Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

    Dobře.

    Recenze zapaďaku kolem 8, meta 8,4 cože je teda dost když vime jaci cou tam pacienti co to tahnou dolu...

    Teď nevim, jesli prostě tyhle rusky tematice nerozuměji, nebo jim je cizi, nebo nedostali podmazanooo, nebo je to kvuli EPICu...

    Ale řeknete mi, KTERA herni serie nebo hra, je lepši jako METRO, jakooo skutečně, dost sleduju herni scenu, ale řekl bych, že vostatni sou tak dva čisla pod Metrem, a nikde nikto nenapsal, že tenhle dil je horši jako předchozi pravě naopak...to mi hlava nebere !

    Na SECTORe 9 no jasně slovaci jsou vic na vychod...to už je lepši 😛

    • michaelfoucault

      Věděl bych minimálně o deseti herních sériích které jsou lepší než Metro:

      Super Mario, Final Fantasy, Baldurs Gate, Neverwinter Nights, Wolfenstein, Resident Evil, Silent Hill, Pokémon, GTA, S.T.A.L.K.E.R...

      • uher

        Tak sérií lepších než Metro je mnohem, MNOHEM víc, ale to každý kdo má aspoň trochu přehled ví...

      • ALHAZRED

        Vsadim se žes vyjmenovaš všechny hry ktery znaš 😂

        • michaelfoucault

          "Vyjmenovaš" jsem jen ty, kter´´e mi zrovna proletěly hlavou... 

    • Derp_1337

      Jo, už to všichni pochopili, že jsi totální fanboy Metra a nedokážeš pochopit, jak zbytek lidské populace nemůže tu sérii milovat stejně tak moc jako ty...


      Nemyslíš, že ses nám tady už dost vyplakal a neměl by sis konečně jít koupit to nové Metro a zahrát si ho???
      Spamovaním v diskuzi nic nezměníš, protože lidi tě postupně přestanou brát vážně...

  • TheGGG

    názory západních journalistů aktivistů mají nulovou váhu... každopádně tady na games jste asi udělali chybu a omylem přehodili hodnocení u metra a apexu

    • Jack1947

      Jako hodit metru desítku ? to asi ne hele osmička špatná rozhodně není.

      • TheGGG

        Když to může dostat nějaký trapný BR tak může 10/10 dostat cokoliv 

    • Souhlas. Já mám obecně pocit, že tady na games schválně hodnotí jinak a nebo zaměnují hry. Nejsem paranoik, jen realista.

      • Derp_1337

        Zase to nepřáněj s tou zaujatostí.

        Kdyby jsi trávil tolik času na nějakém jiném herním webu jako trávíš tady na Games.cz , tak by jsi časem zjistil, že taky nebudou mít na hry úplně stejný názor jako ty.


        A rozdíl ± 1 bod od světového průměru (8,4/10) je prostě zanedbatelná odchylka. Kdyby to bylo víc (třeba o 2-4 body), tak teprve pak můžeš remcat o zaujatosti.

        • Tak za prve, ten rozdil mezi tim jak bych hodnotil hru ja a redakce je VELMI CASTO ZASADNI. Jinak jak pises, kdybych chodil jinam, ze take hodnoti blbe, s tim celkem souhlasim. Chodim sem, ze se tady da svobodne diskutovat. Ale sleduji i jine ceske servery o hrach a jsem rad, ze to kluci/holky delaji, protoze mame info o vsech novinkach. Jen zkratka to hodnoceni her je trochu subjektivni....ale to je jedno, je to konec koncu jejich web, tak si muzou hodnotit jak chteji.

  • Derp_1337

    Hele, co to tady je? Redakce podlehla tlaku několika Metro fanboys, kteří v diskuzích remcali, jak je možné, že jejich oblibená herní série dostala tak "nízké" hodnocení.

    Myslím, že tenhle článek ani nebyl moc zapotřebí. Když si totiž pozorný čtenář přečetl tu diskuzi, tak velmi rychle přišel na to, že většina fanboys vlastně ani ještě Metro Exodus nehrála, ale přesto trvají na tom, že by si ta hra "zasloužila" lepší hodnocení 😎

    Nemám nic proti lidem, co tu hru dohráli a mají na věc odlišný názor, ale dohady od lidí, co ani hru nehráli, jsou prostě komické...

    • ALHAZRED

      A fanboys je ňejaka pohlavni nemoc, nebo invalidni stav po težkym urazu?

      Zjevne nerozumiš zmyslu toho slova čeče...

      Jak sem řikal, sem fanda Metra, a mam na to dost dobry duvody. Nikomu nevnucuju svoje nazory, někoho možna zajima proč a ja mu to rad řeknu.

      Mohl bych byt fanda třeba Simu, nebo Witchera, ale ja sem fanda Metra a STALKRA, ptž sou to hry, ktery maj hooodne hustou atmosferu a  sou delany konečne pro dospěly lidi, ne dneska kdejaka šlichta ma PEGI 18. a ja se nedivim, že to ti mladši prostě nechapou.

      Komicke... jasne udelame recenzi no a když si to typci zahrajou tady chcip pes... dpdle jak si to ňekto moh zahrat, kto neni recenzent řekneš mi ?

      Jesli se pak tady budem hadat když to budem mit dohrany...nebo ty to hrat asi nebudeš, tebe to nezajima, jenom si tady tak pindaš na foru ...😂

      • Cim vic tu budes psat, jak moc je ta hra je dospela a jak to dnesni mladistvi kvuli tomu nechapou, tim min lidi tve nazory budou brat vazne. Proste ta atmosfera neni pro nekoho tak extra pohlcujici jako pro tebe a v te chvili si zacnou vsimat i tech nedostatku, a proto to pro ne nebude desitkova hra. Je to velmi jednoducha otazka vkusu, nad kterou se moc rozvasnujes.

    • cms.sarka-tmejova

      Nebyla to reakce na diskuze, jen zkoušíme nový formát, review round-up u nás měl už RE2, o jehož kvalitách není sporu!

    • Já jsem hru nehrál a tvrdil jsem že je super a to na základě: dlouhodobých zkušeností s hraním, hraním všech předchozích dílů, všechny byly skvělé a když jsem viděl upoutávky a gameplaye z exodusu, tak jsem vyhodnotil , že bude také skvělý.

      • ALHAZRED

        Jistěeee, navyše čteš recenzi ne jako supr tohle tamhle tohle mužeš nevimco dobryyy a nakonec vosuuuum...

        navyše ta hra ma hloubku, ptž scenař psal pan spisovatel, neni to jenom radoby zapaďackej komix s plytkym přiběhem jak dostat toho zaporackyho padoucha :-D

        Ale někomu se to zda komicky když ti recenze a hodnoceni proste nedava smysl, pak uvažuju PROČ a zaco dostal GoW a RDR deset, ptž sou to exluzivky na lowzoli ??!!

  • Phillios191

    Takže průměrné hodnocení ve světě je 7/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit