Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak po tutom traileru se mi to teda dost zhnusilo. teda konkrétne xicht nového, mladého sama fishera. hlas bych ješte prekousl, ale tohle už ne *11*
  • Mato1987
    bleee *11*
  • Kdyby už konečně poslali Sama do důchodu a nahradili ho nějakým mladším kouskem, nebo jeho klonem :D (vím není to MGS), tak bych nic nenamítal. Sam nejen, že mluví jak třicátník, ale on dokonce omládl. Hra bude dobrá z hlediska hratelnosti grafiky atd. ale tohle není Sam Fisher KRVADRÁT
  • Cosi
    Škoda, Michael Ironside by se tam hodil.
  • saburo
    na novy splinter cell se tesim, ale co to proboha udelali se samovym oblicejem? jak mohl projit tak radikalni zmenou? vypada jak channing tatum s sedyma vlasama. nevim, mozna jsem staromodni, ale pro me archetyp vojenskyho hrdiny predstavuje chlapek, co se rano vzbudi, podiva se do zrcadla a rekne si: "kurva, s timhle xichtem stejne nemuzu delat nic jinyho." hollywoodsky hezouni at si zachranujou kocky ze stromu starych pani a zachranu sveta nechaji na borcich oslehanych zarem bitev...
  • Uz podle hlasu sem poznal asi hlavniho padoucha (na konci mu drzi pistol u hlavy), ale ze pouziji i jeho oblicej sem necekal *1* (jinak hral v serialu 24hodin atd..)
    http://www.csfd.cz/tvurce/39241-carlo-rota/
    • No, vzhledem k tomu, že kvůli tomu všemu dali vale Michaelu Ironsideovi, tak to dá celkem rozum. :)

Co se mě týče, na "nového" Sama Fishera si asi budu muset chvíli zvykat, ale snahu Ubisoftu upřít nemůžu. Asi tomu dám šanci.
      • Tak to zas ja tomu dam sanci tam max za 5e v akci na steamu. Stejnou chybu jako s conviction uz neudelam(a to sem ho kupoval asi za 7e). Chaos theory ever.
        • Já dostal Blacklist a Conviction spolu s Metrem Last Light ke grafice tak uvidím jaký to bude když to mam zadarmo.
  • tesim sa na tu hru stale viac a viac:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit