Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    Raději bych něco jako Rise of Flyght

  • Asi se budu opakovat, ale zřejmě je to třeba. MSFS2020 všechny zajímá jenom kvůli grafice. Až narazí na to, že se jedná o letecký simulátor, že se bude jednat o službu s měsíčním poplatkem, zapomene se na super grafiku a začne se nadávat na hratelnost a další věci kolem. Vypadá to hezky, ale téměř nikdo to nebude hrát. Stejně tak, jak tomu měl například slavný Richard Burns rally. V tomto ohledu je podle mě celkem nešťastné, že o žánr, který je jeden z nejvzdálenějších mainstreamu se píše jenom kvůli tomu, jak vypadá. On je totiž dost vzdálený. Simulátory obecně potřebují velmi silná PC a kvalitní, drahé periferie. A pokud tomu tak není, proč tady nejsou žádné zmínky o X-plane, Aerofly FS2, DCS:World, Prepar3D a dalších?

    • Myslím, že nemáš pravdu. Lidi hlavně baví ta technologie - snad věrné zobrazení celého světa. Grafika je dobrá, ale očekává se její zhoršení i kvůli konzolím. I tak je i graficky hra jinde než současné simulátory, které jsou prostě už zastaralé a to včetně xplane 11.

      Mimochodem, lidi netáhnou simulátory nejen kvůli relativní složitosti a úzkému zaměření ale rovněž kvůli té zastaralosti a hrozné grafice a podivné optimalizaci. Myslím, že opravdu moderní simulátor může proniknout i do mainstreamu a více se rozšířit. Jen to chce prostě něco moderního.

      PS Mám v Flight Simulátorech, X Plane a v Prepar3D včetně nejnovější mastné licence nalétáno tisíce hodin (v reálném méně samozřejmě).

    • Já jsem spíš zvědavej, jak si poradí s ostatníma věcma kromě krajinek. Letiště, VOR majáky, procedury, použitelný řízení letovýho provozu (žádná současná platforma ho nemá), ostatní letecká doprava. 

      • Tak podle mě VOR a jiné majáky ve FSX fungovaly dobře. Kdo lítá na servrech VATSIM nebo IVAO, tak je zvyklý na živé ATC s profesionálním přístupem. Servery IVAO se nikdy nemusely bát o nedostatek pilotů nebo dispečerů. https://webeye.ivao.aero/ Ono jde totiž o to nelétat s "Vanilla" letadly, ale dívat se na addony třetích stran. Třeba A2A nebo PMDG.

        • Fungují dobře, ale jsou 14 let staré. Existují neoficiální updaty všeho možného, ale například neexistující letiště jsou celkem problém. A VATSIM nebo IVAO jsou pro mě problém - nemůžu si dovolit sedět u PC nepřetržitě a v reálném čase (rodina, práce).

    • J.V.Stalin

      Tak ono je to tím, že tady na games cokoliv mimo mainstream více méně neexistuje. A zrovna u simulátorů je celkem škoda, že se jim nějaký herní weby víc nevěnují. Sem tam někde zmíní nějakou sotva postřehnutelnou novinku a tím to bohužel hasne ☹

      • Clovek aby se v tom vyznal. Ty tu tvrdis ze se games venuje jen mainstreamu. V diskuzich ohledne Top xxx pro rok 2019 si zase lidi stezujou, ze co neni indie tak nema sanci vyhrat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit