Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak samo to je bezna praxe..všichni americani mají za nickem US aby je poznali, francouzi FR atd..je to zcela bezna věc:DDDD

PS: myslim ze tohle je fakt jen vysada cechu..to CZ
  • Skoda ze len PS3, na PC by som nejake JRPG tiez uvital
    • Robotron3
      Na Steamu zrovna vyšlo Final Fantasy VII, jestli si teda ještě nehrál *3*
      • FF VII mam prejdene, teraz som na steame zohnal Ys Origin to mu sa asi da hovorit JRPG
        • InfidelBro
          Ys je parádní série a pokud se ti Origin bude líbit, tak rozhodně zkus The Oath in Felghana imho lepší než Origin.
        • Pokud nechceš investovat do konuolí, tak už zbývájí jen emulátory. Pak je najednou k dispozici JRPG docela dost.
  • Na konci druhého odstavce mě to přestalo zajímat...
    • Tak jsi neváhal a vyrobil nezajímavý komentář, aby si i lidé, které článek zaujal, užili nějaké to nezajímavé čtení. Děkujeme Ti.
  • Spades
    Who cares?
    • Já nechápu, jak zase mohl někdo někdy bránit Diablo 3 jako hotovej Blizzdrone.

To jsou ta mystéria světa. *3*
    • Obviously you do.
    • InfidelBro
      Stereotyp českého hráče v praxi: ''CZ'' v nicku, profilovka z dementní hry a píše to anglicky.
      • TheGGG
        oba máte kktskou profilovku *6*
      • *1* *1*
      • Spades
        Naproti někomu, kdo nemá CZ aby ho ostatní Češi na internetu nepoznali, za avatar má bůhvíco (nevím, co máš proti D3) a anglicky neumí...

Asi jsem totiž slovenská uklízečka nebo co, když sem teda na českého hráče moc stereotypní...
    • Hráči jRPG? Osobně se na ToX docela těším.
      • Spades
        Nechápu co tě na tom může bavit... Podíval sem se na jedno video, a radši bych se naučil japonsky a díval se na Anime v originále, než hrát takovej nudnej grindfest, kde to zní jak loli hentai s náhodnými čísli a efekty jak z klipu z 70tych let

A to nesleduju Anime, a proti jRPG obecně nic nemám (FF je vklidu hra)
        • Osobně jsem Xiliu nehrál a chci ji vyzkoušet. Možná mě bavit nebude, ale to už je riziko povolání.

A prosím, s tím Diablem 3 v ikoně nemluv o tupých gringfestech, ju?
          • Spades
            Projel sem jen první obtížnost, pak mě to přestalo bavit. Avatar se mi měnit nechce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit