Hráči Rustu se schovávají jako krysy, stěžují si vývojáři. Nový update to má změnit
-
Stránky jsou kvůli reklamám nečitelné na mobilu. Reklamy protékají do textu. No co už sem nebudu chodit 🤷♀️
-
-
Stáhni si prohlížeč Orion na mobil… podporuje pluginy jak pro Firefox, tak i Chrome
-
2 eura mesacne a je po probleme…
-
-
2 eura měsíčně za každej web kam vlezu? To bych nedělal nic jinýho než vyplňoval údaje od karty na stovky webů. 😆
-
-
Tak to je rovnake ako s predplatnym streamovacich sluzieb, online kniznic hudby, kupovanim cohokolvek
Platis za to, co ma pre Teba hodnotu.
Je to to iste ako napr Youtube premium. Tiez su tie reklamy totalne otravne, ked to clovek vyuziva casto - vyhodnoti si, ci mu ten diskomfort za to stoji alebo ci zaplati..
-
-
To myslíš vážně?? Ty chceš platit 2€ měsíčně, aby text byl vůbec čitelný?
Ono to není poprvé, co tady byly stížnosti na otravné reklamy na mobilu, co rozbíjejí funkčnost stránky.
-
-
Odpoviem ti protiotazkou - a ty chces, aby pracovali zadarmo? Nie je to medzinarodny portal v anglictine s potencialnym trhom anglicky hovoriaceho sveta s milionmi preklikov na reklamu.
Tiscali preto agresivne tlaci co sa da, aby mali zobrazenia. Pokial vymenou za to, ze budem v klude citat clanky bez reklamy, co mi prinasa denno denne hodnotu, maju byt 2 eura MESACNE, tak to je dobry deal.
Pokial by ta moznost 2 eur nebola, tak by ma to tiez rozculovalo. Ale za to, kolko casu tu mesacne stravim su 2 eura fakt uplne v pohode. Dnes som za obed zaplatil 8,90
-
-
Jasně, když to bereš jako poměr času, který trávíš na webu, tak ty 2€ se dají.
Ale na druhou stranu navštěvuji i jiné weby a těm peníze z reklam stačí. A ještě k tomu ty reklamy mají "normální" a nerozbíjí jim funkčnost stránek.
-
-
-
-