Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypadá to jak Starbound s ošklivější grafikou
  • Galactic Princess by mohl na FTL dobře navázat. Datum vydaní je zatím utajeno.
    • Na Galactic Princess jsem se těšil, momentálně se však bohužel, tato hra jeví jako mrtvá. Dlouho žádný update, vývojáři nekomunikují...
      • Kozy
        Přesně tak, navíc to bylo hezčí než tohle.
  • MikeiXX
    Mně se to moc líbí. Objevování světů vypadá na boží zážitek. Vizuál příjemnej a ten hudební podkres? Chipzel navazuje na Bena Pruntyho nebo Disasterpeace, což kvituju maximálním možným způsobem!
    btw. když vidím ten název, jak se Vám líbil Interstellar?
  • chapu ze pixel art je v mode ale todle mi prijde uz prehnany. Jako FTL mam rad ale todle?
    • GlaDOS
      Popravdě se mi to líbí víc, než FTL. To nemělo žádný ucelený grafický styl.
    • walltar
      Taky bych spíš bral grafiku podobnou té z FTL. Tohle už je na mě moc oldschool.
    • Tys v devadesátkách nežils, což? *2*
      • Tilwaen
        Co má co dělat konstatování, že se mu v roce 2014 nelíbí nové pixelovaté hry, s tím, že nežil v 90'?
  • mám pocit, že žánr space opery/ space exploration z her prakticky vymizel. Je to jednak obrovská škoda a je to těžko pochopitelné.

Dřív tyto hry bývaly časté a bývaly i uspěšné: Star Control 2,3 (popř. moderní předělávka The Ur-Quan masters), Megatraveller 1,2, Star Command, Sundog Frozen Legacy

Co se s tímto žánrem stalo? Proč zmizel? Vždyť nabízí výbornou možnost kombinovat RPG + strategii.

Z moderních her tohoto typu mě napadá vlastně jen Mass Effect a KOTOR.

To se pak nedivím, že nostalgici po těchto hrát to financují na nezávislých serverech. Ovšem tady ta kvalita díky nížšímu rozpočtu nedosáhne kvality AAA titulů
  • Mě to na první pohled spíš připomnělo Starbound, a tak mě napadlo, že přidat tam ty vesmírné souboje se správou jednotlivých systémů, by bylo zajímavé...
    • Víš, že mně to taky připomnělo Starbound. Jenže podle toho jak do něj přidávají patche mám i pocit, že ta hra je mrtvá.
      • Je to tak, a to ta hra zpočátku vypadala velmi chutně a nadějně.
        • popravdě často updaty nesleduji, pustím to tak jednou za pár měsíců... ale stále je to early access, tak doufám že se to ještě nějak vyvine...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit