Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Songs of Conquest pro mě společně s Drova Forsaken kin bylo nejpříjemnější překvapení loňského roku. Konečně hra, která mě dokázala odtáhnout od Heroes 3. Skvěle rozšiřuje jejich koncept vlastními nápady a přijde mi komplexnější a hodně mě baví. Jen škoda trochu nepřehledného systému budování hradu. 

• jurb83

Silence of the sirens je tiez mega!

• souhlas. Drova je opravdu milé překvapení a Song of Conquest taky bavil.. 

Mě ještě nedávno mile překvapil Silence of the Siren.. není to hotové a zatím ani tak promakané jako SoC, ale krátká kampaň mě zatím překvapivě velmi bavila..

Hrady se staví klasicky z jedné obrazovky, sci-fi mě nevadí a přijde mi, že je to takové plynulejší a dynamičtější než SoC.. ale určitě sto lidí - sto chutí.. 

• Jj taky jsem si to pořídil. Já teda early access moc nemusím,  ale že to je od českých autorů, tak jsem udělal výjimku. Sci-fi mo nevadí, ale úplně mě to zatím nenadchlo. Hrál jsem to ale hned po "vydání ", takže se určitě plno věcí změnilo. Už nějaký čas si říkám, že to musím znovu zkusit, ať vidím,  kam to posunuli. Jsem upřímně hodně zvědavý na nové HOMAM.

• jurb83

Podla mna sci fi kabatik do zanru privial sviezi vanok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit