Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mínuskujte si mě jak chcete, nejsem konzolista, davám přednost hraní většiny her na PC, nicméně konzole mám doma všechny a svědomitě mohu říct, že některé hry by měly zůstat pouze konzolová záležitost (stejně jako serie DMC).....
    • a můžete nám prozradit proč? Mě by to docela zajímalo, jelikož her tohoto typu na PC moc není a zrovna serie Devil may cry má velmi poutavý příběh a skvělý gameplay.
      • Určitě mohu, ale je to pouze můj subjektivní názor. Jakmile si k pc musím vzít pro hraní gamepad, což u mě a DMC zrovna případ je (celkem dlouho sem hrál na PC čtyřku), radši koupím konzolovou verzi, kde se navíc nemusím obtěžovat s nastavováním detailů a jiných serepatiček aby mi hral jela krásně plynule. Hold jsou hry, které na klávesnici hrát nedokážu a nebo je to mnohem složitější jak na gamepadu (třeba i serie Darksiders ) :)
  • Hral som demo na PS3. Dante vypada jak id1ot a chova sa jak id1ot, to bez debaty. Aj dabing mi pripada hodne spatne zvoleny. Vtipne sarkasticke a ironicke poznamky vystriedal tupucky humor pre skolkarov - ktory sa snazi zniet sarkasticky/cynicky, ale nejde mu to. To k hlavnej postave.

Co sa hry samotnej tyka - VYBORNA. Combat mi prisiel zdaleka najlepsi zo vsetkych dielov, graficky styl tej hre nechyba (to sialene mesto je perfektne), muzika tak isto skvela ako vo vsetkych ostatnych dieloch. Je fakt, ze keby to nepredavali ako DMC ale skor ako normalnu hru, ktora mozno z DMC nieco vykradla, asi by spravili lepsie.
  • No bohužel neznám počítač který by byl kompatabilní s tím danteho gayovským vzhledem ala twilight
    • Umaroth
      Vtip dobrej
      Ale mě nepřijde gay, mě přijde namyšlenej, mladej, drzej výrostek s tím povýšeným šklebem v tváři pro Danteho postavu hodně dobrý !
      • Mě ne.

Je čas na video, které patří do každé diskuze o FUCK YOU: The Game.
        http://www.youtube.com/watch?v=BuoUfyMUQTc
  • Poslední DMC jsem dohrál na Xboxu, to byla pohodička na gamepadu a velké plazmě, na pc nevím jestli by mě to bavilo to neustálý ťukání.
    • A proto mam k pc připojenej xkovej gamepad :D
  • Má vůbec smysl uvádět u her hw nároky? Tyhle procesory už máme v tabletech a mobilech.
    • Nesmysl, procesor z tabletu a podobných hovadin by neutáhl ani Half Life. Frekvence není zdaleka vše.
      • Kdybys nekecal a radši se nejdřív podíval.

https://www.youtube.com/watch?v=bw2Gf2kdfpo
        • A téhle "cukatuře" říkáš plynulý chod? *1*
    • To sice ano, ale divil by ses, jak schopní jsou vývojáři v neoptimalizaci na PC...
      • prudislav
        no zrovma capcom s jejich MT frameworkem nemaj s optimalizací problém
        • Avsak toto nie je uz MT Framework engine (bohuzial) ale Unreal 3, a hru nevyvija Capcom ale Ninja Theory. Takze uvidime.
  • Ctyrka mi prijde, ze funguje na PC bez problemu. Problemem hry vzdy byla fixni kamera, ale to neni nic, cim by trpela pouze PC verze, tim trpi vsechny verze. Grafika ctvrteho dilu je skvela a optimalizace prikladna. Take podpora gamepadu bezproblemova. Klavesnice na tento typ her neni, tezko by se to dalo udelat nejak vyrazne lepe.
    • Jak můžete napsat "Problemem hry vzdy byla fixni kamera", naopak hrám jako Devil May Cry, God of War atp fixní kamera sluší daleko víc, dodává hře lepší atmosféru, když kamera zobrazuje fixní pohled který designéři hry sami zvolili, stačí se podívat třebas na nějaká making of videa o novém God of War Ascension, tam to pěkně vysvětlují jak je pro ně úhel pohledu na scénu důležitý. Už třeba starý Resident Evil 1,2 a 3 měl díky tomu daleko hutnější atmosféru než nové residenty kde se dá rozhlížet.
      • Je to o osobnich preferencich. Mne jde v rubackach predevsim o hratelnost a v tom mi fixni kamera vadi. Ale je to take hru od hry. Pokud mas fixni kameru, ktera zabira cele bojiste fajn, ale pokud se ti meni kamera pri kazdym prachodu mistnosti o dvou metrech ctverecnich, tak je to spatne. DMC to kombinuje. Z podivneho duvodu ma obcas volnou kameru na otevrenem bojisti, kde by implementave fixni kamery nevadila, a naopak fixni kameru v interierech, kde je to proste demence. Resident Evil stoji predevsim na atmosfere a srovnavat ho s DMC je hloupost.
        • S RE 1,2,3 samozrejme s DMC nesrovnavam ... proto jsem ho zminil az na konci prispevku jen jako dalsi priklad dobreho vyuziti fixni kamery, na zacatku prizpevku jsem schvalne mluvil pouze o DMC a GoW *4* .
    • Souhlasím. Čtyřka fungovala na PC absolutně bez problémů. Navíc byla dobře zvládnutá i pomocí ovládání klavesnice a myši. Jen trochu nerozumím autorovi článku, proč píše, že jak trojka, tak i čtverka nedělali hře na PC příliš dobré jméno. Trojku jsem nehrál, ale u čtverky s ním nemohu souhlasit. Navíc hra dostala na Tiscali u PC verze 8/10. Což už je známka pro nadprůměrně dobrou hru. Jestli se povede udržet hratelnost a ovládání u pětky alespoň na úrovni čtverky, tak to bude opět super hra...(i když bohužel s trochu vzhledově nudným hlavním hrdinou).
    • Jo jo, čtyřka je skvělej port. I na starší slabším PC klidně dosáhneš až 100 FPS na vysoký detaily.
      • Stvorka je maso :) hlavne so zapnutym turbo modom, a optimalizacia je naozaj ukazkova :)
        Tazko by clovek hladal na PC lepsiu rubacku.
  • FUCK YOU!

Aspoň nemají 30 FPS lock.
    • FUCK YOU!
      Snad se to bude dobře ovládat. DMC3 jsem si kdysi stáhl a zkusil, ale bylo to ošklivé a špatně ovladatelné.
      • Ебать!
        Na čtyřku to nemá. Koukal jsem na dema jak lidi hráli. Kdyby se tuto hru nesnažili tvůrci naroubovat na DMC a udělali ji jako samostatnou značku, udělali by podle mne líp.
      • Jo, DMC3 má nic moc ovládání i s gamepadem. DMC4 je mnohem lepší-
        • Ked si dobre nakonfigurujes gamepad hra sa DMC 3 dobre, problem skor vidim v robote ktoru odviedla externa firma ktorej dal Capcom na starost port. Je to hra z PS 2 a fps padaju pri subojoch niekedy aj na 20fps na 3GHz Quadcore CPU, vykon ako keby to bezalo cez nejaky emulator. DMC 4 ma o generacny skok lepsiu grafiku a bezi omnoho lepsie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit