Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Worst Triple-A PC Port Of 2024  nic jiného po jedi survivor nečekam po roce a asi  12 patchu a furt je to stejnej stutter simulator  jako v release day nechapu že nebyla žadna class action law suit na ubisoft  nic horšího sem nikdy v hrách neviděl a že to přijde v roce 2023 bych fakt nečekal obvlašt u respawnu kterej z ničeho  nic dropnul nejlepší BR s vůbec nejvetším skill cealingem ze všech FPS .   že obsahově je survivor celkem solidní akce se super karetní hrou je uplně k ničemu když ani tu karetní hru nemužete hrat bez crashu  proste šilenost 
  • axell1990

    Nepotřeboval jsem další důvod to nehrát, ale když na tom trvají.

  • Carnage666

    Hra v den vydání stejně nebude na Steamu, takže pro mě jako kdyby neexistovala 🙂

  • Přijde mi, že se zase objevuje Amerika. Ubisoft tohle dělá snad u každý hry, u Valhally byl taky season pass + exkluzivní mise, u Avatara to bylo to samý. Nechápu, že se kolem toho dělá halo až po několika letech.

  • blaiddtom

    ziadna novinka pod slnkom...toto robi kazde druhe studio posledne roky...viz exkluzivna misia pre Hogwarts Legacy na PSku

    • lito

      a ta snad byla placená? Ta byla zdarma a jestli se nepletu, všichni ji zdarma také dostanou. Navíc tu exluzivitu si pravděpodobně zaplatilo Sony. Tady máš tu misi v o 40 euro v draží edici. Alespoň neprekrucuj fakta tak okatě.

      • blaiddtom

        ty si jak cvicena opicka hej :D to bol len priklad, a je jedno ci si to niekto zaplatil...podobne pripady su dnes v kazdej druhej hre :D ale vidim odkial na teba vietor fuka... spravi to studio ktore neznasas je to konec sveta, spravi to tvoje oblubene, budes to obhajovat do krvi :D viac nepotrebujem od teba...posledny krat nepatri to do hier, a ked uz sa to riesi ma sa to riesit pri kazdom rovnakym metrom(co zjavne ako zaujaty nedokazes)

        • medveddd

          Hele a nejsi ty náhodou i podle diskuse pod článkem o zabití The Crew zase v té skupině "spravi to tvoje oblubene, budes to obhajovat do krvi"? :)

          Mám Ubi hry taky celkem rád, ale tebe by měli platit 😁

        • lito

          To nezachráníš. Mně je to úplně jedno, i když ta mise bude o 40 v dražší edici, tak je mi to jedno, pokud to bude dobrá hra, budu ji hrát. Mě zajímá přístup těch, co tady řvali pod DD2 jako ty.  Tohle jsou daleko horší praktiky a ty jsi je zbagatelizoval. Ukazuje se, jak hloupá je aktuálně herní komunita a ty jsi to krásně potvrdil.  Opakuješ to, co ti řeknou.

          • To je zbytečný. To ke jako zkoušet diskutovat s hroudou hnoje. On ten zjevnej rozdíl prostě nevidí. 

  • lito

    takže za 70 euro nedostaneš plnou hru, musíš si koupit dražší edici za nějakých 110 euro, abys měl plný obsah. 

    Jsem zvědav na ty moralisty, co provolováli nehezké věci o DD2, kde je absolutně neinvazivní přístup v rámci MTX.

    • Upřímně jak DD2 tak i Star Wars Outlaws považuji za "rychlokvašku" herní scény, stěží si na jednu z těch her někdo za 15-20 let vzpomene.  Mnohem mnohem dříve upadne v zapomnění SW Outl., ale DD2 je také těžce přehypovaná hra na kterou budou vzpomínat pouze kovaní fanoušci. Mohu se mýlit, ale spíše se obávám že se jedná o správnou prognózu. Hra o které se bude mluvit minimálně další dekádu či dvě až vyjde, bude GTA 6. Rockstar prostě ostatním AAA studiím nastavuje zrcadlo a ukazují jak se mají dělat AAA hry aby se nejednalo o nezáživný balast, věřím tomu že kdyby se Rockstar rozhodl vytvořit hru zasazenou do vlastního unikátního fantasy prostředí, tak se bude jednat o naprostou pecku a dost možná by nechal v závěsu i Bethesdu a jejich Skyrim + nadcházející TES 6.

      Tak jako tak, kdo sleduje nezávislou scénu, tak bývá častěji příjemně potěšen a překvapen - zatímco u AAA studií jsem se hodně dlouho ničeho takového nedočkal (Lariany považuji za studio na pomezí AA / AAA, ne plně tříáčkové studio, alespoň ne v době vydání BG3).

      Pro doplnění, celkem nepopulární názor, ale v podstatě vystihuje všechno co si o DD2 myslím: https://youtu.be/Fq64gjzeVOU?feature=shared

      • twicer

        Rychlokvaška co bude kvasit klidně dalších 10let :) 

        Co by dali někteří vývojáři her, aby jejich přeceňovanou singleplayerovku hrálo denně průměrně 1500 lidí následujících 8 let.

        "stěží si na jednu z těch her někdo za 15-20 let vzpomene"

        To můžeš říct víc než o polovině herní scény, srovnávat DD2 a GTA6, je jako srovnávat malý lokální pivovar s Pilsnerem, jak rozpočtem, tak záběrem potencionálních zákazníků, či udržováním firemních standartů. Prostě jabka, hrušky.

        • "srovnávat DD2 a GTA6, je jako srovnávat malý lokální pivovar s Pilsnerem, jak rozpočtem, tak záběrem potencionálních zákazníků, či udržováním firemních standartů. Prostě jabka, hrušky." 

           - nevím jestli to bylo tvým záměrem vynechat, ale doplním že za Dragon's Dogma 2 stojí studio Capcom které funguje skoro o dvacet let déle než Rockstar. Počet zaměstnanců má Capcom sice zhruba poloviční, ale 3300 zaměstnanců také není nízké číslo, že (pokud se nemýlím tak Larian Studios mají 400 zaměstnanců) ? Vzato dle této logiky prostě má Capcom předpoklady k tomu tvořit lepší hry - a ono to jde, série Resident Evil je toho zářným příkladem. Vydat hru jejíž herní mechaniky by byly stěží obhajitelné zhruba před 10 lety, není úspěch. Ta hra měla dostat hodnocení mezi 7-8 body a opravdu ne devítku kterou získala tady 😂 

          Devítku měl získat Baldur's Gate 3 za stav v jakém vyšel, ale u té hry spíše chápu ten příklon k desítce než devítku pro DD2.

          • twicer

            Počet vývojářů přiřazených ke GTA6 a počet přiřazených k DD2, ale to je jedno, nevypadá to, že se naše myšlenky potkávají.

            Přeji příjemné povrtání ve zdejších hodnoceních.

            • Neřešme to, každý máme jiný názor a to je v pořádku. Občas je dobré vrtat se v hodnocení a dokonce sdělit svůj vlastní názor, když na něj máme právo :) 

              Navzdory tomu jak jsem zde DD2 zhanil, se k němu dost možná někdy v budoucnu vrátím až vyjdou módy upravující některé herní mechaniky. Nyní se těším na reveal od Warhorse a v ideálně brzký době reveal chystaných her od Larianů, jelikož prý budou pracovat na hrách dle svých vlastních IP.

    • blaiddtom

      hmm...a zase to tuna zrazu vadi 😃 ked maju ine hry exkluzivny obsah pre ediciu, predobjednavky alebo este lepsie pre urcite platformy, vtedy to je v poriadku co ? (ehm Hogwarts Legacy).... toto je na trhu uz roky a nevidel som to nikoho nejak zvlast riesit

      a narazas na tie MTX ktore zatajili pred vydanim ? 

      ani jedno nepatri do hier

      • lito

        nikdo nic netajil, tak prosím nelži. Capcom opakovaně spouští MTX po vydání hry, stalo se to xkrát po sobě, x tvůrců dostalo email, že tam MTX opět budou. Dohledej si to na Youtube. 

        Tak snad budeš tak aktivní i u tého hry jak pod DD ty ulhaný pokrytče. 

        • blaiddtom

          samozrejme :D ty si tu ten co nieco obhajuje do krvi ale ja som pokrytec :D znova ANI JEDNO Z TOHO do hier nepatri....mna ziadne mikrotransakcie obhajovat neuvidis mojko...spolocnosti nie su moji kamarati...

          oprav ma ak sa mylim a boli v recenzentskych verziach pristupne MTX alebo mi ukaz clanok kde o nich dopredu informovali...do tej doby si ten pokrytec ty...a fanaticky fanusik k tomu

          • lito

            opakovaně tady lžeš jako Fico. Pokud tvrdíš, že Capcom něco tajil, tak lžeš. MTX jsou mimo hlavní hru, pokud by sis o tom nepřečetl na internetu, tak za celou dobu o tom ve hře nevíš. Ve hře máš všeho dostatek. Tady pokud chceš vythrnutý obsah ze hry, zaplatíš o 40 euro navíc. 

            Opravdu to chceš srovnávat?

            • blaiddtom

              dobre :)

  • No od určitě chvíle jsem strašně rád za to, že nejsem takový SW fanda. 

    • Derp_1337

      Tak já jsem sice do určité míry fanda SW, (i když Disney se ale fakt snaží, aby mi to znechutili,) ale tady jsem žádná očekávání neměl. Přece jen je to Ubisoft a od něj člověk kvalitu nemůže čekat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit