Hry pro Switch 2 v akci: Vyzkoušeli jsme první exkluzivity i porty AAA titulů
-
Táto Zelda ma naozaj mrzí. Dve noci som sa babral s emulátorom aby som to slušne rozchodil a potom to moje decká vôbec nebavilo, a tento remaster teda vôbec nie je dôvod na Switch 2. Samozrejme čeština Nintendo absolutne netankuje...snáď jedného dňa si na to najdem čas...Ostatné hry, ako sry, o čom to je ??!!
Nintedo...Ak teda hádžu emulátorom polená pod nohy, tak nech sa páči, nemusím hrať všetko... 😛
-
Okolo Animal Crossingu chodí všichni po špičkách a nikdo jej moc nezmiňuje. Půjde na S2? Na prezentaci ho, myslím, v chodu neukazovali.
-
-
V rámci zpětný kompatibility tam poběží New Horizons, dokonce půjde relativně bezbolestně přenést ostrov z původního Switche. Ale tím, že pro něj nechystají tu vylepšenou edici, ho jinak nemají moc důvod ukazovat.
-
-
co prosim?! :D
Krátce jsem se zastavila také u stanoviště her z GameCube, které se exkluzivně na Switch 2 chystají do předplatného Nintendo Switch Online + Expansion Pack, a dokonce se staronovým ovladačem (který mimo knihovnu retro her nepůjde použít...).
-
-
Je to nesmysl samozřejmě, za který ale může Nintendo, mají to u toho ovladače uvedeno. Stejně to tak bylo uvedeno v minulosti i např. u toho jejich N64 controlleru. Jsou to úplně normální bluetooth ovladače, takže lze použít úplně všude. Asi tam nebyl prostor si zkusit onen nový GC controller připojit přes BT ke svému telefonu.
-
https://youtu.be/AmMxMVyWgvg?si=AVfhqsrqQCLYktNo&t=136 Nevím, jak jinak si vyložit ten nápis nahoře. Kdybych ke GC měla větší vztah, pohorším se nad dojením nostalgie ještě víc :)
-
-
Mám Super Smash Bros Ultimate edici s gamecube ovladačem, je teda sice drátový, ale funguje se všemi hrami, nemyslím si že u toho bezdrátového to bude jinak
-
Jak jsem psal, je to nesmysl! Stejně to tak měli v minulosti u N64 i SNES ovladače. Jsou to běžné Bluetooth ovladače, takže lze použít úplně se vším co má BT
-
-
-
Za nějakých 500+ dolarů a cenou her 80 by tam mohl třeba bůh tančit tango s Emily Blunt v punčochách a stejně bych se toho nedotkl ani klackem...
-
Hogwarts Legacy bych ještě pochopil, ale CP77 na Switch? Svatá krávo! Kdyby takhle nabušené hry na malé konzole byly dřív, nedostudoval bych ani základku, protože bych to pod lavicí hrál pořád dokola.
-
Metroid jsem očekával jako GOTY kandidát, tak jsem zvědav po tom, co tady čtu. Souhlasím se Zeldou, ty hry by si zasloužily pořádný remaster a pak účtovat kliděn 80 dolarů.
-
-
Autorka asi moc Metroidy najeté nemá. Já už od Super Metroida a na tohle se těším že doufám ve vydání limitované Nintendo Switch 2 edice konzole v bundlu. Dělají to stejní vývojáři co první Prime, tohle nebude rozhodně špatná hra 😇
-
80$ za pouhej remaster? To bych měl problém dát i za remake...
-
-
Nintendo základna hráčov je dosť bohatá na to. O to by som sa fakt nebál.
-
a ted to stojí kolil? 60+20 za upgrade. To byla narážka, že bych si rád zaplatit takovou cenu za co nejlépe odvedenou práci, což mi aktuální stav nepřijde.
-
-
No a já ti psal, že 80$ za žádnej remaster nestojí. Takový prachy by obhájil možná tak remake (ale i tam je to diskutabilní).
-
-
-