Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smula že jde o F2P a rozhodnutí z téhle hry ovlivní DA:I

furt mě to ale sere mín než , že si z keepu udělali ochranu proti cracku.(v podstatě bez Always Online DRM,Keepu, ke kterému potřebujete být připojení k originu,mate akorát defaultní(canon) stav světa, hra vám nevezme uložené pozice, né proto že by to bylo přilíš náročné ale protože by to jinak nešlo použít jako drm, takže musíte použít Keep) což mě sere,Začínám tam vydět takové ty náznaky typu DA2 a ME3 ku*** doufám že se pletu, ale moc nadějí bych tomu nedával.
    • divíš se jim že chtějí na hře vydělat a snaží se chránit před piráty? Vždyť ten vývoj stojí třeba 20 milionů dolarů. Proč by tu hru měli dávat zadarmo?

A jinak pokud by šlo jen o ten import save, tak prostě budeš hrát s defaultem, vždyť to je jedno, ne? Pokud si pamatuju, tak v DA2 sis na začátku mohl z nabídky vybrat nastavené hlavních události z DA1

Navíc třeba takové Diablo 3 ukázalo, že ten systém funguje a že se pirátit nedá
  • Tenhle typ her mám vážne rád, London sem hrál a tohle si taky určite zkusím, ale přijde mi divný, že mám víc chuť si zahrát toto a DA:Keep než samotný DAI.
  • Off-topic, ale musim to jsem prostě dát. https://www.youtube.com/watch?v=tNNaI8zbjoE&index=1&list=LLe-wDtZgF8TE2wuLYgJiIYw crafting, vybavování ve 12minutách. Tohle video mě pro DAI zatim nabudilo nejvíc.
    • crafting je to poslední co mě na RPG baví :-) Snad nepamatuju hru, kde by to mělo nějaký smysl a kde by to nebyla nuda a otrava. Možná jedině Diablo II nebo Titan Quest měly dobrý crafting. Naopak Divity Original Sin nebo Skyrim naprostá katastrofa.
      • No, v tomto případě to u mě bude vypadat tak, že u toho strávim hezkejch pár hodin ::) Jinak máš pravdu. Ono samo o sobě byl TQ super Diablo "klonem" teda, alespon pro mě.
  • zajímavé, textovky už dnes vůbec nejsou mainstreamový žánr.
    Jen menší průzkum mezi hráči: vyskytuje se tu někdo, kdo hrál staré kultovní textovky od Infocomu?
    http://www.infocom-if.org/games/games.html
    • maros.goc
      To ma predsa aj svoj dovod
      • jo to jo, právě proto mě překvapilo, že vydali textovku, které mladé generace hráčů už ani neznají.
        Jinak si ale myslím, že textovky mají něco do sebe, protože u nich na maximální míru pracuje fantasie. A ta je občas lepší než nejlepší grafika. Proto se tomu žánru říká "interactive fiction", tj. interaktivní literatura fikce
  • Fallen London je super záležitost... sice bych byl radši, kdyby mělo vzniknout pořádné RPG ze světa Fallen London, než Dragon Age levoboček v systému Fallen London, ale třeba to dokáže ten řadový svět DA udělat něčím zajímavý....
    • Khanemis
      Souhlas, Fallen London je skvělá hra, byť bohužel poměrně neznámá, s opravdu unikátním a propracovaným světem. Budu se k ní muset si zase vrátit, jak to tu tak čtu:)

Rozhodně je The Last Court v dobrých rukou.
      Je to stejně legrační, jak jsou dnes hry tak nabobtnalé, že se k nim i dělají menší hry jen jako součást propagace. Na druhou stranu, je to sympatický krok, miluju tenhle typ her:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit