Indiana Jones and the Great Circle – tipy a triky
-
Neviem ci Ales mysli tie dva stany vo Vatikane v prvom namesti, ale druhy stan, dakej id miesta vstupu, date hidne ztazka, mna aj po 3x nacapali. Kazdodadne vykradnutie vseho co sa dalo bez poplachu nestacilo ani na kupenie vseho co punukal post office...
Psy a bic, hra ti sice naoovie ale je to nedotiahnute, hned prvy pes ma takmer zabil, psovoda umlatil v pohode a pes ma takmer zabil a usiel a to som ani bic nevytiahol. V inych pripadoch psovida umlatil a pes ic a po case zmizol, tiez bez bica.
Pozeral som klavesove bindy a nikde som nakukanie nenasiel... a hra mi to myslim ani zatial nenapovedala.
Firak xim skor je pravda, len pak sa z toho stane simulaoir japonca v Euripe, bo striedas fotak s mapou, fotis takmer vse a mapou sledujes ciel questu..
Opravovtatzbrane? Mozno strelne/svoj revelver, ostatne nie. Aspon zatiak sim nenasiel problem, bo vsade su nejake klieste alebi lopatka/velka lopata, kladivko/velke kladivo a ine, pomaly kazdy predmet ti zvysi poskodenie, cim vacsi tym lepsie, viac vydrzi ale po umlateni hned vedla seba mas casto neposkodeny iny predmet ako moznu zbran. Casto sa mi stalo ze nepriatelia po sebe zanechali obusok... Ale mozno neskor tych predmetov ubudne, snad rapidne :-)
-
-
Na peníze to chce hledat zamčené truhličky, dost často ji má třeba nějaký velitel na stole. Bývá v nich stovka a zámek po jedné dobře mířené ráně kladivem upadne.
-
Nakouknutí je z-c. Jinak mě štve, že nemůžu nastavit v ovládání tlačítka na myši, prostě mi je to nebere.
-
-
Od, dakujem, snad nezabudnem kym sa odvazim tu hru opat zapnut (ako mozno dnes, mozno cez weekend alebo az cez vianoce)
Kazdopadne to mapovanie klaves je troska netradicne, j by mal byt dennik m mapa ale tu ee...
U mysi to je tiez ine, vraj, sttelba nie lavym ale daco ze prave a pak lave som dakde cital. Kazdopadne nemoznost konfigurovat mys sa mi zda tiez nie prave standartne rozhodnutie. A to sa bavime o standartnych +- piatich tlacitkach (a nie mmorpg mysiach)
-
-
Jde vidět, že je to zase primárně dělané na gamepad. Někdy je to dost neohrabaný.
-
-
Vies co, vcera co som mozno tych 15minut tu hru hral (hrabanie a nastavovanie mi zabralo dalsi cas, to v tom neratam) som to z a c skusil a nic sa nestalo... a aj y a c stale nic a aj podrzal naraz a aj postupne a furt nic. Map8ng klaves som nemenil, cize je default od autorov.
Mozno som prilis na zaciatku a este mi to hra nedovoli..inak neviem.
-
-
Vyklánění jde použít, jenom při plížení a musíš mít v ruce nějakou zbraň, jinak to nefunguje. Na to přemapování jsem už přišel, tak už je to mnohem lepší:)
-
-
-
-
-
-
Neni trochu brzy davat tipy na hru ktera jeste ani nevysla? Az za 2 dny, tak snad to nezapomenu do te doby ;-) jen me to dneska nakrklo ze to neslo spustit, nainstalovano uz mam.
-
-
Jestli máš tak krátkou paměť, tak bys měl navštívit odborníka, nic ve zlém 🙂
-
Stačí si koupit premium a už můžeš hrát. Já už hraju. A i kdyby ne, tak proč brzy? Ten článek tady zůstane a vrátit se k němu můžeš, ne? :-)
-