Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    docela by mě zajímalo, kdy hra konečně vyjde. chtěl jsem si jí předobjednat a bylo mi řečeno, že ještě není v nabídce a není znám ani datum vydání.
  • Hra mě již nedávno velmi zaujala. Bohužel, mohu jen závidět konzolistům. Port na PC asi nebude,co?
    • Mě zaujel jen ten starej renderovanej trailer.Když jsem ale poprvé viděl něco in-game byl jsem zkalamán *15*
  • Jo tak z teto zajimave vyhlizejici hry, na kterou bylo nemalo lidi zvedavych, udelali spozdenim / skrtama / zmenama nezajimavou divnost, ktera nema s puvodnim planem moc spolecneho. A urcite nebude se prodavat tak jak cekaji...
  • Nevím proč ale tahle hra se mi nějak přestala líbit.Spíš mám teď plnou hlavu The Last of Us.
  • Nevím proč, ale myslel jsem, že se dívám na The Last of Us *15*
  • vytahy uz nefunguji, dobre, ale ze by prestaly fungovat i zebriky a schody?
  • Vypada moc pekne..tahle hra by me asi bavila,kdybych mel konzoli:)
    • koupil jsem si pred lety na inzerat xbox360 za dva litry a nemam co resit... netusim, proc to lidi neudelaj taky..
      • Ja mam jeden velky problem s konzolema. Asice jmenem gamepad + stim spojena (polo)automaticka kamera...
  • Nemá se tato hra odehrávat v průběhu jednoho dne? Není pak shánění potravin pro přežití trochu na hlavu?
    • pb_historic
      No jasně, ale to hrdina v půlce hry neví, že to bude jednodenní záležitost.
  • trosicku prehanka stim lezenim po barakach atd.co si pamatuju tak to byl chlap v obleku??a zniceho nic je zneho rambo horolezec co leze v 100m vyskach jako by to delal cely zivot no snad to bude za to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit