Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhoda tomu chtěla, že zrovna dneska vyšlo první DLC v ceně 2 eur Jamestown: Gunpowder, Treason, & Plot. Obsahuje tři nové lodě a novou kampaň, zábava je určitě zaručena *4*
    • 13_11
      Kdepak náhoda! My jsme se s klukama z Final Form spolčili, takže to všechno vyšlo tak hezky najednou. Nějaký článek k DLC určitě bude!
  • logo a podtitul hry se dost podoba nazvu a podtitulu her ze serie zelda. myslim ze nintendo tvurce bude zalovat kvuli podobnosti, neinformovane uzivatele by to mohlo zmast a mohli by si omylem koupit jinou hru...
  • BoB.2
    chtělo by to češtinu
    • Wow ... tak jestli budem potrebovat cestinu i na tyhle klasicke automatove strilecky, tak to je uz docela problem, ti reknu. Co delas, kdyz hrajes treba RPG hry s velkym mnozstvim textu?
    • MickeyMutant
      Jmenuje se to "Jamestown*: Legenda o ztracené kolonii". Hraješ za kladného hrdinu, který v epickém příběhu o pomstě letí zespoda nahoru a střílí zlé nepřátele. Čísla a matičky, co poletují nad terénem, jsou přeložené do češtiny.

      *Jamestown znamená Jakubovo město (alias Jakubov)
      • BoB.2
        Pokud ses dival na video v 8:58 se tam nakupují věci a přiběh by mě taky zajimal
        • Tak sa nauč anglicky
  • Tak jsem to vyzkoušel a bohužel, nic pro mě. Sice mám tenhle typ her rád, ale dávám přednost těm umírněnějším typům raketkáren jako R-type, Tyrian, Steel Saviour nebo české Jets'n'Guns. Tyhle zběsilosti japonskýho typu s bossy chrlícími tisíce střel najednou a s penízkama, který vypadávají doslova ze všeho mě už nějak neberou, to už je na mě trochu moc hardcore.
    Co já bych dal za pokračování Jets'n'Guns. *3*
    • Vidis, prave ty zbesilosti, ktere mne nesetri a budou mi soustavne kopat zadel, ty mam docela rad. Asi jsem herni masochista.
      • To jsi mě ale špatně pochopil, obtížnost týhle hry není nijak vysoká, snad jen poslední level je těžší. Popravdě, dohrát takový Steel Saviour i jen na střední obtížnost dá zabrat daleko víc.

        Japonskou zběsilostí myslím právě tu naprosto zbytečnou nepřehlednost dění na obrazovce, přes tisíce střel a spousty přerostlých penízků je často houby vidět. Navíc design levelů v Jamestownu je prostě jen šedej průměr, v paměti mi z toho utkvěl snad jen poslední level. Grafika ani hudba mě také nenadchli.

        5/10
  • Black_Hand
    prekvapuje me, ze marek tam ma tolik "zvlastnich" vetnych konstrukci. asi to fakt vypada, ze korektor ma posledni tyden dovolenou. treba vubec nemam predstavu, co to znamena "pulznejsi" v danem kontextu :).

    jinak fajn recka samozrejme. ale ted hraju jine indie veci, takze todle jeste pocka. vypada to hodne zabavne. hlavne kdyz si semtam strihnu trochu tyriana tak mi to prijde blizke :).
    • Anal.S
      Ale tak pár jazykových fantasmagorií si snad v článku na indie téma můžeme odpustit. Příjde mi pořád hezčí nová slovní spojení vytvářet, než po těch starých šlapat a zahazovat je. *3*
    • 13_11
      Zvláštních? Klidně připiš i další – milerád vysvětlím.

      „Pulsnější“ v daném kontextu znamená, že si představ létající vozítka z Naušiky nebo Laputy (nevím, jestli jsi viděl oboje) a v hlavě si je fantasií zpracuj do takové podoby, že jsou oproti originálům mohutnější a pulsnější – ve významu střelné zbraně, jakou mají, potažmo jakou hráč ve hře střílí.

      Korektor na dovolené skutečně není :-)
      • Black_Hand
        covece nevidel :). nemuzes cekat, ze vidim kazdou undergroundovou zalezitost at je dobra jak je dobra. a navic nemam zadnou miru "pulznosti" zavedenou. to je jako rikat "sklovitost" nebo "plastovitost" ci "papirovitost".

        a co treba to "vtipne a zaroven zabavne motto"? kdyz je neco vtipne, tak je to i zabavne ne?
        • 13_11
          Prej underground :-)

          Vtipné a zároveň zábavné? Vtipné se od zábavného odlišuje tím, že je dobře vymyšlené, promyšlené, že má nápad. Chtěl jsem tím jasně odlišit roviny, kdy se něčemu uchechtneš prostě proto, že je to legrace, a zároveň v tom vidíš i ten druhý plán.
          • Black_Hand
            ja to vidim tak, ze kdyz je neco vtipne, tak je to i zabavne. opacne to neplati. v tomto pripade proste reknu "zaroven inteligentni i zabavne".

            lol, ja uz si pripadam jako naky grammar nazi, spis teda style nazi :). komicky je, ze se dopoustim tech samych veci v mych recenzich a pak se vzdycky placnu pres ksicht, kdyz to vidim vystaveny hehe. :D
        • No jo ... to je potom s tebou tezky. Jinak Miyazaki uz davno neni "undergroundova zalezitost." I kdyz ... zase v Cesku ... asi jsem uz mimo.
  • Odulin
    Tak tomuhle nemám co vytknout. Možná pár levelů navíc by se hodilo. Jinak výborná grafika, hudba podmanivá a hratelnost...prostě báječná. Jen víc takových.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit