Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Hra má dost mrzké promo a komunitně už moc neroste, takže dává smysl, že to chcou zkusit znovu. 

    Snad to vyjde, je to parádní pvp střílečka s nadstandartní prací se zvukem.  Díky mírnějšímu tempu je hratelná, řekl bych, i v pokročilém věku.

  • Sr_Lobo

    Kéž by někdy udělali i čistě PVE režim. Prostě oddělené lovce (PVE bloodline), to by bylo super, ale je mi jasné že to nehrozí.

    • uaxpk

      Taky se připojím s naivním přáním o PvE. Hra se mi osobně líbí po všech stranách, kromě toho multiplayeru. Mám raději sólo.

      • Ve hře mám skoro 2000 hodin a nějak si to nedovedu představit. Ten PvPvE tomu zkrátka sedí. 

        Možná jako nějaký krátký přiběhový DLC, třeba o vzniku toho světa, kde se ty monstra vzali atd. To jediné mě napadá. Jinak by hra asi brzo omrzela, kdyby se přidalo jenom čistě PVE. Hledání bosse -> Banish -> Exit. Myslím, že by to po pár hodinách omrzelo. Ale obohacený o nějaký příbeh, byť krátký. To bych klidně uvítal i jako placený DLC. 

        • Sr_Lobo

          Nemusel bych to mít ani jako content na stovky hodin, stačilo by mi to fakt jako PVE Bloodlina, kterou si muzu zahrat s kamaradem v klidu si proplizit mapu nebo prostrilet (ted uz je tam map vic asi, hraval sem to hlavne ze zacatku takze nevim) extrahovat vylevlovat odemknout novy zbrane. Pripadne treba i pozmenit trochu pravidla, min naboju a mape tuzsi nepratele nebo tak neco. 
          Ten svet je krasnej a originalni a moc se mi libi, jen to PvPvE proste uz prestalo bejt pro me, ale po tom svete + gunplayi se mi stejska.
          Samozrejme nejakej pribeh by byl taky fajn, ale nebyl byl nutnej, opravdu jenom to sami akorat bez lidkseho protivnika ... I am a simple man... :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit