-
Ja hlavne nechapu jak nekdo mohl vydrzet na prednaskach.
Zkousel jsem to s cosplayem i bez nej a nic nepomahal ani vjejir odesel jsem vzdy po 5 minutach ten vzduch byl strasnej vynecham to ze jsem se hadal s poradatelem jako kazdej rok o misto v satne nastesti nastevuju akci 3 roky takze jsem byl obrnen uz dopredu *1*
Ach jeste ze uz sem nemusim dojizdet *1* *1* -
A bola ta vaša prednáška aj napísaná v programe? Lebo keby som ju tam videl, určite sa prídem pozrieť. Alebo je to mojou sleposťou?
-
-
kedze nam ju chalani potvrdili 2 dni pred festivalom a program sa tlaci 2 tyzdne pred festivalom tak nebola. avsak pri dverach miestnosti kde boli herne prednasky bol vytlaceny aktualny program + informacny letak POZOR ZMENA!!! kde to bolo uvedene...
-
-
Ok, takže moja slepota :)
-
-
-
Miso Jaký čičky? Musíš koukat na trapný tranďáky, protože Poláček Bach a Dobrovský jsou pseudointící, oni tak povrchní věci jako je obnažené ženské tělo, které odvádí pozornost od jakéhosi meritu věci, jaksi neuznávají. Jediný na co se vzmůžou je fakt dementní narážka na zasouvání cartridge do nějaké vyšinuté dívky převlečené za gamboye /sic!/. Hoši ty vole, tohle je fakt onanie napsat si článek o tom, jak jsme mi starý borci udělali přednášku pro pár pošuků a jak tam byla výborná atmoška, dát k tomu fotky sebe a pár nesoudnejch lidí a tranďáků.
-
-
dej si bacha!
-
JD, ty si tak obrovsky zakomplexovany megadebil, ze to az nema obdoby. Navyse si tak zbabely, ze sa ani nepodpises a zaroven tak hlupy, ze to co das sem, zverejnis aj na twitteri. Navazas sa do chalanov z TG a sam mas na stranke galeriu z Playman akcie, ktora bola akoze o co lepsia? Ci len o to, ze si tam racil vkrocit svojou ladnou nozkou? Typkov ako Ty mam najradsej, na kazdej akcii co si sedis ako pena, clovek si ta ani nevsimne, lebo pol slova nepovies, ale na druhy den potom citam na tvojich strankach, twitteri atd. to ze vlastne cele to tam patrilo tebe, vsetci ostatni su idioti a nikto nic nevie. Verim, ze buduci rok prides na Game Expo aj ty, slubujem ze prvu facku dostanes hned pri dverach a potom mozes ist prednasat o tom ako si potopil TG a ako si z EG.cz spravil reklamny banner Xzone, ktory kradne clanky po anglickych weboch a nelinkuje zdroje. Alebo prelozi clanok z materskeho webu, na co samozrejme taktne zabudne upozornit a este sa potom chvali ze povodny clanok je najcitanejsi v historii. Lutujem, ze som stratil 3 minuty zivota pisanim tohto komentaru k tvojej tragickej postavicke, ale niekto ti musel napisat co si o tebe vsetci (vratane tvojich vlastnych redaktorov na EG mysli.
-
-
Pozor, pane Kokotko, nejsem JD, i když s jeho názorem na tento sebeoslavný emotivní článek souhlasím. Takže jste se tu celkem zbytečně vyblil, běž si raději obléct kostýmek spidermana a sušpajdi si ho vyhonit před zrcadlo.
-
-
Vidim ze si sa uz vratil z lyzovacky kedze odpisujes a tweetujes. Pozri JD zacni sa konecne spravat normalne, nikto do teba nerype, kazdy ta ma vies kde, len ty stale musis urazat a kopat do kazdeho a to len preto lebo vidis ze to robia lepsie ako ty. Ak ma chces urazat vyliec si svoju socialnu fobiu (odporucam nahradit tvoj homobicykel konom, hypoterapia robi zazraky) prestan exhibovat na internete a mozme si to vsetko povedat face to face. A je mi az smiesne ked o nejakom honeni rozprava niekto kto ma v kuloaroch prezyvku "mastnak Larry" a ty dobre vies preco...
-
-
Vůbec nevím o čem mluvíš. Ale přeji kvalitní zoo-homoerotické představy a sny. Aspoň něco, že?
-
-
Jak kultivované. Téměř poetické!
-
-
Moc hezky napsáno!
-
"slubujem ze prvu facku dostanes hned pri dverach a potom mozes ist prednasat o tom ako si potopil TG a ako si z EG.cz spravil reklamny banner Xzone, ktory kradne clanky po anglickych weboch a nelinkuje zdroje"
*1* *1* *1* + palec hore, keby tu neco take nakreslene mali :) u facky ve dverich jsem se fakt uprimne rozchechtal
-
-
jd?
-
-
Neuvěřitelně nezajímavý onanistický článek. Na konci dokonce Dobrovskému stojí péro jak kouká na toho tranďáka. Zlatej JayDee a starý tiscali.
-
-
:D:D:D
-
-
pořád čekám na nějaké novinky ohledně Mass Effect 3 a pořád nic.
-
-
Já zase na informace o těch takzvaných Neverwinter Nights 3 - Neverwinter. A taky Mechwarrior 5 - Mechwarrior. Zajímavé, ty názvy. Skoro, jako kdyby to byl jejich koncept...
-
to je tym, ze EA sa na svojich strankach zle vyjadrila... ked si pozries teraz spravu ktora hovorila o exkluzivnych informaciach - http://www.ea.com/cz/news/ea-se-bude-prezentovat-na-game-expo-2011 tak je cela veta prestylizovana.
Bol som na prednaske a bolo to viacmenej fanusikovske spekulovanie - bude multiplayer? vratia sa ashley, kaydan, liara v trojke? je v ramci pribehu nejaky zdraca.. ak ano, je to cerberus, aliancia, anderson, council?
na konci vsak ukazali nove artworky, ktore este neboli oficialne predstavene, nemohli sme ich vsak logicky fotit
-
-
ten jaydee je fakt neskutocny k*k*t,
tie jeho poznamky na twitteri k jeho BYVALEMU webu a k novej (IMO skvelej) redakcii games su tak jedovate a nenavistne ze to snad ani nie je mozne.
Dobre ze tu uz nie je ... -
-
Docela jsem čuměl. Neměl jsem tušení, že má ještě někdo potřebu takhle dementně komentovat jiné weby.
-
jaydee je jak jirka paroubek, vsechno vi, ke vsemu se vyjadruje akorat misto tiskovek a tiskovych prohlaseni twittuje :)
-
mozna je to doskocilovi jen lito, ze ho nikdo nikam nepozve a ani prednasku od nej nechce. nema to chlapec jednoduche.
co byste rikali na televizni debatu? pozval bych guru polacka, mistra doskocila a klauna polacha. napada vas jeste nekdo dalsi? sledovanost by byla vysoka, kluci by si to hezky vyrikali a my se dosytosti nasmali. -
-
Kdyby bylo co vyrikavat, tak by to asi byla zabava. Obavam se ale, ze Vreco uz je z branze dlouho venku a ja mam vsechno vyresene a zadny problem nemam, takze by povidani zbylo jen na jednoho :)
-
-
Vzdycky to byl a je pica, a mam radost, ze tu bez jeho krutovlady tento pravdivy prispevek zustane *1*
-
Pravdu máš. Od doby co tady není jde vše nahoru, teď si devastuje jiný server a je to tam vidět (dost to tam připomíná policejní stát).
-
-
tá posledná sa ti nepáči? :D
-
velmi slabe to bolo... taky slabsi odvar COMIC SALONU... stagnacia tochto festivalu a celej organizacie ide dolu vodou kazdym rokom... zlaty ISTROCON a HOTEL SUZA...
nevydavanie 10 centov z ceny 9.90 lista povazujem za cistu kradez... -
Říkejte si co chcete ale ty cosplay debily, co to tahaj z japonska bych pleskla. Co je moc, to je moc.
-
-
Hmm?Ale cosplay není z Japonska.
Pokud vim tak puvod je Amerika.
Navíc na tom není nic uchilnýho pokud sama nejsi uchilně konzervativní i když je pravda že někdy by lidi mohli mít trochu soudnosti páč vepřovka která dělá cosplay náký postavy která toho moc na sobě nemá je opravdu jen pro labužníky . -
Co se ti nelíbí?
-
-
Anime mám ráda, ale tohle mi přijde úchylné.
-
-
-
Byl sem na vaší přednášce, fakt dobrý, takový podcast naživo :).
PS: Hoďte sem tu nahrávku s ruským vývojářem. :D -
-
Tak ukol pro nas do priste: dotahnout jeste Farida, Lukase, Dana a Ulrika. Aby ten podcast byl komplet :)
-