Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas tolik her, na které bych se těšil, není, ačkoliv letos FF Rebirth k nim rozhodně patří. No, D4 zklamalo už v betě natolik, že jsem nakonec nekupoval a ušetřil si zklamání z D3. No a loňský rok popravdě ani nijak hodnotit nemohu, protože BG3 a JA3 mě nijak nechytli, ale tam je to těžké, nehrál jsem ani původní. Ještě tomu zkusím dát šanci. Na Alana Wakea se taktéž ještě chystám a Cyberpunk mě nebavil už před lety, takže je také mezi hrami "až bude čas a budu mít náladu." Takže loňský rok jsem opět recykloval D2:R, ANNO 1800, XCOM 2, RDR2, HOMAM VII... Holt už to mám s hrami stejně jako s knihami. Radši podvacáté dokola Hellera, než si přečíst něco nového. :o) 

  • sugyn

    Ja se tesil na Atomic Heart a Cities Skyline 2. Dopadle to presne podle meho ocekavani (krome technicke stranky, ta by mohla byt lepsi).

    Hogwarts velmi mile prekvapil. Zatahlo me to na hodne dlouho.

    Stejne bych to videl i u Phantom Liberty, obecne tahle verze Cyberpunku to je jak jsem si predstavoval hru v dobe vydani.

    Z niceho zklamany nejsem, Starfield, Diablo, Ass's Creed vysledek byl davno ocekavany.

    Baldurs u me visi jako rest, cekam na kamarada az bude mit dostatek casu tak si to projedem spolu. Ale podle prvnich 10 hodin, jsem spokojen.

  • MalyZeli

    Celkově asi souhlasím. Zeldu sem teda nehrál, nemám Switch a nestojí mi to za to kupovat tak starý HW kvůli jediné hře, nebo spíš dvou i s BoTW. AC Okey, na to že to původně mělo být jen DLC, a stopro mnohem lepší než celá Valhalla, stejně bych tam dal hodnocení tak 65/100. V D4 sem nechal celkem dost hodin, po příběhu sem si vyzkoušel všechny classy (vždy sem je nechal v rozmezí mezi 60-80lvl), a hru jsem opustil, takže celkově zklamání.                                     

    Spideyho sem si užil, ale žádná revoluce teda, až překvapivě beze změny.                                                 

    RE4 paráda, Alan Wake 2 zatím nedohráno, řekl bych že jsem tak v polovině, je to sranda, ale že by to byla bůhvíjaká pecka, to ne.     

    Hogwarts Legacy bylo pro mě velké překvapení, ale chtělo by to nějakou NG+, protože bych si rád prošel ostatní koleje, ale nechce se mi trápit s hromadou Merlinových zkoušek apod.                           

    Starfield byl asi největší propadák za poslední roky, a to sem od toho moc nečekal...                                        

    No a pak nemůžu zapomenout na Phantom Liberty, což mě donutilo začít kompletně novou hru, a utopil sem tam zase neskutečné množství hodin, BG3 zatím nedohráno, ale luxus. A pak tragický Jedi Survivor, kde sem strašný technický stav "spravil" DLSS a FG mody hned chvíli po vydání, a od té doby sem ji několikrát prošel od začátku do konce, a výborně jsem se bavil. Ale i tak je ten stav hry neomluvitelný.

    Byl to zajímavý rok...

  • Nejvic jsem se tesil na D4, bohuzel. To zklamani mi aspon vynahradil paradni Rogue Trader.

  • Já se těšil na JA3, BG3 a HL, U JA3 a BG3 jsem se ještě bál aby to nezeslonili. JA3 Super, teď ještě nějakou takovouhle taktickou střílečku se systémem 7.62 High Calibre (pro neznalé pauzovatelný realtime kde akce prostě trvají čas). BG3 Boží, obří, nedohraný ale už na tom pracuji.

    HL tady se zastavím ze začátku super, ta atmosféra tam je (vzpomněl jsem si i jak jsem lovil fazolky v HP1) a pak začne sešup, že se sám sebe ptám proč to ještě hraju. Strašně tomu chybí ta část, že opravdu chodíte do školy, stealth je OP asi jako v každé hře (viď Skyrim-e). Chtěl bych aby mě ta hra bavila víc ale... nu co jednou to zas spustím a dohraju.

    • HL - mel jsem to podobne a vlastne je mi to dost lito. Hrad byl IMHO spracovan uplne dokonale, spousta odkazu a potterheadum znamych zakouti. Vypnuti minimapy dalo navic prozkoumavani uplne novy rozmer. Bohuzel mimo arealu skoly temer nemelo smysl chodit - snad s vyjimkou Prasinek jsem jiz dlouho nevidel tak genericky svet. A dungeony jako ze Skyrimu...jeste i ty textury byli podobne :D 

      Dohrano a zpetne se musim omluvit Sarce za to, ze se mi jeji sedmicka zdala podprumerna. Byla opravdu vice nez stedra.

  • Reeki

    Já se těšil na D4 a Assasina, bohužel obě hry dopadly katastrofálně a tak už  se raději netuším na nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit