Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmmno zatim me to nepresvedcilo abych opustil Mount and Blade Warband...
    • Bylo by super kdyby z toho nakonec vznikl warband v novém kabátě, ale nevím jestli by to průměrné PC utáhla v bitvě se 150 bojovníky. I když warband se mi seká při 500 bojovnících na jedné scéně, takže když tady bude 3x lepší grafika, tak těch 150 rytířů najednou by to mohlo utáhnout.
  • Tikov
    Přijde mi, že od posledně nic nového neukázali (tedy posledně jsem si nevšiml těch "vybuchujících" šípů, ale snad jde o nějakou vývojovou záležitost spolu s dalšímy efekty), pohyblivý spawn zni zajímavě.
  • Ja se jenom z videa obavam toho aby ty strelny zbrane moc nedominovaly. Presnost luku na vetsi vzdalenost rychlost nabijeni kuse obtiznost sehnat sipy to by melo byt vyvazeny tak aby se z toho nestala jenom strilecka v brnenich
  • Pekne gameplay video... Vypada to tezkopadne, ale na pre alphu suprove. http://www.youtube.com/watch?v=EnMkNiU7HTw&feature=related
  • Vypadá to skvěle. Konečně pořádná středověká rubanice. Jen mě mrzí, že je to primárně MP titul, já osobně bych byl raději za SP, případně kooperaci.
    • Tikov
      Mount & Blade: Warband + případně nějaký mod
    • V dobách, kdy měl připojení k netu 1 člověk z 50 a to ještě bylo připojení pouhých 256kB/s jsme o MP snili (pokud jsme si 1x za rok nesvezli 4 počítače pro LAN). Tak nechápu všechny ty + když všichni řvete po SP. Ani nepamatuju, kdy se naposledy objevila AI, která by mě bavila. Asi po opatchování Crysis a SCII. Jinak se ta AI zjednodušuje. Parta vojáků z Half-life by levou zadní dala celej regiment z CoD nebo BF3
      • Joo jaká krásná nostalgie, že? :-))
        Kdy jsme jednou za 4 měsíce pronajali byt, svezlo se tam 5-7počítačů a ty pařby.. RedAlert2, AvP, Diablo 2, StarWars:racers.. a další další

škoda, že člověk tak rychle vyrostl a už nemá takovej spolek sociálně-virtuálních kamarádů, s kterýma přes den pařil hry a v noci šel na pivko (když už byl starší)

To dneska děcka hrajou od rána do rána hry kde jsou nonstop online, to za nás byla jen modem-TCT-vytáčecí linka, doteď si pamatuju jak zněl ten hnusnej vyzváněcí šmejd.. Ale na tom se nedalo hrát, to než se načetl jen hloupej seznam, nebo jinej portál, trvalo asi 2minuty :-)) Ale k těm dětem, no prostě je nic netáhne k tomu, aby chodily po kamarádech sháněly nové hry, nebo lidi s kterýma to budou hrát. Teďka zapnou hru a už mrskaj do "lobby" všechny lidi co jsou zrovna online
  • http://www.youtube.com/watch?v=tfBwL6e-lSg&feature=player_embedded
  • Pete.palis
    je pěkný vidět takový MP po všech těch moderních střílečkách ala COD a podobně...:)
  • Hra jako samotná na mě působí hodně sympaticky, líbilo by se mi, kdybych si mohl v multiplayeru sestavovat rytíře úplně sevším všechno.. Zbroj (náramníky, plátovou zbroj, až po ponožky), a pak si nechat někde za peníz tu zbroj udělat - něco jako žoldák. Nebo pomocí guild verbovat vojáky, dávat jim "klanovou" výzbroj a pořádat akce-raidy. Tohle by mě hodně bavilo, i kdybych byl jen obyčejný voják.

Taková ta chlapská hra na vojáčky, kdy každej chlap je rázem hnedka jako 8letej :-))
    • takova hra uz tady rok je Mount And Blade Warband
      • Tikov
        Jen bych poopravil- Warband je tu už 2 roky- a doplnil, že požadavky na verbuňk a výrobu v MP splňuje Persistent World mod pro Warband (není to dokonalé, ale lepší než nic)
  • miker17
    To tričko s Vaderem je bezvadné. *1*
    • Pete.palis
      možná trochu pomohu:)

www.allposters.cz/-st/Star-Wars-trichka-Plakaty_c58841_.htm
    • Taky jsem si toho všiml, až jsem si řikal.."Joo takový tričko bych si taky mohl pořídit" :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit