Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    Tahle hra (už jsem ji dohrál) nebyla zase tak špatná, je krátká, nic moc není vysvětleno, ale celkově mě zabavila (na nejtěžší obtížnost) a vydrželo to až do konce. Na rozdíl od jiných. Možná to bylo i tím že jsem od ní nic nečekal a prostě si řekl, není co hrát tak to zkusím...

    Mohli využít více tu schopnost vody to je pravda. Hra na mě působí jako test nebo prequel nějaké následující delší a propracovanější hry. Nicméně její nedostatek vidím v právě v tom jakémsi useknutí, zkrácení story.

    Obdobně se na východě tvoří testovací episody různých animovaných show, kde bud se koncept chytí nebo ne a na základě toho se utvoří plnohodnotné show *3*

    S ovládáním jsem neměl problémy, jen snad s kontrolou vody,.. no chvíli to trvalo než jsem se dotoho dostal. *3*
  • Stejně mě recenze neodradí od koupě. Zrovna na tuhle záležitost jsem celkem zvědavej a až (nebo jestli :D) půjde store na PSN, tak si ji koupím.
  • Proč páni redaktoři neudělají nějakou jinou stupnici hodnocení? Hodnocení hry by se mohlo skládat z více aspektů, např. hodnocení za příběh, audiovizuální stránku, ale třeba i za sliby, o kterých autoři před vydáním mluvili, ale ve hře se tyto prvky nevyskytují (viz. např. Crysis2). Celkové hodnocení by se poté odvíjelo od průměru těchto menších hodnocení. Mně by takovýto způsob přišel mnohem lepší než jen 8/10... Dále by každý menší typ hodnocení mohl mít jinou váhu, např. u žánru RPG by měl příběh větší váhu než u akčních her (např. 1.6 u RPG, u akčních jen 0,8). Určitě by to bylo mnohem komplexnější než jen dávat jednu známku... Co vy na to?
    • MickeyMutant
      Teď už jen stačí, aby Games zaměstnali matematika, který jim to bude propočítávat i s tím koeficientem za sliby.
      • Jj, nejlépe mě *3* Tohle by samozřejmě zvládli sami, jen by museli chtít *3* To co jsem napsal do článku výše, je jen takový návrh, který by šel samozřejmě upravit...
    • Už to tu několikrát řešili lidi z games, jednak v jednom podcastu se tomu obšírně věnovali a pak snad zde je i nějakej článek o tomto tématu. Je tam dost obšírně vysvětlený proč mají takovou stupnici, jak hodnotí a proč. Doporučuju si to zjistit nejdřív
      • Jasný, zkusim se po tom podívat *3* Díky za info
    • Souhlasim....je to dobrej napad
  • ono je to tady na gamestiscaly takove podivne u jedne hry absolutne nevadi ze pribeh je stokrat omlete klise a u dalsi hry je to neodpustitelny hrich no co si pak clovek ma o recenzentech pomyslet ze.... dalsi vec kdyz uz odkazujete na metacritic a to ze hra za moc nestoji tak si laskave uvedomte (ano bude to mozna velmi tezke) ze 59 ze 100 je nadprumer a nadprumer je dobry (ano prumer je 50 je to tezke pochopit?) vzdy jsem vas bral jako jeden z tech lepsich webu na recenze her ale zacinate padat tam kde uz davno hnije bonusweb...
    • Tvá definice průměru má jednou obrovskou chybu: Když bude vycházet větší množství nadprůměrných her, měl by se ten průměr posunout víc nahoru. Jenže to by udělalo bordel ve starých hodnocení...

      Takže ne, 5/10 není průměrná hra. Je to hra se spoustou chyb. Na dnešní stupnici hodnocení...
      • 5/10 by měl být průměr, ale připadá mi, že dnes se používá stupnice od 5/10 do 10/10(jen ty nejhorší sr*čky zajdou pod 5)...proč ty hry rovnou nesoudí hvězdičkama...
        • Jasně že mělo. Jenže s postupem času se zvyšuje obecná kvalita her a průměr by se tedy měl tomu přizpůsobovat, jenže to by degradovalo hodnocení starších her. Patová situace a pouhé nářky s tím nic neudělají.

          Kromě toho také nepomáhá fakt, že se hodnotí jen velké hry, u kterých lze očekávat určitou úroveň kvality, případně ty kvalitní. Mraky odpadu, který také vychází, nikoho nezajímá.
          • S postupem casu se zvysuje obecna kvalita her?Tak teda nevim co hrajes za hry,ale me naopak prijde,ze v posledni dobe ta kvalita (az na vyjimky) krom audiovizualu docela upada a stare hry toho kolikrat nabidnou opet krom audiovizualu mnohem vic.
            A souhlasim s kolegou nad tebou,ze dnesni AAA hry dostavaji snad uz automaticky 8/10,9/10 jen proto,ze je to proste ackova hra s velkym jmenem a pritom to jsou kolikrat strasne sracky.
            Prijde mi ze vypovidajici hodnota recenzi u spousty AAA her je v posledni dobe dost miziva.
            Samozrejme to myslim obecne a rozhodne netvrdim,ze dnes nevychazeji dobre hry.
            Jen rozhodne neslouhlasim s tim zvysovanim obecne kvality her.
            • to by me zajimalo kdo povazoval Fallout 2 za brecku :-))) jasna best of all times hra v prvni trojce urcite.-) dekuji levelu ze ji kdysi vydali k casaku.
            • Letos vyšlo na PC zatím cca 10 velkých her. Mezi "sračky" bych nezařadil ani jednu. Tedy možná Homefront. Do průměru bych hodil Dragon Age 2 (i přes svoje kvality má dost kiksů a nedrží se Bioaware standardů) a asi i Dead Space 2. Zbytek je nad průměrem (Bulletstorm, TDU2), případně hodně nad průměrem (Witcher, Portal, Asasín, Crysis).

              Někteří lidé mají podle mě tendenci všecko vidět černě a jaksi zapomínají, jaká situace panovala před 10 či 20 lety. Sakra vždyť i Fallout 2 byl mnohými tenkrát považován za břečku.

              Ne, kvalita her se zvyšuje. To jen jejich nápaditost a variabilita stagnuje.
    • smejki
      takže 49 je podprůměr, 50 průměr a 51 nadprůměr? *8*
      • Hodnotil bych podobně jako stupnice na VŠ: 1 - výborně, 2 - velmi dobře, 3 - dobře, 4 - nevyhověl XD Dle mne 10/10 – dokonalá hra, pecka. 9/10 – velmi dobrá hra, která má nějaké ty drobnůstky. 8/10 – dobrá hra, jen má několik menších chybek. 7/10 – hra, která je slušná, průměrná. 6/10 – výrazně slabší hra, která se však muže někomu zalíbit (většinou hry současné s filmem v kině). 5/10 – hra kde je více špatného než dobrého. 4/10 – pokus o hru, riziko pro hráče. 3-1/10 – průšvih respektive katastrofa.
    • Přirovnávat Games.cz k Bonuswebu je čirý šílenství. Tohle je reinkranace, která měla původní "špatnou" hru napravit a udělat z ní hru dobrou. Pokud má ale tak úděsnej příběh, jak se popisuje, nevychytaný ovládání a je zabugovaná, tak se není moc čemu divit. Napodruhý je to fakt už trapas, i když těch 8€ je férová cena. Však 5 není konec světa, je to čistej průměr. Abyste se z toho čísla neposesouvali, text je napsán podle mě dobře.
      • Dohrál jsem Hydrophobii někdy na konci prosince a moje očekávání se rozhodně nenaplnilo. Zvuk byl děsný (pořád to jakoby štěkání), navíc nevybalancované, ovládání klouzavé, grafika jednotvárná, hratelnost mrtvolná. Když už jsem se přes toto všechno dostal a uhrál závěrečnou arénu, kde jsem se dozvěděl, že je, ale zároveň není konec, ihned jsem řekl a konec. Souhlasím s verdiktem recenze Tiscali.cz. Tento web je v současnosti moderní, celkem aktuální, srovnatelný i s těmi zahraničními. VČR neznám konkurenta.
  • posledni dobou se me opravdu nelibi hodnoceni her tady na games.
    • To mě od Tomáše Marnýho viz Magicka jak skončila
  • Táto hra si zaslúži čistých 7 !!!
  • Osobne bych jenom doplnil, pokud vas bavi third person hry ala Tomb Raider, tak hra rozhodne nezklame a zabavi docela slusne.
  • Odulin
    Hmm tak já jsem se za těch pár eur jsem bavil dobře. I přesto, že hra má slabá místa, tak s hodnocením nemůžu souhlasit. Oskarovej příběh od podobné hry nečekám..prostě mi dejte prostředí, překážky,schopnosti, zhruba načrtněte zasazení a můžem jet. Jsem na začátku 3.aktu, takže ten nepodařený konec mě teprve čeká, ale za sebe bych teď sáhnul po 6-7. Btw. grafika mi na některých místech přišla fakt nádherná.
  • Paul_cz
    Osobně bych dal sedmičku, za 8 eur nebo kolik jsem dal to byla super zábava na několik hodin. S bugy jsem problém neměl, ta voda je tady prostě perfektní a zábavná.
    Hrál jsem na x360padu, s nímž nebyl problém v ovládání.
  • S recenzí nesouhlasím. Když se překousne pár kiksů v čele s ne zcela podařeným koncem a obecně nevyužitým příběhem a s problémy s ovládáním, tak je to velmi kvalitní záležitost. Pokud vám tedy sedne. I ty problémy s AI lze docela dobře přehlédnout.

    Hodnocení 5/10 je adekvátní, ale pro určitou skupinu lidí nebude problém jít až na 8/10 (vyššímu hodnocení bohužel zamezují bugy a nevyužitý potenciál příběhu a některých herních mechanismů).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit