Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo Electronic Farts.... na co sahnou to pos****.
  • Mlady jsem to pustil,jak jsem vcera psal,protoze se ji btf4 hodne libi.Docela se ji to libilo,akorad ji zarazelo,ze tam chybi takovi ten pocatecni chaoz a pocit prepadeni,ze tam terba nepobihaji lidi,a ze unosci nemaj body zarukojmi a policiste zase naopak.Ulice jsou fsude prazdne bez zivota,coz v normalu to neni mozne,vdy by tam meli pobihat i civilisti,atd.Chybi tam pocit te uzkosti a chaosu.Co jedna i druha strana proziva ve skutecnych sitvacich.
  • Zahrál jsem si betu do syta, a JE TO pouze přeskinovaná BF4 s absencí asi všeho, co dělalo Battlefield vyjmečným oproti jiným multiplayerovým střílečkám. Tupá muzika a hlášky typu "muthaf*cker spotted" nebo "f*ckin helicopter spotted" mě jen otevřelo nevěřícně hubu dokořán, jestli tohle myslí jako váženě. Je to vykleštěná a vybrakovaná BF4 zychlená a zjednodušená na úroveň CoD. BF pro mne definitivně skončilo, díky DICE/Visceral/EA za ukázku totálního braku. Obsáhlejší koment zde: http://www.databaze-her.cz/hry/battlefield-hardline/diskuze/. A za toto dát plnou palbu? To je opravdu vtip..

    Jen důkaz, že to není jen můj osobní hate - hodně kamarádů se i navzdory mé skepsi velmi těšilo na BFH a po dvou dnech na betě VŠICHNI zrušili své předobědnávky, protože to viděli sami.. :-)
  • Tak spadlo to po 10 minutách hraní. Dostal jsem pár resp killů a můj nigga při hodu medkitem řval medkit motherfucker. To mi asi bude stačit.
    • Každopádně single by mohl být dobrej, pokud teda udělají slušnej příběh.
  • Autore, autore ... jak dlouho jsi to hrál? Dávej při hraní pozor. Protože ve hře samozřejmě těžké kulomety a raketomety jsou. V hotwiru oboje dvoje rozmístěné na několika místech mapy. S tím jde jakýkoli vehikl rozstřílet během pár vteřin.
    • .......K tomu se vyjádřil Thaddeus Sasser: „Vyřadili jsme z vybavení pro hráče těžké zbraně. Neseděly do konceptu střetu zločinců s policisty. Nějaké najdete na mapě, ale loadouty těžké zbraně nemají." takže tak, prvně si přečti pořádně text než se tady začneš do někoho navážet *7*
  • Hrozná pochvovina. Nedá se to hrát:-(((( Když je někdo v pohybu, jako že z 99,9% je, tak nejde prostě trefit, ale vás rozstřílí hned jakýmkoliv flusátkem bez problémů *16* I když stojí, tak vás jakýmkoliv flusátkem rozstřílí taky bez problémů dřív než vy po něm vůbec vystřelíte *16* Tohle můžou hrát jenom cheateři na drogách jinak tomu nerozumím *16*
  • jak by EA prodavala pizzu: http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aLPK1QA_700b_v1.jpg
  • ja se hlavne teším na SP, z traileru to vypadalo na skvely policejní thriller
  • ,,Než mě jeden sestřelil ze střechy, držel jsem bod pěkných pár minut."

    Já prostě říkám ,,kempit" *1*
  • A co jste cekali deti ? Ze si kvuli Vasim brekum tady nechaji licencovat novy engine ??? Osobne nechapu kdyz nekdo vidi FPS od tvurce BF samozrejme ve stejnem enginu (kdo by rekl ze to vypada stejne po strance grafiky.........) ale co ty ostatni blaboly ? V cem je to STEJNY ? :D vzdyt jde o uplne jinou a uprimne pro me docela zajimavou napln, WHY NOT ? Pak jdu do diskuze k padesatemu dilu AC coz je synonymum stereotypu asi prome dnes ve hrach nejvetsi a ctu "tesim se" a tomu podobne a tady se nekdo snazi odbocit a vy aniz by jse to poradne zkusili okamzite pobrekavate a hejtujete ?? WTF ?:)......... diskuzni stadecko na games. Opravdu epic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit