Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho nemám moc radost, Torchlight jsem na xboxu chtěl hrát vždycky a nedávno jsem při výročí hru konečně na PC koupil :( Měl jsem ještě chvíli počkat. No uvidíme jak moc se to bude lišit a kolik za to budou chtít.
    Každopádně dobrá zpráva, protože tenhle typ her v repertoáru xboxu silně chybí a MS si toho je evidentně vědom, když vydání zaštítil. A znamená to, že určitě vyjde i dvojka, která bude větší a bude mít multiplayer.
  • Jsem primárně PC gamer a docela bych chtěl aby se u PC dvojky dalo zvolit zda hrát s gamepadem, nebo myší. X360pad je vskutku pohodlný a k tomuto typu hry by sednul.
  • Tak to se zacínám tesit jednicka mě bavila celkem dost a přivedla mě k Perfect wordu jen doufam že doopravdy dodelaj ten Trochlight MMO
  • MrSanta
    Dvojka se už kutí celkem dlouho, bude samozřejmě větší, krásnější a lepšejší a bude mít i MP. Hlavně se už ale nebude odehrávat pouze v jedom obřím dungeonu, ale bude se kydlit v rozsáhlém venkovním světě. Kobky samozřejmě budou taky. Všechny třídy budou nové a odlišné od tříd v jednotce. Slibují také větší možnost rozdílného vývoje v rámci jedné třídy. Hra má vyjít někdy letos v digitální formě. Jestli někdo udělá CZ krabicovku jako u jednotky nevím.
  • Zatím je skutečně jen 1 díl, ale práce na dvojce jsou v plném proudu. Pokud se nepletu, měl by se Torchlight 2 víc posunout k MMO,
  • 2 Dílu může mě to někdo vysvětlit ja myslel že je jen 1 díl. nebo už kutí 2?
    • xMort
      Druhý díl vyjde na jaře na PC, na konzole snad později. Měl by mít coop pro několik hráčů (tuším čtyři?) a hra by celkově měla by být větší než jednička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit