Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • put_your_name_here

    Podle těch recenzí si připadám, že jsem snad jedinej, kterýmu se pořádně nelíbila ani jednička. Za mě je to fakt slabší Bčková hra..  prý jednička lepší než tohle. Vždyť ta byla repetitivní, trapný puzzle a ten konec co mi vyprávěl kolega, protože ja jsem to nedokázal dohrát, byl vleklej jako prase. Zejména prý nějaká část, kde atakuji hlavní hrdinku nějaký vlny nepřátel. Takže jestli je tohle horší, tak to je asi totální kanál 🤣

    • Podle recenzí je to jednoduše hra, která se někomu hodně líbí a někomu hodně nelíbí.. 

      Nechci nijak rozporovat gameplay, nebo mechaniky, ale na ultra wide a se sluchátkama to byl opravdu zapamatovatelný a luxusní audiovizuální zážitek.. A s přihlédnutím ke krátkosti hry to přebilo podprůměrné části hry. Takže parádní ňamka na jeden dva večery..

      Prostě sto lidí - sto chutí.. 

    • Svete div sa su ludia ktori hraju hry koli pribehu a umeleckemu presahu, nie kazdy hlada gameplay. A v tom Hellblade exceluje. Kazdy hlada v hrach nieco ine, preto je tu siroky trh. Hry ako Doom by mali asi dostavat 6-7/10 za to ze nemaju pribeh. Nechapem preco maju zdegenerovani hraci potrebu riesit hry, pre ktore nie su cielovka.

      Last of Us 1 bol tiez gameplayovo napriklad tragicka nuda s dobrym pribehom a nikto to neriesil. Teraz to nie je sony hra a vsetci sa idu zrazu zblaznit. Znova sa mi len utvrdzuje ze sa viac riesi logo na obale ako samotne hry. 

      Budem citovat jeden prispevok: " pokial Vas grafika moc nezaujima, stačia slabe herecke vykony; hlupy, nezmyselny pribeh a nulova atmosfera ale s komerčnym ,,zabavnym“ subojovym systemom – mate stale k dispozicii Ghost of Sushima. Tak si zahrajte to a neotravujte."

      • MATYNIKY

        Jenže GoT je masterpiece, který má skvělou grafiku i gameplay. Tohle je fajn jednohubka na kterou si ale za tyden nikdo nevzpomene. Na Steamu to mělo peak něco přes 3k hráčů, což je velká bída . To nejde vůbec srovnávat 

        • Derp_1337

          Hellbade: Senua's Sacrifice je v top 210 nejprodávanějších hrách na Steamu.

          Tobě příjde 210. pozice z 73tisíc her prodávaných na Steamu jako "velká bída" ???


          PS: a zase to tolik nepřeháněj s tou adorací GoT. Prej "skvělá grafika". Ta grafika byla už dost zastaralá na tu dobu, v které vyšla. Ale díky různým filtrům to tvůrci šikovně zamaskovali a tak ti to tak možná nemusí přijít na první pohled. Ale když si začne člověk všímat detailů, tak to je vidět.

          • uher

            A není to náhodou top tohoto týdne?

            • Derp_1337

              Netuším. Je to možné. 

              Na stránkách nebyla napsané, jaké časové měřítko použili.

              • uher

                Reakce na příspěvek:

                Tak by bylo v tom případě lepší se neunáhlovat s takovými soudy, protože to že se nějaká hra v krátkodobým horizontu vyšplhá na nějakou pozici, tak to vůbec nemusí znamenat, že se automaticky dobře prodává.

        • Mimochodom ze ma got skvelu grafiku nemozes myslet dufam vazne...ta hra vyzerala zastaralo uz ked vysla na PS4. Je na urovni hier z roku 2015...a aj tam zaklinac 3 vyzera diskutabilne lepsie. Len to dobre zamaskovali disney stylizaciou...naplacat co najviac farbiciek a filtrov. Potom maju ludia skreslene predstavy o japonsku.

        • To su subjektivne nazory, pre mna je GoT nadhodnotena hra s prepalenym disney openworldom, neskutocne generickym obsahom, beckovym pribehom, zastaralou grafikou a dobrym combatom. Ubisoft "sablona" len vo vsetkom horsia okrem toho combatu.  Ale neberiem nikomu ze ma nan iny pohlad. 

          A ano spomenu si na to ludia, prvy Hellblade je stale povazovany za umelecke dielo, zatial co Tsushimu do nebies vynasaju primarne sony fanboyovia. 

          Uz sa konecne niektori naucte ze nemate patent na kvalitu hier a vase "nazory" nie su tie ultimatne.

          • MATYNIKY

            Tvrdí nějakej Xbox fanboy🤣 GoT dostával maximální hodnocení a odnesl si hromadu ocenění ale pro tebe průměrná hra. Ty tvoje srance co všude píšeš jsou všem akorát pro smích 

            • Prepac ze ta sklamem, nie som ziadny fanboy ziadnej platformy. Mam PS4 pro, PS5 a PC.  GoT priemerne hodnotenie od kritikov 83, Hellblade 81...este nieco ty maximalne hodnotenie ? Pozor aby si nedostal šok, ked uvidis ze na steame ma hellblade aj taka odyssea od hracov vyssie hodnotenie ako tsushima. To ti potom praskne žilka asi.

              Pisem ze PRE MNA je to NADHODNOTENA hra, vidim ze s tym mas strasny problem...ja to neprezentujem ako ultimatny nazor. Fakt sony fanatici su najtoxickejsia komunita, si toho krasny priklad.

              • MATYNIKY

                Reakce na příspěvek:

                Pořád slyším jenom tvůj brekot🤡 Aspoň že ten tvůj klenot tady schytal bídu 🤣

                • Reakce na příspěvek:

                  Brečíš tady jen ty a ještě se snažíš to maskovat smajlíky.. 

                  A btw: 7/10 je bída? To máš hodně deformované vnímání.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit