Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dočetl jsem až k těm problémům s AI. Proč se proboha dneska trápit s vanillou, když existují mody, které spíš suplují komunitní patche, které nepřekopají hru, ale pouze ji opravují. Jakmile jsem jednou nainstalovat darthmod, tak už bych jinak nehrál. Jednak byl původní empire dost nestabilní a prolezlý chybami.

    • vitezslav.trojan.1

      Darthmod má zase jiné problémy. Například velmi rozbíjí diplomacii a třeba se může stát že se v Evropě objeví Indiáni (stalo se mi několik kampaní po sobě).

      • V žádném TW diplomacie parkticky nefungovala a šlo se jen z války do války. Na to jsou spíš hry od paradoxu. Indiany jsem v Evropě nepotkal, ale většinou jsem hrál za brity, takže jsem jim nedal moc příležitostí expandovat. Ale proč ne, stačilo aby v Bostonu místo čaje svrhli posádku a na lodích jeli místo čaje dobývat starý kontinent. TW je obecně v tomhle špatné. Třeba Rome 2 má problém, že pokud nehrajete za Řím tak to za něj většinou AI prohraje velmi rychle i když mají nejsilnější jednotky.

  • Jo série Total War je mou srdcovou záležitostí. Empire ještě doteď sem tam hraji s modem Imperial Splendour, který hře dodává realističtější obraz, jednotky a opravuje nějaké chyby. Ten pocit, kdy jsem s Ruským impériem dobyl i Jeruzalém je nezapomenutelný. 

  • triptich

    perfektné čítanie. viac takéhoto pridaného obsahu. kľudne aj z nejakých recenzovaných hier (zážitky z hrania a recenzovania).

    P.S.: empire by si zaslúžil ďalší diel skoro viac, ako medieval (nekameňovať prosím, tiež uznávam medieval a rome ako dve hlavné časti série, ale... empire bavilo)

  • johnnycashcz

    vynikající čtení, palec nahoru.. zároveň velmi chválim Vaškovo článek v novym Levelu o Assasinech vs Templářích - konečně to někdo napsal díky za to😎

  • Super článek a klasický Empire! Úplně mi to připomenulo časy, když jsem ho tenkrát hrál. I přes všechny ty hrozné chyby to stejně byla zábava.

    A Vídeňská stodola je legendární!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit