo velke studio treba na tri roky dopredu.
  • Měl jsem možnost hrát betu overwatche a paragon. Pro mě jednoznačně vyhrál paragon. Pro mě je daleko zábavnější, akčnější a souboje jsou neporovnatelně delší. Hold zkušenosti Epicu jsou vidět
    • Ale na klasiku Broken Sword nemá ani jedno O.o
    • Veskoslav
      Paragon je TPS moba, Overwatch není. Dva zcela rozdílné žárny, kdy mají společné pouze to, že nabízejí více druhů hrdinů se schopnostmi.
      • Helen ty mas u sebe nejakej automat na dislike? Mam pocit ze tvoje nazory nejsou zas tak spatny. Nebo alespon ne tyhle ale automaticky mas 68 dislike :-D
  • Shenkster
    Overwatch je pecka....mam za sebou asi 8 hodin. Sice mě to baví tak maximálně 2 hodiny v kuse a pak to vypnu, ale jinak celkově se to hraje skvěle, grafika je stylová, gameplay taky dobře vyváženej. Na každyho hrdinu platí jinej hrdina, levelovani atd atd. Battleborn mě vubec neoslovil, ale Overwatch zvažuju vážně koupit nebo předobjednat (kvuli Noire skinu pro Widowmaker *14* )
  • Mě se líbí,jak nikdo moc neřeší, že Wowko imho padlo tak ke 2 mil hráčů celkově na světě...Prej období klidu ;) Adame ty jsi romantická duše ;) ;) Spíš to je imho kóma a docela jsem zvědavej, jestli jim to po Wodku ještě někdo sežere. Legie zatím vypadá stejně jak WoD. Plno slibů a pak skutek utek :(
    • I kdyby jim to padlo na čtvrtinu, pořád to bude generovat mnohem víc, než jakýkoliv jiný MMORPG na světě. Subscribe ve WoW není totéž co zákazník, který jednou nakoupí konkurenční buy2play MMO.
      • Nevím já např od té doby co lze kupovat gametime za goldy (ingame měnu),tak jsem do toho nedal ani Kč. Kdybych za to měl platit 12 euro měsíčně, tak se jim na to vyseru úplně a hodně dávno. A jelikož imho hraje teď už většina jenom veteránů, kteří hrají hlavně jenom wowko a z garrisony a dalších zdrojů jim doslova prší goldy,tak bych se divil, kdyby jim to generovalo zas tak moc peněz. Ale to je jen můj pocit/odhad. Třeba jsem vedle, jak ta jedle
        • kkING
          nekdo ten gametime od blizzardu musi koupit, aby ty si ho mohl koupit v aukci za goldy :-) a kupodivu je drazsi nez normalni game time 20e
  • Overwatche je stylizací přímo pro Číňany, Japonce, Korejce. Firma jde hlavně za výdělkem a ani už ne tak za nějakou originalitou.
    • Hrál si to vůbec, když říkáš že nejdou za originalitou? Co chceš furt víc proboha
    • Kinet1c
      Skusam OB Overwatch a je to dost dobre, az na to, ze to pre mna nie je tak dobre aby som platil 60eur. Je to vela, za MP only hru. Ten kto si ju kupi, ma vela penazi, alebo je blazon do tej hry, pretoze kazdy iny si podla mna dobre rozmysli, ci sa oplati vyhodit tolko penazi na to aby som mohol pobehovat na mapke a ostrelovat sa. To ide aj zadarmo. Postavy sa my celkom pacia, moja oblubena je Reinhartd, dufam, ze som dobre napisal :D.
      • Veskoslav
        Základní hra stojí 40 euro. 60 euro je ta Deluxe verze či co. A stále tě to vyjde mnohem levněji než systém nákupu. Navíc tady by to dost zásadně ovlivnilo hratelnost. I TF2 byl kdysi placený, teď rýžují na kloboučcích a tunách předmětů, které zásadně ovlivňují hratelnost.

        Jinak doporučuji si přečíst diskuze atd. Většina lidí je proti F2P modelu, protože ten přitahuje to "nejlepší", co komunita může nabídnout.

        Jinak za Quake III jsem vyhodil 1599 a UT 2004 1399. Obě MP hry, kdy měly nějakou sranda SP část, která nebyla naprosto důležitá a kdyby nebyla, nic by se nestalo:) Takže cena je +- srovnatelná s ostatními MP hrami například.
      • Pravda a jestli od toho hodně ekonomicky čekají, tak aby se potom nedivili. Na takový typ hry by se 100x více hodil obchodní model alias heroes of the storm. Taky si myslím, že to koupí jen ti nejzazobanější.
        • Což je každý bohatší než ty.
        • Veskoslav
          Až na to, že se odhaduje, že prodeje budou mnohem větší než u Diabla III (3,5 milionu v den vydání).
      • Nevím, okem bratra slováka pravděpodobně pracujícího v Čr(není myšleno útočně :D) je 60 Eur hodně. Ale pro takového frantíka nebo němčoura není zase 60 euro tolik. Jinak na to,že naposledy jsem FPS MP hrál Jedi Outcast ešte na 56k internetu,tak mě Overwatch taky docela baví. Otázka je jak dlouho. Ale u Blizzu se nebojím, že by pravidelně nepřidavali mapy a nové classy.
        • Prostě 1500 je dost i hru od Blizzardu kord jenom za mulťák i když mě teď napadá vlastně, že EA chtěla za Battlefront 2500,- ? :D (+SeasonPass)
          • Veskoslav
            Ale on chce 39,99 euro/dollar za základní hru a tolik stojí většina jeho nových současných her.....Proč jste lidi tak líní a neumíte rozlišovat edice hry.
            • je ještě potřeba dělat rozdíl mezi těmi co to neumí a těmi co vtom ten rozdíl hledat prostě ani nechtějí a radší melou sr4čky
  • Smutne.
  • A hlavně, že se všechny starší CoD prodávají za neodpovídající pálky a nikdy nejdou víc než -50% dolů. Aktivižní vyžírky.
    • Veskoslav
      Nesmíš kupovat na Steamu atd:) Nedávno jsem kupoval MW za 115 Kč a Ghost za 75 Kč. Obě krabičky.
  • Veskoslav
    Hearstone jsem podpořil cca 20 dollary. Jako většinu F2P her, co jsem kdy hrál a bavili mě. I když bych raději ocenil koupil full verzi za 40-60 dollarů a neotravovat se s nákupem jednotlivých balíčků atd.
    • No tady, nějak ten model chápu:) Nemáš taky všechny Magic karty za 60 dolarů:)
      • Veskoslav
        Magicky mám stále doma, ale v tomto nesouhlasím. Je to virtuální legrace, takže kdykoliv to můžou vypnout, což sice u Blizzardu hrozí nejméně ze všech firem, ale pořád je nemáš fyzicky u sebe. I v Magicku máš základní sadu za určitý peníz. Tady ne:)
        • tady máš základní sadu zadarmo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit