Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No uz aby ten immortal vysel, jelikoz ta kampan me tedy vubec neoslovila.

    • Derp_1337

      Tak strategie typu Total War přímo vybízejí k hraní ala Sandbox. Je tam tolik možností.

      Není se čemu divit, že ta "příběhová" kampaň je dost limitující a nedokáže zas až tolik zabavit. Stejně na tom byla Vortex kampaň z WH2. Ty kampaně ber spíš jako takový tutoriál pro lidi, co začínají se sérií TW.

      • skaven

        Vortex bol o uroven lepsi(IMO), tam si nebol tak tlaceny do riesenia pribehu - popripade, ak ta tam nejaka frakcia predbehla, stale si mohol zaplatenim ciastky kupit vojsko, ktore malo sancu vitaznu frakciu posunut spat v rebricku. V trojke take nie je, ak si napriklad branis uzemie, a nemas sancu prejst portalom, lebo sa hra rozhodne poslat proti tebe v tom case napriklad Ogrov, mozes hru vlastne aj v tretine vypnut, lebo uz vitazna frakcia ma +1 dusu, ktoru si ty neziskal.

        a akokolvek som sa tesil na nove rasy, pridu mi mdle a bezvyrazne(presiel som hru za Cara a Slaanesha, Nurglak ma sklamal, Khorne a Cinania nezaujimaju, a Ogrovia su strasne OP)...dvojka v tom bola omnoho lepsia od zaciatku.

        • Reeki

          Přesně tak, navíc ve 2 stačilo porazit finální bitvu vedoucí frakce a mohl jsi veselé hrát dále v 3 díle je celá kampaň o rychlosti a to mě fakt nebaví. A, jak píšeš frakce mdle zaujali mě jen ogri 


          • Derp_1337

            No tak jasně, ten herní svět Total War přímo vybízí k hraní v Sandboxu, kde si člověk může dělat (víceméně) co chce a nezáleželo, jak dlouho mu to bude trvat. Bohužel časově omezená kampaň není zrovna ideální řešení pro takovýhle typ hry.

            Jak už jsem napsal, je to spíš takový tutoriál (nováčci se seznámi s herními prvky, ostřílení hráči se seznámí s novýma frakcema). Skuteční hráči si počkají na sandboxové Immortal Empires.

            • skaven

              nj, ale nepride ti to ako zle rozhodnutie, robit z 2. pokracovania za 59,99€ tutorial hrania total war hier?


              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Plnohodnotné pokračování je Sandboxový herní mod Immortal Empires. Akurát ještě není hotový a musíme si chvíli počkat.

                Pokud to čekání bude vést k tomu, že dostaneme vynikající mod hrání, tak jsem si jistý, že většina hráčů velmi ochotně počká.


                Nevím, jak jsi na tom ty, ale ve 2. díle většina hráčů strávila přes 90% času právě hraním Mortal Empires (někteří tam nechali stovky hodin nebo rovnou tisícovku hodin). Vortex kampaň byla též spíš takový úvod.

                • skaven

                  Reakce na příspěvek:

                  no ved ano, tiez som stravil v Mortal Empires stovky hodin, ale Vortex + samostatnu kampan za Nemrtvych piratov som si zahral asi za kazdu z dostupnych ras, narozdiel od trojky, kde som to presiel len za 2 rasy

                  btw, Mortal Empires bol dostupny v WH 2 uz po mesiaci


                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Trvá jim to moc dlouho, o tom není pochyb.

                    Můžeme doufat, že to znamená, že to DLC bude mít vysokou kvalitu.

                    • skaven

                      Reakce na příspěvek:

                      vecny optimista  :) drzim ti palce, aby si mal pravdu


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit