Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18

    ja neviem , vy ste vazne cakali kvalitny film? z traileru to je uplne béčko . Ani sto rocny jim carrey ktory ma film raz za 10 rokov nedvihne rozpocet. Ani oprava sonica nijak nepomoze ked zaklad filmu je o hovne. To mate nieco jak s tym detektiv pikachu filmom, natoci sa, vidi sa, zabudne sa.. 

    Spodina filmoveho priemyslu. 

  • TheGGG

    film je prý docela dobrý, ale někteří zahořklí recenzenti na západě nemohou překousnout fakt, že si lidi vydupali nový a lepší vzhled pro sonica a od té doby to hatují horem dolem. Plus jim teď failuje ten agitační film birds of prey a tak se snaží pošpinit ostatní filmy, jejiž tvůrci mají fanoušky v úctě.... klasický hollyweird...

    • Možná je to tím, že když je film zajímavej jenom tím, že jeho autoři něco předělali a jinak je to podprůměrnej animák pro děti, tak recenzenti nemají potřebu se z toho filmu pod*lat na místě. :) 

      • TheGGG

        slušné béčko pro děcka, na tom není nic špatného... děcka nepujdou do kina na 1917, ani na jokera ani na nový film od tarantina. Sonic je dle všeho dobré béčko, názory recenzentů na západ od nás se nedají moc brát vážně, ti nehodnotí kvalitu produktu, ale politický podtext

        • Derp_1337

          Ono nejde takhle generalizovat. Jak se najdou žumpy prolezlé politickou agitkou typu Kotaku, tak se najdou i seriózní média.

    • SalemCZ

      tak už tím že Sonic je rodinný film tak vydělá víc jak Harley. 

      Jako film jsem neviděl, ale hodnocení dobře rozházený někdo dá 20% jiný 80%jak se v tom má člověk pak vyznat 

      • TheGGG

        harley je ovšem kolosální propadák a to v době kdy se daří kdejakému průměrnému filmu podle komiksů...

        • Kolosálním propadákem bych Birds of Prey nenazval, ale je fakt, že tržby jsou za očekáváním.


          Co jsem tak slyšel, tak je film potvrzením, že DCU prostě nedokáže správně uchopit koncept, kterého by se měli držet. To, a taky měli Margot svlíknout z tepláků.


          Jak na to navážou s novým Batmanem, kde je Pattison Bruce Wayne... Je veliký otazník a podle mě můžou už jenom příjemně překvapit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit