Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paneboze doufam ze si to jeste rozmysli a udelaj z toho klasickyho rezidenta 1-4 protoze 5 byla hrozna Pitlovina ja chci klasiku jit sam a obcas na nekoho narazit at se vykaslou na naky blbosti a vratise ke starymu resimu.
    • To víš, ty p i tlovino ... *1*
    • Ne, nerozmyslí si to! Navíc, na tomhle dělá jiný studio, kdy samotný Capcom jen přičutává, a dopředu se již avizovalo, že tohle nebude mít s původním RE a jeho herním zpracováním nic společnýho, krom zasazení do Raccoon city a návratu některých postav, které si budeš moci picnout. Tenhle RE nemá být tím hororovým zážitkem nebo dílem, který by rozvíjel universum, ale střílející týmovou záležitostí, kdy město bude kulisou a zombíci a jiná přerostlá biorganická havěť terčem, takže si zde stěžuješ naprosto zbytečně. Útěchou snad fakt, že se po tomhle za nějakou dobu prý ukáže regulérní šestý díl, který má být prý velkým restartem v sérii, takže se uvidí.
  • "...nebo zabít speciální monstra. Těch bude v Operation Raccoon City ostatně celá řada,...nebo starého známého Leona Kennedyho."

    Leon Kennedy a monstrum? *1*
  • Call of Racoon City. Klesáme níž a níž.

    Poznámka k článku: "Při boji na blízko budou postavy umět i nějaké kung-fu pohyby."
    nezní příliš důstojně. Lepší je například formulace:
    "Postavy samozřejmě po vzoru RE4 a RE5 disponují i několika útoky nablízko, dokonce prý lze použít zombíka jako (ne)živý štít."
  • O_O "Systém automatického regenerování" v RE ? A teď mi vysvětlete, k čemu tam potom bude ten človíček, co si bude hrát na doktora?
    • to aby ses regeneroval jeste rychlejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit