Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nu z restu mi zbyva z tech velkych her. Zaklinac 2 a 3 obe koupene uz pred x lety. Kingdom come - originalku jsem dostal od kamaradky co na hre primo delala a dela. A asi tak dalsich 30 her, jako dohrat treba Diablo 4 (seklej ve druhem aktu). Je toho proste nejak moc a jsou to hry, ktere clovek nechce hrat po par hodinach tydne :(

• Ja dohnal všechny herní resty za lockdownů a od ty doby dohravam vsechny nový hry co mne zajímají hned po vydání a děsím se toho, že bude zase nejakej lockdown a ja nemám žádný resty😁

• LessPh

Uz neresim nastesti😂 v backlogu toho mam hodne, ale jsou to ve skrze tituly, ktere uz jsem dohral a chci si je projit znovu nebo jsou to nekonecne hry TWW3, CK3, ME2, Mafia DE... jsou tam i vyjimky, kterym chci dat druhou sanci jako RDR2 a Like a Dragon, ktery me proste nechytly predtim, ale backlog pro me neni priorita..

Za rok dohraju tak 3 velke tituly Expedition Rome, Shadow Gambit (100% achievementu) a ted hraju Jagged Alliance - coz je asi nejlepsi titul letos. Do toho dve stalice Xplane a Session a navic male jeste male hry, tak do 5 hodin, kde se spustredim na achievementy a jsem spokojenej..

Jinak si stahuju na zkousku vsechny novy AAA tituly a uz jsem asi starej, ale nic z toho me nebavi a jde kolem me.

Snad jen krom BG3, ktere zacnu nikdy na zacatku 2024 az to daji do pucu a vyjdou mody, ktery chci..

Hlavne v klidu a nepodelat se z toho... krok za krokem a hlavne si nerikat, ze musim... hodne tomu pomaha kdyz ma clovek vic konicku s jinymi vyssimi prioritami..

• Resi 4 se odehrává ve Španělsku. To je herní maturita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit