Přejít na výpis diskuzí
Interstellaria připomíná FTL s prozkoumáváním planet a RPG prvky
1.12.2014 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
vypadá to jak Starbound s ošklivější grafikou
-
Galactic Princess by mohl na FTL dobře navázat. Datum vydaní je zatím utajeno.
-
-
Na Galactic Princess jsem se těšil, momentálně se však bohužel, tato hra jeví jako mrtvá. Dlouho žádný update, vývojáři nekomunikují...
-
-
Přesně tak, navíc to bylo hezčí než tohle.
-
-
-
Mně se to moc líbí. Objevování světů vypadá na boží zážitek. Vizuál příjemnej a ten hudební podkres? Chipzel navazuje na Bena Pruntyho nebo Disasterpeace, což kvituju maximálním možným způsobem!
btw. když vidím ten název, jak se Vám líbil Interstellar? -
chapu ze pixel art je v mode ale todle mi prijde uz prehnany. Jako FTL mam rad ale todle?
-
-
Popravdě se mi to líbí víc, než FTL. To nemělo žádný ucelený grafický styl.
-
Taky bych spíš bral grafiku podobnou té z FTL. Tohle už je na mě moc oldschool.
-
Tys v devadesátkách nežils, což? *2*
-
-
Co má co dělat konstatování, že se mu v roce 2014 nelíbí nové pixelovaté hry, s tím, že nežil v 90'?
-
-
-
mám pocit, že žánr space opery/ space exploration z her prakticky vymizel. Je to jednak obrovská škoda a je to těžko pochopitelné.
Dřív tyto hry bývaly časté a bývaly i uspěšné: Star Control 2,3 (popř. moderní předělávka The Ur-Quan masters), Megatraveller 1,2, Star Command, Sundog Frozen Legacy
Co se s tímto žánrem stalo? Proč zmizel? Vždyť nabízí výbornou možnost kombinovat RPG + strategii.
Z moderních her tohoto typu mě napadá vlastně jen Mass Effect a KOTOR.
To se pak nedivím, že nostalgici po těchto hrát to financují na nezávislých serverech. Ovšem tady ta kvalita díky nížšímu rozpočtu nedosáhne kvality AAA titulů -
Mě to na první pohled spíš připomnělo Starbound, a tak mě napadlo, že přidat tam ty vesmírné souboje se správou jednotlivých systémů, by bylo zajímavé...
-
-
Víš, že mně to taky připomnělo Starbound. Jenže podle toho jak do něj přidávají patche mám i pocit, že ta hra je mrtvá.
-
-
Je to tak, a to ta hra zpočátku vypadala velmi chutně a nadějně.
-
-
popravdě často updaty nesleduji, pustím to tak jednou za pár měsíců... ale stále je to early access, tak doufám že se to ještě nějak vyvine...
-
-
-