Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude součásti kampaně předávání klíčků od auta Kazmovi? :-D

  • misk

    Už teraz sa neviem dočkať ako budem žehliť škandály s ministrantmi, dúfam že to bude už v základnej hre a nie v DLC

    • Coffin.Corner

      Spermrolba bude zdarma za předobjednávku.

  • Derp_1337

    Jinak k redaktorově poznámce o slavných osobnostech, konkrétně PewPewDie.

    Myslím, že PewPewDie je přeceňovaný. Sice má trochu zábavné videa na svém kanálu na YT, jenže naživo není zas až tak dobrý komik. Když si ho pozvali do různých talkshow jako hosta, tak se ukázalo, že naživo se kluk vůbec nechytal.

    Ono je jedna věc si moct video libovolně zapauzovat a pak sestříhat (tím pádem máte moře času na to vymyslet nějakou vtipnou hláškou), a něco úplně jiného je vymýšlet fórky do živé konverzace. Prostě v tomhle ohledu PPD totálně selhal.

    • a kdo to je ? 

    • 0011

      Nemyslím si že je přeceňovaný a také ne všechno co dělá je komedie. Udělal spoustu videí pro charitu, občas doporučí nějaké zajímavé knihy/anime/hudbu a má i dost vážných videí opravdu k zamyšlení. Co se týče jeho komediální stránky každý má svůj styl a každý je dobrý v něčem jiném, Dave Chappelle nemá konkurenci ve stand up i když nemá dopředu nic připraveného, ale nemyslím si že by dokázal udělat vtipné youtube video protože je zvyklý na jiné prostředí kde pracuje s živým publikem. Stejně jako Angry Joe dokázal, bohužel už nevím na jaké akci, že se před publikem nedokáže naštvat, přesto bych o něm nikdy netvrdil že selhal v tom co dělá jenom proto, že nebyl ve svém prostředí a ve svém živlu.

      • Derp_1337

        Tak doporučení něčeho zajímavého je běžná věc, třeba i Conan má svůj "Clueless gamer" LOL (myslím, že dokonce v jednom díle Clueless Gamer byl PPD jako host)


        Ale máš pravdu, že spousta lidí dokáže prosperovat jenom ve svém živlu a tudíž by je člověk neměl soudit moc přísně, když jsou mimo svůj živel.

        Možná proto mi vadilo, když autor článku přiřadil PPD na stejnou úroveň jako Roberta Downey J. a Lady Gaga. Obě tyto osobnosti prokázali talent v mnoha směrech a proto mi k nim nesedí PPD , který dokáže prosperovat jenom v určitém živlu.

        • 0011

          Zrovna o Conanovi jsem psát nechtěl, protože tenhle Clueless gamer byl strašný, ale budiž - nesmírně si vážím jeho práce obzvlášť té scénáristické co udělal na prvních sezónách Simpsonů ale vadí mi jeho masivní ego a bohužel to jak ho arogantně projevuje není jenom jeho "persona" nebo "charakter", který hraje. Na když už používáme zkratky tak PDP se mi líbí, že řekne i nepopulární věc i kdyby jeho video mělo být demonetizováné a často kritizuje vlastní platformu, Conan působí jako sebevědomý drsňák ale tohle si dovolit nemůže. Ale k tématu jsem mimo jiné i velký fanda současného papeže, hru hrát sice asi nebudu nicméně jsem rád za každou, kde můžeš dosáhnout něčeho pozitivního a není to jenom v tom smyslu, že je to bodycount mrtvých démonů, ale takové mě baví hodně taky😇

  • dworkin

    Jádro hry bude spočívat v přesunu kněží z oblastí, kde dělali nepěkné věci nezletilým, do oblasti, kde o tom nevědí. Srdce každého stratéga zaplesá.

    • Derp_1337

      Přesně tak. Kromě podobného přesouvání assetů tam pak ještě bude "noční režim", kde si hlavní postava na sebe vezme kostým s maskou a po nocích bude běhat po ulicích a potírat zločin.

      Simulátor, strategie a akční adventura v jednom.

  • malachi

    .sa už niekto musí veľmi nudiť...

    • miliarda prodanych kopii, to jde ne ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit