Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to zajímavě rozhodně hodlám dál sledovat.
  • Stale mi nei je jasny zmysel tejto hry. Nenadavam na to, to vobec, len fakt nechapem o co tam ide.
    • No, to mi taky uniká. Jasně, je to ve vývoji. Ale i kdyby to vypadalo jako Crysis, bez nějaké nosné myšlenky je to o ničem. Chtělo by to nástin zápletky nebo cíle toho bloumáni. Zatím mi to přijde jako "jé, můžu sejmout robota v cylindru". *13*
      • Ale vždyť se stačí podívat na jejich kickstarter stránku. Nástin je tam podle mě dostatečný, ale ze své podstaty hra nebude mít žádné pevně dané příběhové mantinely, kterých by se držela. Přirovnal bych to v tomto ohledu k survival módu Minecraftu.
    • walltar
      Řekl bych něco na styl DayZ ... ale místo zombií sou tam roboti s brokovnicema.
  • Graficka stranka je mi sumak a ten manik ma muj obdiv jestli se o chloupek zlepsi hratelnost bude to fajn strasne se tesim je videt ze neni herni studna uplne vyschla
  • Keyz
    Zajímavé,ale grafika a animace jsou tedy otřesné.Jestli to dělá sám tak to chápu.Ale stejně i v málo lidech to jde udělat pěkně.
    Snad hlavní hrdina také není robot.Ani se nepohne když vystřelí z brokovnice.
    • Píše tam že jsou otřesné kvůli tomu že je to Alpha
      • Keyz
        Tak snad se dost zlepší.
  • Cypri
    To vypadá pěkně, to bych i rád koupil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit