Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

TES má defacto monopol a nulovou konkurenci na poli 1st person RPG. Avowed 2 má ale potenciál být plnotučnou open-world RPG alternativou se zavedeným světem a lore. Ale museli by vylepšit opravdu ještě dost věci. Mám ale trochu obavy, že Obsidian se bude soustředit na obsahově menší hry.

• Nulovou konkurenci? KC:D nebo Cyberpunk mi nepřijdou úplně mimo hru. Jestli to chceš omezit na fantasy zasazení, tak asi jo, ale ono toho zas tak moc nevychází. Obsidiani ten svůj svět nějak neumějí udělat zajímavý. I když do něj ládují různé podivnosti, nakonec to působí relativně genericky a jen málokdo si tam najde nějaké oblíbené prvky. Spíš by se měli snažit s Outer Worlds 2, tam může být větší potenciál už proto, že se to nebere tak vážně.

• Morraw

Jo, myslel jsem fantasy. A to je ten paradox. Her sice vychází kvantum, hlavně teda indie, ale pokud si chce člověk zkrátit čas čekáním na TES6, tak musí vzít s povděkem Oblivionem, ptze mimo to a Avowed tu nic od Skyrimu není.

Neříkám, že to má jít přesně  cestou TES, ale myslím, že tu určitá díra na trhu je.

• JohnyTheZik

Mně třeba ohromně vyhovovalo, že byla Avowed jen de facto krátká jednohubka se zábavným gameplayem, která nebyla ukecaná a člověk na jedný mapě nestrávil 20 hodin v dungeonech. 

Chápu kritiku i druhej pohled, ale zrovna u týhle hry, resp. jejího případnýho sequelu, bych byl fakt nerad, kdyby se vydali cestou alternativy k TES.

• Petrson

to je hra pro od 5-12 let?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit