Přejít na výpis diskuzí
Jetpack a jiné vychytávky na videu z bety Killzone 3
14.10.2010 | Aleš Smutný
13 příspěvků
-
Nezbývá, než doufat, že to bude stejná pecka jako KZ2 - zatím to vypadá slušně, až na ten jetpack.
-
Nevim, asi debilni video/hrac/mapa, protoze to vypada fakt nic moc a nudne.... A pak, ze Halo je vyhajpovana hra.
-
No vskutku taková střílečka už dneska nikoho na prdel neposadí. Ale 8+ v recenzích to má zaručený už dopředu. Ovšem co zamrzí je ta plynulost. V té vanici bych typnul tak max 25 fps, což je na střílečku už fakt málo. Hlavně, že budou někteří blázni furt tvrdit, že výkon PS3 je využit tak zhruba z 50%, jak jsem již několikrát někde četl. Teoreticky možná ano, teda leda výpočetní výkon cell procesoru(grafika je slabá a na ní to padá),ale kde je nějaká praxe? To těch 4-5 let co je PS3 na trhu nestačilo? No snad to trochu zoptimalizují, ale nevím no. Už hodně finálních her má problémy s plynulosti. Z posledních např. Mafia II. A co z toho vyplívá? Když na to ta konzole nemá, tak sakra uberte na grafice. Ale to se dneska samozřejmě nenosí, potom by se to špatně prodávalo...
-
K2 jsem nedopařil, za prvé nuda, za druhé gamepad na FPS je holé neštěstí. K3 ani zadarmo! (vlastním PS3 nikoli Xbox kdyby mne někdo chtěl nařknout ze slepého odsuzování)
-
-
Možná by to chtělo se s gamepadem trochu víc naučit. S myší umí zacházet každý blbec ale na gamepad holt už musíte něco umět a to je na vás asi příliž. S gamepadem se FPS dá hrát v pohodě to že to někomu nejde nic neznamená.
-
-
nuda nuda šeď šeď
vypadá to stejně jako KZ2 kterej sem celej prozíval
klidně si to svoje užasny KZ 2.5 mužou strčit do špic tupejch stříleček vychází furt dost a tohle je jen další z řady -
-
To seš dobrej když hodnotíš hru podle jednoho videa z jedný mapy.
-
-
to moře je SUPER.. a to mam x360.. takze si toho, ze to priznavam, vazte.. zavidim! :)
-
Díky bohu za to...a snad to tak zůstane i ve finální verzi. Opravdu nestojím o další tuctovou FPS kde postava "plave" místo toho aby chodila, a kde postava i se zbraní neváží ani půl kilogramu. Takovývh FPS jsou mraky.
-
stále mi príde že to ovládanie je zabrzdené ako v druhej časti... vôbec sa to s takým ovládaním nedalo hrať... som zvedavý či nastala zmena.
-
-
Ja hlavne nechapu jak nekdo muze hrat na gamepadu nejakou FPS zkousel jsem to mnohokrat u kamosu jak na PS tak na Xbox (nakonec ty ovladace jsou lautr stejne) :) ale myska je myska *5*
-
-
musím nesúhlasiť... ide iba o silu zvyku... ale nikto si nepamätá svoje začiatky s myšou... na nastavení typu COD alebo battlefield BC2 sa dá velmi dobre a efektívne hrať aj na gamepade aj keď o pár desatín sekúnd pomalšie ale každý hráč má rovnaké podmienky... človek ktorý konzolu nevlastní a v živote hral takto iba pár krát naozaj nevie objektívne posúdiť tento zážitok... niekedy je to frustrujúce ale rozhodne sa to dá :) pozri si gameplaye z multiplayeru na konzole a pri skúsených hráčoch rozoznáš dosť malý rozdiel... (a aim assist je u mnoha % hier vypnutý...) u killzone je však problém že páčky sú ako keby na lade... zbraň ide ešte asi štvrť sekundy než sa zastaví... a to je kameň úrazu, niektorý vravia že je to fizický engine ale je to riadne frustrujúce a deprimuje ma že sa s tým nedá absolútne trafiť...
-
Na YT jsou videa kde je u KZ3 podpora pro Move, takže by to nemusel bejt zas takovej horror, osobně taky nejsem fanoušek fps na gamepadu, ale s Move uvažuju, že jim přinejmenším dám šanci, i když se bojím odezvy. Myš je myš, ale i to se da pořídit k PSku. Move jsem měl možnost vyzkoušet a mam ho objednanej. Uvidíme
-
-