Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bezi na starych telefonech s klavesnici typu K750? Pamatuji se, ze jsem tam hral neco podobneho.
  • Meow
    Tohle by bylo drahý i zadarmo
  • Podle mě frajeřina dostat podobnou hru na Steam a říct si 6 Euro.

Já bych to teda nekoupil - hrát podobné hry mi příjde jako ztráta času, ale neberu to jiným, že je to zajímá. Navíc autor se snad vývojem této minihry něco málo naučil a třeba jednou příjde s něčím zajímavějším.

Hru samotnou ani autora bych fakt neodsuzoval. Hra mě nijak neuráží. Mám jen své pochybnosti, zda-li vůbec bylo třeba podobnou hru recenzovat. Přecijenom je zde řada jiných titulů, které se nikdy nedočkaly recenze. Bohužel. Ale i to je věc názoru.
  • Výsměch a degenerace herního průmyslu.
    Ještě 10 let zpět by tomu žádný herní magazín nevěnoval ani větu, ani obrázek v časopise.

Dnes je doba tak zdebilnělá, že pseudohippstříci vyznávající nekonvenční styl oblékání a uvažování
    mě tu umínuskujou k smrti. Tohle programovali z nudy v letech 1999-2003 moji spolužáci po večer na intru, nikdy by se v té době neopovážili, aby to opustilo jejich pokoj. Teď je to ale kurevsky trendy....
    • Blue.Shark
      Tak to to možná mělo opustit jejich pokoj *15*
    • Venovali by sa tomu mozno tak v rubrike freeware. Ale nekritizoval by som to. Z toho zavalu indie hier sem tam vypadne nejaky klenot, ktory by ako freeware asi nikdy nevysiel.
  • Tak to je hnusný, jako Michal Hašek a ta jeho mluvčí Mrencová *8*
  • fakt 6 jo ? ... to někdě cinklo ne ?
  • No to vypadá :D stejně jako tenhle web, kde mě včera blokli na 3 dny hle... *2*
  • Zapomneli jste oznacit clanek jako inzerci. But to nebo vam regulerne jeblo
  • Viete prečo to recenzujú? Pretože to je české. A priemerné...
    • Mart9
      Na tom je nejvtipnější, že se autor neobtěžoval tam dát alespoň tu češtinu, když už je to české.
  • Děláte si prdel, že jo? Prosím, že si jen děláte prdel, že tohle recenzujete?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit