Je načase vybudovat vlastní království v izometrickém RPG Pathfinder: Kingmaker
-
Jaktože se o téhle hře skoro nemluví? Pillars měly recenze všude, spousta videí atd. a o této hře nula. Žádné oficiální novinářské recenze, málo videí na youtube atd. Čím to? Mně přitom tahle hra přijde zajímavější než obě pillars. Neví někdo něco o tom? To vývojáři vůbec nedali review kopie a vykašlali se po KS na jakýkoli marketing?
-
Vypada to naprosto uzasne, konecne zase nejaka hra postavena na D&D ala BG. Jestli nekdo nezacne delat v nejblizsi dobe na cestine, tak hned rozehravam v EN.
-
Může někdo stručně srovnat s pillars of eternity? Tu jsem nedohrál, i když uznávám, že je to fantastická hra. Moc mě bavil boj i rozvoj postav, též super hudba a grafika, ale bylo to na mě příliš ukecaný a hodně se to táhlo.
-
-
je to menej ukecane ako Pillars, a je to podla D&D, tj ako bol Baldurs Gate, alebo Icewind dale
popripade Neverwinter nights (3,5edicia), a ma to pauzovacie suboje, nie na kola (dragon age - origins). Ale vyzera to, ze ak chces poriadne roleplayovat, dost zalezi, ako obpovedas pri dialogoch - meni sa ti presvecenie...myslim ze to bolo pouzite v jednom datadisku neverwinter nights
-
-
NN je 3.0 edice.
-
-
moze byt, aj dvojka?
sa mi zda, ze minimalne datadisky dvojky su 3.5
-
-
-
-
ja som skusil demonicku halfelf ilusionistku, a fakt tazke na zaciatku, najma kvoli tomu, ze vyvolat aj najslabsie kuzlo trva do 3sekund, a v tom case uz priserka 1 sekundu boda(vo vsetkej pocesnosti) do mojej kuzelnicky 😬