Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aby sedeli vlastnosti aut, ne jako u jednicky kdy blblo automaticke razeni, nebo nesedela rychlost auta ktera byla napsana ve hre o proti jizde, treba bylo napsano 350 a auto jelo jenom 310
  • Nastesi SHIFT se da upravit pomoci nekolika modu, doufam ze to tak bude i u SHIFT2, zadny trepani hlavou a nesmysly, pure racin'
    • Ide o to ako to urobia. Keby to bolo ako v GTR Evolution, ..., kde s freetrackom je to fajn zazitok. Ale automaticke naklananie a otacanie hlavy je dost od veci.
  • tahle znacka je od dilu porchse znicena a duvera se neziskava snadno.nejhorsi je ze kdyz vidim jen napis nfs tak bych b... nevim proc bych si mel od EA kazdy rok kupovat trapny honicky v autech,ted uz i snad zavody.hraju gran turismo 5 ktery ma svuj styl a rozhodne bych nemenil.uvidite ze z tech otresu hlavou a jinych kra... bude ve finale jen dalsi tucovka od EA
    • Jedi, kde tu vidíš nápis NFS? :) ... jenom SHIFT pane Lustigu, jenom SHIFT
    • Gonzi
      Rýpačka do nýdů obecně klidně... ale SHIFT 1 nech být. Baví mě to o něco víc, než Forza a mnohem víc než Gran Turismo nebo GTR, soupeření o pozici skoro tak dobré jak v (arkádovém) Gridu a poměr fyzika/hratelnost bych zařadil hodně těsně za Richard Burns Rally *3*
      Navíc konkrétně Gran Turismo s pátým dílem pěkně zalamilo - žádný posun kupředu, žádná invence, nopremium auta, parodie na poškození (forza mnohem dál), AI naprosto trapná (Forza mnohem dál a ukázka toho, jak do vás soupeř narve pokud jen parkujete na racing line je k popukání) a jako bonus naprosto nevyvážená grafika.
      Celkově mě naprosto nadchl grid s jeho pocitem ze závodění ve smyslu boje o pozici, jízdu v balíku aut, otřesy přenášené kamerovými efekty... a v ten moment jsem začal nadávat na "nezůčasněné simulátory", s čímž se SHIFT snaží bojovat.
      • ty prosim zase nerypej do Gran Turisma, kdyz jsi ho evidentne poradne ani nehral :)
      • Shift s mody nebyl špatnej, ale zase to nepřeháněj. Al tupá až na půdu. Při jízdě bok po boku to do vás na rovince klidně naprali, nehledě na to, že Veyron likviduje F1 a tříštěj se plechy za miliony dolarů. Mimo to má Shift 1 tu nejdebilnější kariéru, jakou jsem kdy viděl. Málo motivační, není problém odemknout finální NFS World Turné po dokončení 2. úrovně, stačí mít dostatek hvězd. A co mě opravdu rozžhavilo doběla byly "vtipy" vývojářů. Jak vtipný vám přijde postavit 16 aut na startoví čáru a nechat je dělat 30 kol na jednoúrovňový osmičce (trať ve tvaru osmičky). Po třech kolech je na středu permanentní zácpu, auta na střeše a když se člověk podívá na to, co dojede do finiše za trosky, to je na palici. Taková sranda by v reálu stála miliony, 16 totálně zdevastovanejch aut. Simulátor jak noha. Další husarskej kousek byl Nürburgring na etapy. Trať jim přišla moc dlouhá a proto ho rozdělili na 3 závody v sérii. Jak tupý vám přijde předjet 11 vozů na 6 kilometrech, protože ať se děje co se děje, startujete vždy z 12 místa. Totálně mě rozsekalo, že hvězdu získáte za "čistou jízdu". Což znamená nedotknout se nikoho z hráčů. Pokud to do vás někdo v zatáčce ze zadu napálí a vy nebudete na vině, přesto hvězdu nezískáte. A takovejch pitomostí hodně slušně řečeno by se našlo víc. Jako, nechápejte mě špatně. Shift s reality modem a bez bluru byla slušně hratelná a vypadajicí hra, a po odemčen GTR fyziky se dala nazývat i simulátorem. Pak už auta neskákaly jako žáby a nejezdily do zatáček bokem napřed i v nízkejch rychlostech. Nevím, jak je na tom F3 nebo GT5, ale Shift má ještě rezerv k zlepšování tucet. A přidat víc nesmyslnýho bluru při haváriích na mysli narozdíl od autorů nemám.
    • suhlasim
  • Mne prijde grafika zatim celkem srovnatelna s gt 5, protoze jsem od neho prece jen cekal trosku vic spis je to neco jako gt 3 kdy to byla take spis takova vylepsena 2 tak tohle je vylepsena 4 ikdyz ten jizdni model je fakt super....
  • by zaroven mohli vytvorit normalni menu viz. NFS3 ...a ne ty konzolovy hruzy co sou dnes vsude...
    • ta hudba co hrala v tom menu je nezapomenutelna... dodneska si to pamatuju *4*
  • ja na to zobrazeni toho co se deje v hlave ridice, to bude "nezapomnel sem nahodou doma zaplou zehlicku? KRACH!"
  • To jsem na ty jejich ´realisticke´ zavody zvedav...
    • ani ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit