Přejít na výpis diskuzí
Japonské RPG Tales of Xillia 2 vyjde i v Evropě
8.7.2013 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Tak samo to je bezna praxe..všichni americani mají za nickem US aby je poznali, francouzi FR atd..je to zcela bezna věc:DDDD
PS: myslim ze tohle je fakt jen vysada cechu..to CZ -
Skoda ze len PS3, na PC by som nejake JRPG tiez uvital
-
-
Na Steamu zrovna vyšlo Final Fantasy VII, jestli si teda ještě nehrál *3*
-
-
FF VII mam prejdene, teraz som na steame zohnal Ys Origin to mu sa asi da hovorit JRPG
-
-
Ys je parádní série a pokud se ti Origin bude líbit, tak rozhodně zkus The Oath in Felghana imho lepší než Origin.
-
Pokud nechceš investovat do konuolí, tak už zbývájí jen emulátory. Pak je najednou k dispozici JRPG docela dost.
-
-
-
-
Na konci druhého odstavce mě to přestalo zajímat...
-
-
Tak jsi neváhal a vyrobil nezajímavý komentář, aby si i lidé, které článek zaujal, užili nějaké to nezajímavé čtení. Děkujeme Ti.
-
-
Who cares?
-
-
Já nechápu, jak zase mohl někdo někdy bránit Diablo 3 jako hotovej Blizzdrone.
To jsou ta mystéria světa. *3* -
Obviously you do.
-
Stereotyp českého hráče v praxi: ''CZ'' v nicku, profilovka z dementní hry a píše to anglicky.
-
-
oba máte kktskou profilovku *6*
-
*1* *1*
-
Naproti někomu, kdo nemá CZ aby ho ostatní Češi na internetu nepoznali, za avatar má bůhvíco (nevím, co máš proti D3) a anglicky neumí...
Asi jsem totiž slovenská uklízečka nebo co, když sem teda na českého hráče moc stereotypní...
-
-
Hráči jRPG? Osobně se na ToX docela těším.
-
-
Nechápu co tě na tom může bavit... Podíval sem se na jedno video, a radši bych se naučil japonsky a díval se na Anime v originále, než hrát takovej nudnej grindfest, kde to zní jak loli hentai s náhodnými čísli a efekty jak z klipu z 70tych let
A to nesleduju Anime, a proti jRPG obecně nic nemám (FF je vklidu hra) -
-
Osobně jsem Xiliu nehrál a chci ji vyzkoušet. Možná mě bavit nebude, ale to už je riziko povolání.
A prosím, s tím Diablem 3 v ikoně nemluv o tupých gringfestech, ju? -
-
Projel sem jen první obtížnost, pak mě to přestalo bavit. Avatar se mi měnit nechce...
-
-
-
-